Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDisney+ reklame-abonnement har 4K HDR men ikke Dolby Atmos-lyd - FlatpanelsDK

Disney+ reklame-abonnement har 4K HDR men ikke Dolby Atmos-lyd

09 Dec 2022 | Rasmus Larsen |

Få uger efter Netflix's lancering af et reklameabonnement i dele af verden, er Disney+ Basic blevet lanceret i USA. Det gør os klogere på, hvad vi kan forvente fra produktet.

Disney+ Basic, som reklamepakken hedder, er en mere komplet pakke end Netflix's ditto. Netflix Basic er eksempelvis begrænset til 720p streaming og mangler 5-10% af indholdskataloget. Netflix's reklamepakke virker heller ikke på Apple TV, Chromecast, Windows appen og PS3.

Disney+ Basic har det fulde indholdskatalog og tilbyder 4K, HDR10, Dolby Vision og IMAX Enhanced videokvalitet. Brugere kan oprette profiler og streame på op til fire enheder samtidig.


Dog stadig mangler

Der er dog visse begrænsninger i form af manglende Dolby Atmos-lyd, download-funktion, GroupWatch og SharePlay, oplyser selskabet. Disney+ Basic understøttes heller ikke på alle enheder, f.eks. mangler Roku. For at få disse funktioner kræves Disney+ Premium uden reklamer. - "Dagens lancering markerer et milepælsøjeblik for Disney+ og sætter forbrugernes valg i højsædet," sagde Michael Paull, chef for Direct to Consumer, Disney. "Med dette nye reklameunderstøttede tilbud er vi i stand til at levere større fleksibilitet, så forbrugerne kan nyde den fulde bredde og dybde af utrolig historiefortælling fra The Walt Disney Company." I USA har Disney over 100 annoncører med fra start og der vil være fire minutters reklamepause i timen. Der er ikke sat dato på lanceringen af Disney+ med reklamer i Norden, men hvis det forløber ligesom i USA, så introduceres Disney+ Basic med reklamer til nuværende pris ($8 dollars i USA), mens prisen på Disney+ Premium uden reklamer hæves (2 dollars i USA).

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

TCL & Hisense vokser, LG & Samsung går tilbage på TV-markedet

11 Dec 2023 |

Politiker: Tech-giganter har ansvar for at bringe dansk tv til danskerne

08 Dec 2023 |

'Disney Juleshow' vises stadig på DR efter 'Disney Sjov'-stop

08 Dec 2023 |

Første indtryk: TCLs flagskib X955 løfter miniLED LCD, booster til 5500 nits

08 Dec 2023 |

LG udruller fuldskærms webOS til OLED og LCD TV fra 2019

07 Dec 2023 |

TV 2 Play streamer for første gang i HDR

06 Dec 2023 |