Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonInfuse medieafspiller-app er landet på Apple TV - FlatpanelsDK

Infuse medieafspiller-app er landet på Apple TV

04 Dec 2015 | Rasmus Larsen |

Infuse er et alternativ til Plex og de havde allerede meldt ud, at noget var på vej. I går aftes frigav udviklerholdet FireCore så deres Infuse 4 medieafspiller-app til den nye Apple TV, så du nemt og bekvemt kan afspille film og tv-serier, lagret på dit hjemmenetværk, på den store skærm i stuen.

Infuse 4 til Apple Tv

Infuse er en medieafspiller-app, der giver et overblik over alle de film, tv-serier og videoer, som er lagret på hjemmenetværket, direkte på tv-skærmen. Udvikleren bag, FireCore, bringer nu app’en til tvOS på den nye Apple TV og de lægger ikke skjul på, at de har set frem til denne dag.

Infuse på Apple TV


- ” Well, the wait is over, and the all-new version of Infuse for the new Apple TV has arrived. We've taken many of the same great features we perfected in Infuse for iOS and reimagined them for the big screen. The end result is a beautiful, powerful, and simple way to enjoy a wide array of videos on the Apple TV,” skriver selskabet.

For at bruge Infuse skal du have videoerne lagret på en server. Det kan være f.eks. en PC/Mac eller netværksharddisk (NAS). Infuse kan også forbinde til FTP’er og bruge andre server-programmer, såsom den fra Plex. Første gang du åbner Infuse vil app’en automatisk hente filmcovers og information om de film og tv-serier, som du har.

Infuse på Apple TV


Infuse understøtter en lang række videoformater og er den eneste medieafspiller-app på Apple TV, som understøtter både Dolby og DTS-lyd (passthrough). Der understøttes naturligvis også undertekster. Billedkvaliteten leveres i op til 1080p.

Du kan hente Infuse fra App Store på Apple TV nu. Der findes to versioner kaldet hhv. Infuse og Infuse Pro. Førstnævnte er gratis, men tilbyder ”in-app køb”, så man kan opdatere til Pro-udgaven (79 kroner), der har flere funktioner, såsom synkronisering på tværs af enheder, så du altid ved hvor langt, du er kommet.

Brugere der allerede har købt Infuse 3 kan opgradere gratis til Infuse 4.

Infuse på Apple TV


Infuse på Apple TV

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |