Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonXiaomi udvider med 75" Q1 TV i Danmark - FlatpanelsDK

Xiaomi udvider med 75" Q1 TV i Danmark

03 Sep 2021 | Rasmus Larsen |

Xiaomi arbejder på at udvide sit modelprogram i Danmark, hvor selskabet nu tager første skridt ind i det øvre segment med Q1, som er et 75-tommer 4K LCD TV med zone-styret LED.

Ambitioner om mere

Xiaomi trådte ind på det danske TV-markedet i september 2020 og har sidenhen udvidet med P1 og nu Q1, som er en skærm i den øvre ende af skalaen, der på teknologi lægger sig op ad modeller som Samsungs Q-serier og Sonys 9-serier af LCD TV. Q1 er et 75-tommer LCD TV med 4K-opløsning og zone-styret LED i 192 lyszoner. Det understøtter HDR10, HLG, HDR10+ og Dolby Vision. Skærmen kører Android 10, som giver adgang til apps som DRTV, TV 2 Play, Disney+ og Netflix. Flere detaljer fremgår af TV-databasen.

Xiaomi Mi TV Q1

Lanceringen i Danmark blev forsinket af både corona og det fastklemte Ever Given-skib i Suez-kanalen, men det er et led i en plan om at øge sin tilstedeværelse på det danske TV-marked. Xiaomi TV forhandles hos bl.a. Elgiganten, Elsalg, Euronics og egen Mistore.dk, hvor Q1 ved lancering findes. - "Vi har en ambition om, at vi skal have flere Xiaomi TV på det danske marked," siger Musa Akin, Sales Manager for Xiaomi Danmark, til Flatpanels. "Xiaomi har en simpel strategi: Giv forbrugeren et produkt, der er så højt specificeret til en lav pris som muligt." Selskabets danske afdeling ønsker ikke at kommentere på, hvilke fremtidige modeller, der er på vej til Danmark. Xiaomi har for nylig lanceret 4K OLED TV og 8K LCD TV i andre regioner. Xiaomi er, sammen med TCL og Hisense, en af de kinesiske TV-producenter, som er trådt ind i Danmark, hvorimod Skyworths visit blev kort. OnePlus og Huawei har ligeledes luftet planer om international ekspansion.

Xiaomi TV i Danmark

FlatpanelsFlere nyheder

Disney+ markerer årsdag med 'Shang-Chi', ny 'Alene hjemme' mm.

22 Sep 2021 |

Rygte: YouSee tv-pakker stiger markant i pris i 2022

21 Sep 2021 |

Tv-distributøren Boxer skifter navn til Norlys

21 Sep 2021 |

Samsung The Frame får kunstværker fra Louvre inkl. Mona Lisa

21 Sep 2021 |

Apple har frigivet tvOS 15: Her er alle nyhederne

20 Sep 2021 |

Netflix rykker ind i mobil-pakkerne: Nu også hos Telia

20 Sep 2021 |