Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digitals OnePlace set-top boks leverer Netflix i 4K HDR - FlatpanelsDK

Canal Digitals OnePlace set-top boks leverer Netflix i 4K HDR

06 Nov 2018 | Rasmus Larsen |

Canal Digital  meldte forleden  Netflix på vej til OnePlace-boksen og nu bekræfter parterne, at det bliver i 4K HDR - altså Netflix i højeste kvalitet.

Opdatering: Det fremgik tidligere, at Canal Digital OnePlace var første set-top boks med Netflix i 4K HDR. YouSees seneste boks blev dog for nylig opdateret til at kunne dette. Artiklens tekst er rettet.

Netflix 4K HDR på OnePlace

YouSee og Waoo tilbyder allerede Netflix på deres respektive set-top bokse, som også giver adgang til tv-kanaler. Waoo i 4K og YouSee i op til 4K HDR.

Canal Digital kan nu ligeledes tilbyde et komplet udvalg af tv-kanaler sammen med Netflix i 4K HDR-kvalitet på én og samme boks. Det sker på OnePlace-boksen, som er baseret på Googles Android TV-platform. Tv-delen af Android er efterhånden teknisk velfunderet og kombineret med hardwaren i OnePlace-boksen er det således muligt at åbne på fuld blus.

- “Vi er begejstrede for at samarbejde med Canal Digital og give deres kunder en flydende adgang til deres foretrukne Netflix shows, film, dokumentarer, stand-up-, børneprogrammer med mere,” siger Rene Rummel-Mergeryan, Director of Business Development for Netflix EMEA. ”Da 4K og HDR understøttes fuldt ud via Canal Digital, betyder det, at vores prisbelønnede indhold kan nydes i den bedste billedkvalitet.”


 Netflix 4K HDR hos Canal Digital


Også Stofa arbejder på at lave en set-top boks baseret på Googles Android TV. Den blev præsenteret i januar 2017, men er i flere omgange blevet forsinket.

Netflix kan også ses i 4K HDR via apps indbygget i nyere Smart TV samt via streamingbokse såsom Apple TV 4K og Nvidia Shield. 4K-opløsning har fire gange så mange pixels som 1080p HD-opløsning. Det giver et mere detaljeret billede. HDR står for High Dynamic Range og handler om at udvide farverummet og lysdynamikken, så billedet kommer tættere på virkeligheden.

Netflix tilbyder efterhånden en god portion film og tv-serier i 4K HDR, primært egenproduktioner. Canal Digital tilbyder endnu ikke tv-kanaler i 4K HDR.Flere nyheder

TV 2 Play runder 1 million abonnenter

01 Dec 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i december

01 Dec 2022 |

Mindre tv-distributør fastholder priserne på tv-pakker i 2023

01 Dec 2022 |

'Disney Sjov' stopper på DR efter mere end 30 år

30 Nov 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i december

30 Nov 2022 |

Samsungs første QD-OLED monitor er landet til 9.899 kroner

30 Nov 2022 |