Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung Blu-ray-afspillere er stoppet med at fungere ud af det blå - FlatpanelsDK

Samsung Blu-ray-afspillere er stoppet med at fungere ud af det blå

22 Jun 2020 | Rasmus Larsen |

Ejere af Samsung Blu-ray- og Home Cinema-systemer beretter, at deres afspillere på mystisk vis er ophørt med at fungere. Samsung er ved at undersøge sagen.

Ud af det blå

Samsung-ejere rapporterer, at deres Blu-ray-afspillere i sidste uge begyndte at genstarte i et uendeligt loop. Andre beretter, at afspillerne lukker ned eller at de ikke længere kan betjenes. Problemet lader til at være udbredt. En tråd på Samsung Community er siden sidste uge vokset til over 100 sider. Der er også meldinger på reddit, AV-fora og sociale medier. Der er meldinger om problemer med Samsung Blu-ray-afspillere og Hjemmebiograf-systemer i både Europa og USA, herunder modeller som BD-J5100, BD-J5500, BD-J5700, BD-J5900, HT-J4500, HT-J5500 og BD-JM57. Modeller med 'J'-betegnelse blev lanceret i 2015 før UHD Blu-ray kom til.
Det står ikke klart, hvad roden til problemet er. Nogen spekulerer i, at det skyldes en firmware-opdatering, men det virker usandsynligt idet enhederne er udfaset og ikke længere opdateres. Det er mere sandsynligt, at det relaterer sig til et udløbet sikkerhedscertifikat eller lignende. Det er en uheldig situation, som sætter spot på en af faldgruberne ved moderne disc-afspillere. Selvom du ejer film på skiver, så kan afspilleren stadig ophøre med at fungere uden din indflydelse.

Samsung BD-J5100 Blu-ray

Samsung BD-J5100 er blandt de påvirkede afspillere

Selskabet har endnu ikke udsendt en formel kommentar til sagen, men Samsung support siger til ejere, at forholdene er ved at blive undersøgt og at man vil give en status senere. - "We are aware of customers who have reported an issue with boot loops on some Blu-Ray players and we are looking into this further. We will post an update here on this thread when we have more information," siger Samsung support. - Kilde: Samsung community, reddit via ZDNet

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |