Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix indtager Japan & Sydeuropa i kommende måneder - FlatpanelsDK

Netflix indtager Japan & Sydeuropa i kommende måneder

05 Aug 2015 | Rasmus Larsen |

Netflix tager førte skridt ind i Asien den 2. september med lanceringen i Japan. Det er et led i målsætningen om at være til stede i alle lande før udgangen af 2016. Måneden efter kommer turen til Sydeuropa.

Første asiatiske lancering

Fortællingen om Netflix er på mange måder fascinerende. De er gået fra en lille biks der udlejede DVD-skiver til at indtage USA og Europa på under 20 år. Indenfor få år vil Netflix være til stedet globalt med produktion af tv-serier og film, der ændrer spillereglerne i branchen. Virksomheden bliver en case til skolebøgerne for den kommende generation.

Netflix Japan


Næste måned tager Netflix skridtet ind i Japan. Mange har deres tvivl om hvorvidt Netflix kan få succes i et land, hvor størstedelen af befolkningen ikke taler engelsk. Det samme blev dog sagt om Tyskland og Frankrig, hvor Netflix angiveligt har fået en god start. Netflix har også åbent sagt, at Kina har stor prioritet for dem.

Måneden efter tager Netflix skridtet til Sydeuropa med lanceringer i Spanien, Italien og Portugal. Senere på året følger Island og i starten af 2016 bevæger streaminggiganten sig ind i Østeuropa med lanceringen i Tjekkiet.

Netflix siger i samme forbindelse, at de allerede har aftaler med japanske tv-producenter såsom Sony, Panasonic og Sharp om at placere en Netflix-knap på deres fjernbetjeninger.

Selskabet har til hensigt at streame deres egenproduktioner såsom House of Cards i Japan, men hvis de vil have succes i Asien bliver de formentlig nødt til at producere mere lokalt indhold. Det kan vi forhåbentlig også nyde på vores kanter.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |