Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDisney+ reklame-abonnement har 4K HDR men ikke Dolby Atmos-lyd - FlatpanelsDK

Disney+ reklame-abonnement har 4K HDR men ikke Dolby Atmos-lyd

09 Dec 2022 | Rasmus Larsen |

Få uger efter Netflix's lancering af et reklameabonnement i dele af verden, er Disney+ Basic blevet lanceret i USA. Det gør os klogere på, hvad vi kan forvente fra produktet.

Disney+ Basic, som reklamepakken hedder, er en mere komplet pakke end Netflix's ditto. Netflix Basic er eksempelvis begrænset til 720p streaming og mangler 5-10% af indholdskataloget. Netflix's reklamepakke virker heller ikke på Apple TV, Chromecast, Windows appen og PS3.

Disney+ Basic har det fulde indholdskatalog og tilbyder 4K, HDR10, Dolby Vision og IMAX Enhanced videokvalitet. Brugere kan oprette profiler og streame på op til fire enheder samtidig.


Dog stadig mangler

Der er dog visse begrænsninger i form af manglende Dolby Atmos-lyd, download-funktion, GroupWatch og SharePlay, oplyser selskabet. Disney+ Basic understøttes heller ikke på alle enheder, f.eks. mangler Roku. For at få disse funktioner kræves Disney+ Premium uden reklamer. - "Dagens lancering markerer et milepælsøjeblik for Disney+ og sætter forbrugernes valg i højsædet," sagde Michael Paull, chef for Direct to Consumer, Disney. "Med dette nye reklameunderstøttede tilbud er vi i stand til at levere større fleksibilitet, så forbrugerne kan nyde den fulde bredde og dybde af utrolig historiefortælling fra The Walt Disney Company." I USA har Disney over 100 annoncører med fra start og der vil være fire minutters reklamepause i timen. Der er ikke sat dato på lanceringen af Disney+ med reklamer i Norden, men hvis det forløber ligesom i USA, så introduceres Disney+ Basic med reklamer til nuværende pris ($8 dollars i USA), mens prisen på Disney+ Premium uden reklamer hæves (2 dollars i USA).

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |