Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee lukker kanaler og lægger an til prisstigninger i 2021 - FlatpanelsDK

YouSee lukker kanaler og lægger an til prisstigninger i 2021

06 Oct 2020 | Rasmus Larsen |

YouSee lægger an til at hæve priserne på tv-pakker i 2021, hvor man også lukker Ekstrakanalen og radio. Disney lukker Disney XD.

Opdateret: Så er der bekræftede priser for 2021: YouSee i 2021: Pris på tv-pakker stiger med 10-30 kr/md.

Tilløb til prisstigninger

Fra i morgen den 7. oktober begynder YouSee at sende breve og emails ud til kunderne. Disse breve vil varsle ændringer for kundens tv-pakke fra årsskiftet, og der lægges op til yderligere prisstigninger. Af hjemmesidens sektioner for hhv. grund-, mellem- og fuldpakke samt 'bland selv' fremgår følgende på alle siderne:

YouSee FAQ om 2021

Hvorfor skal jeg betale mere for min tv-pakke, når jeg ikke får mere? Det er vigtigt for os, at alle med YouSee Tv får et førsteklasses produkt på velfungerende platforme – med masser at vælge imellem. Bl.a. sportsrettigheder, indholdsrettigheder og ophavsrettigheder, der alt sammen er blevet dyrere gennem de seneste år. Prisen for en tv-pakke afspejler altså det indhold og de tjenester, der er med i den enkelte pakke. Hvornår kan jeg se ændringerne på min regning? Du vil kunne se ændringerne på din regning fra første kvartal. Du modtager regningen i december, og det er her, din pris bliver reguleret. Hvornår sker ændringerne? Selve prisændringen sker pr. 1. januar 2021. Ændringer i din tv-pakke, fx lukning af radiokanaler, Ekstrakanalen mv. sker fra 30. december 2020.
Flatpanels
Hvor meget eller hvor lidt, får kunderne svar på i de breve, som udsendes fra i morgen og frem til udgangen af november. Flatpanels hører gerne fra kunder, som modtager varslingsbreve.

Kanalændringer

Af den foreløbige kommunikation fremgår det, at YouSee lukker Ekstrakanalen fordi "det kun et fåtal af alle med tv fra YouSee, der ser Ekstrakanalen" samt "for at holde prisstigningerne på et minimum". YouSee lukker også radiokanalerne i tv-pakken. Igen for at holde prisstigningerne på et minimum. Endelig lukkes Disney XD-kanalen. Det er Disneys beslutning, at den lukkes per 30. december 2020. Til gengæld får kunder med YouSees fuldpakke adgang til Nicktoons, som er en børnekanal (4-10 år) fra Nickelodeon. YouSee tilføjer, at der som følge af samarbejdet med Nordisk Film også vil komme flere premierefilm til streaming i 2021, blandt andet Klovn 3 - The Final. YouSee valgte i 2019 at fastholde priserne selvom Discovery-kanalerne røg ud af pakkerne.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |