Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouTube vil købe gaming tv-tjenesten Twitch for 5,5 mia - FlatpanelsDK

YouTube vil købe gaming tv-tjenesten Twitch for 5,5 mia

19 May 2014 | Rasmus Larsen |

YouTube vil være endnu større og har set sig lune på Twitch, som er en streamingtjeneste til gameplay i spil. YouTube giver angiveligt 1 milliard dollars for Twitch; et beløb der nærmer sig det Google gav for YouTube i sin tid.

YouTube ekspanderer

Det er tankevækkende hvor langt YouTube har flyttet sig på under et årti. Kvaliteten på både indhold og billede har rykket sig gevaldigt og med overgangen til 4K-opløsning og mere tv-indhold via nettet øjner Google-ejede YouTube en mulighed for at rykke sig yderligere.

YouTube kigger dog også udad for at finde vækst og har ifølge Variety opkøbt Twitch. Twitch er en streamingtjeneste til spil, hvor spilleren kan vise sit ”gameplay” eller sekvenser fra et spil til en stor gruppe mennesker udefra. En slags streamingtjeneste til computerspil, ligesom fodbold i dag udsendes på tv.

Twitch


Twitch blev også for nylig integreret direkte i PlayStation 4 og Xbox One. Twitch har over 45 millioner brugere om måneden og står for hele 1,35 % af al downloadtrafik på internettet i USA.

Det mest bemærkelsesværdig er dog beløbet på 1 milliard dollars, som Google angiveligt har betalt. Det nærmer sig faktisk det beløb, som Google i sin tid gav for hele YouTube-tjenesten, da de købte den i 2006 for 1,65 milliarder dollars.

YouTube ser ud til at fortsætte sig imponerende vækst og med spilelementet tilføjer de endnu en gren.

- Kilde: Variety

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |