Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonXiaomi udvider med 75" Q1 TV i Danmark - FlatpanelsDK

Xiaomi udvider med 75" Q1 TV i Danmark

03 Sep 2021 | Rasmus Larsen |

Xiaomi arbejder på at udvide sit modelprogram i Danmark, hvor selskabet nu tager første skridt ind i det øvre segment med Q1, som er et 75-tommer 4K LCD TV med zone-styret LED.

Ambitioner om mere

Xiaomi trådte ind på det danske TV-markedet i september 2020 og har sidenhen udvidet med P1 og nu Q1, som er en skærm i den øvre ende af skalaen, der på teknologi lægger sig op ad modeller som Samsungs Q-serier og Sonys 9-serier af LCD TV. Q1 er et 75-tommer LCD TV med 4K-opløsning og zone-styret LED i 192 lyszoner. Det understøtter HDR10, HLG, HDR10+ og Dolby Vision. Skærmen kører Android 10, som giver adgang til apps som DRTV, TV 2 Play, Disney+ og Netflix. Flere detaljer fremgår af TV-databasen.

Xiaomi Mi TV Q1

Lanceringen i Danmark blev forsinket af både corona og det fastklemte Ever Given-skib i Suez-kanalen, men det er et led i en plan om at øge sin tilstedeværelse på det danske TV-marked. Xiaomi TV forhandles hos bl.a. Elgiganten, Elsalg, Euronics og egen Mistore.dk, hvor Q1 ved lancering findes. - "Vi har en ambition om, at vi skal have flere Xiaomi TV på det danske marked," siger Musa Akin, Sales Manager for Xiaomi Danmark, til Flatpanels. "Xiaomi har en simpel strategi: Giv forbrugeren et produkt, der er så højt specificeret til en lav pris som muligt." Selskabets danske afdeling ønsker ikke at kommentere på, hvilke fremtidige modeller, der er på vej til Danmark. Xiaomi har for nylig lanceret 4K OLED TV og 8K LCD TV i andre regioner. Xiaomi er, sammen med TCL og Hisense, en af de kinesiske TV-producenter, som er trådt ind i Danmark, hvorimod Skyworths visit blev kort. OnePlus og Huawei har ligeledes luftet planer om international ekspansion.

Xiaomi TV i Danmark

Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |