Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple TV-salg næsten fordoblet til 5 millioner - FlatpanelsDK

Apple TV-salg næsten fordoblet til 5 millioner

26 Oct 2012 | Rasmus Larsen |

Apple fortsætter med at opleve stigende salg af Apple TV-boksen. I forbindelse med det netop afsluttede finansår 2012, meldte Apple om 5 millioner solgte Apple TV-bokse. Salget er næsten fordoblet i forhold til sidste år. Også i Danmark meldes om ”overvældende” interesse efter Netflix gik i luften.

Hobby til 3 milliarder kroner

Apples hobby, der nu omsætter for knap 3 milliarder kroner årligt, er opgraderet til en "elsket hobby" efter salget næsten er fordoblet fra 2,8 millioner sidste år til 5 millioner.

Apple TV
Apple TV-salget er næsten fordoblet


Apple TV fortsætter således med at være populær, især blandt Apple-ejere, der kan tilføje internet-funktionalitet til deres ældre fladskærms-tv, ligesom de også kan udnytte integration med andre Apple enheder, trådløs AirPlay og meget andet.

Sammenlignet med de andre produktkategorier, så udgør Apple TV stadig et relativt lille segment, men Apple ser potentiale siger "it's a beloved hobby, but we continue to focus on it, and believe there's something there".

Også stor stigning i dansk salg

Også på den danske front har salget af Apple TV været voksende og efter introduktionen af Netflix, som Apple TV-boksen kan køre, melder Elgiganten om eksplosivt salg:

- ”Vi er helt overvældede over efterspørgslen på Apple TV i øjeblikket. I sidste uge tre-doblede vi salget af Apple TV, og det er helt klart, at Netflix er en af årsagerne til det,” siger Glenn Manson, salgschef for audio/video i Elgiganten.

Tidligere på året begyndte et rygte om en kommende App Store til Apple TV, men rygtet er indtil videre ikke blevet en realitet.

Du kan også læse vores fulde Apple TV anmeldelse her.Flere nyheder

PS5's første store opdatering åbner for USB-lagring mm.

13 Apr 2021 |

Allente går i luften i dag med tv- og streaming-pakker

13 Apr 2021 |

Google udfaser sin filmbutik på Smart TV

13 Apr 2021 |

Bloomberg: Apple arbejder på kombineret Apple TV-boks & HomePod-højttaler

12 Apr 2021 |

Opdateret: Danske priser på LG 2021 OLED TV - G1, C1, B1 og A1

12 Apr 2021 |

Paramount udskyder sine storfilm yderligere

12 Apr 2021 |