Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonInfuse medieafspiller-app er landet på Apple TV - FlatpanelsDK

Infuse medieafspiller-app er landet på Apple TV

04 Dec 2015 | Rasmus Larsen |

Infuse er et alternativ til Plex og de havde allerede meldt ud, at noget var på vej. I går aftes frigav udviklerholdet FireCore så deres Infuse 4 medieafspiller-app til den nye Apple TV, så du nemt og bekvemt kan afspille film og tv-serier, lagret på dit hjemmenetværk, på den store skærm i stuen.

Infuse 4 til Apple Tv

Infuse er en medieafspiller-app, der giver et overblik over alle de film, tv-serier og videoer, som er lagret på hjemmenetværket, direkte på tv-skærmen. Udvikleren bag, FireCore, bringer nu app’en til tvOS på den nye Apple TV og de lægger ikke skjul på, at de har set frem til denne dag.

Infuse på Apple TV


- ” Well, the wait is over, and the all-new version of Infuse for the new Apple TV has arrived. We've taken many of the same great features we perfected in Infuse for iOS and reimagined them for the big screen. The end result is a beautiful, powerful, and simple way to enjoy a wide array of videos on the Apple TV,” skriver selskabet.

For at bruge Infuse skal du have videoerne lagret på en server. Det kan være f.eks. en PC/Mac eller netværksharddisk (NAS). Infuse kan også forbinde til FTP’er og bruge andre server-programmer, såsom den fra Plex. Første gang du åbner Infuse vil app’en automatisk hente filmcovers og information om de film og tv-serier, som du har.

Infuse på Apple TV


Infuse understøtter en lang række videoformater og er den eneste medieafspiller-app på Apple TV, som understøtter både Dolby og DTS-lyd (passthrough). Der understøttes naturligvis også undertekster. Billedkvaliteten leveres i op til 1080p.

Du kan hente Infuse fra App Store på Apple TV nu. Der findes to versioner kaldet hhv. Infuse og Infuse Pro. Førstnævnte er gratis, men tilbyder ”in-app køb”, så man kan opdatere til Pro-udgaven (79 kroner), der har flere funktioner, såsom synkronisering på tværs af enheder, så du altid ved hvor langt, du er kommet.

Brugere der allerede har købt Infuse 3 kan opgradere gratis til Infuse 4.

Infuse på Apple TV


Infuse på Apple TV
Flere nyheder

Allente åbner for OL i 4K HDR

23 Jul 2021 |

Visuel effekt-legende ser HFR som fremtidens film-format

23 Jul 2021 |

Philips lancerer nye LCD TV med miniLED, Ambilight og Android

22 Jul 2021 |

OL: Discovery+ laver pop up-kanaler med temaer som boldspil, vandsport

21 Jul 2021 |

Panasonic lancerer nye LCD TV med og uden Android

21 Jul 2021 |

Sony afslører 7.1.2 HT-A7000 soundbar & '360 Spatial Sound' HT-A9

20 Jul 2021 |