Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung Blu-ray-afspillere er stoppet med at fungere ud af det blå - FlatpanelsDK

Samsung Blu-ray-afspillere er stoppet med at fungere ud af det blå

22 Jun 2020 | Rasmus Larsen |

Ejere af Samsung Blu-ray- og Home Cinema-systemer beretter, at deres afspillere på mystisk vis er ophørt med at fungere. Samsung er ved at undersøge sagen.

Ud af det blå

Samsung-ejere rapporterer, at deres Blu-ray-afspillere i sidste uge begyndte at genstarte i et uendeligt loop. Andre beretter, at afspillerne lukker ned eller at de ikke længere kan betjenes. Problemet lader til at være udbredt. En tråd på Samsung Community er siden sidste uge vokset til over 100 sider. Der er også meldinger på reddit, AV-fora og sociale medier. Der er meldinger om problemer med Samsung Blu-ray-afspillere og Hjemmebiograf-systemer i både Europa og USA, herunder modeller som BD-J5100, BD-J5500, BD-J5700, BD-J5900, HT-J4500, HT-J5500 og BD-JM57. Modeller med 'J'-betegnelse blev lanceret i 2015 før UHD Blu-ray kom til.
Det står ikke klart, hvad roden til problemet er. Nogen spekulerer i, at det skyldes en firmware-opdatering, men det virker usandsynligt idet enhederne er udfaset og ikke længere opdateres. Det er mere sandsynligt, at det relaterer sig til et udløbet sikkerhedscertifikat eller lignende. Det er en uheldig situation, som sætter spot på en af faldgruberne ved moderne disc-afspillere. Selvom du ejer film på skiver, så kan afspilleren stadig ophøre med at fungere uden din indflydelse.

Samsung BD-J5100 Blu-ray

Samsung BD-J5100 er blandt de påvirkede afspillere

Selskabet har endnu ikke udsendt en formel kommentar til sagen, men Samsung support siger til ejere, at forholdene er ved at blive undersøgt og at man vil give en status senere. - "We are aware of customers who have reported an issue with boot loops on some Blu-Ray players and we are looking into this further. We will post an update here on this thread when we have more information," siger Samsung support. - Kilde: Samsung community, reddit via ZDNetFlere nyheder

Apple TV+ forlænger igen prøveperioden – nu til juli 2021

18 Jan 2021 |

MoreTV hæver prisen & genindfører mulighed for app

18 Jan 2021 |

TCL lover Android 11 til 2019 & 2020 Android TV

18 Jan 2021 |

WandaVision skyder i dag det store Marvel-show i gang på Disney+

15 Jan 2021 |

Q&A med Anders Schäffner: Vild streaming-vækst fortsætter i 2021

15 Jan 2021 |

LG Display udskyder plan om LCD TV produktionsstop

15 Jan 2021 |