Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Brugeravatar
Af IT-Bruger
#295525
Er meget spændt på hvordan GX800-serien klarer sig, for man skulle mene at 2018 var et katastrofalt år for Panasonic's LED TV, hvor LG, Samsung og Sony sad på salget....og fortjenesten. Mon ikke det er forventeligt at Panasonic vil ændre på det i 2019 og forsøge at få en større del af kagen, ved at lancere noget meget seriøst der effektivt kan tage kampen op?

Især gengivelse af SD-materiale (non-HD), refleksioner og betragtningsvinkler ville være interessant at få belyst og testet. Samsung har i hvert fald oppet sig og bevæget sig støt fremad i forhold sidste år, mens det er lige før man kan sige at Sony gik et skridt tilbage med deres 2019 LED TV - de har tilsyneladende gjort fremskridt på nogle områder, men desværre på bekostning af andre områder.

Venter med STOR spænding på at de første kritiske/grundige reviews siver ud til potentielle købere og interesserede.....og det kan næsten kun gå for langsomt.

Krydser fingre for, at Flatpanels kan være blandt de allerførste der tester et Panasonic GX8xx O_O
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#296200
Hvis I åbner 'Tests' i topmenuen så fremgår GX800 nu, som en af de kommende anmeldelser. Indtil er naturligvis sikkert før skærmen står på testbænken, men Panasonic har bekræftet. Vi ved endnu ikke i hvilket format.

Vi tager senere på året en af OLED-modellerne ind. Det bliver nok GZ2000. Den kommer dog først senere på året, så det er ikke bekræftet endnu.
Af Elox
#298053
Hej Rasmus. Jeg synes der mangler en vigtig oplysning i : Oversigt Panasonic 2019 tv, og i : Se de fulde specifikationer i TV - Databasen, at man på alle OLED modellerne kan tilslutte en aktiv Subwoofer til hovedtelefonudgangen.
#298057
Vi har også ret store forventninger til den, så vi venter spændt på at få et sample.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#298732
Alt er i spil, men pt. virker det til, at Panasonic insisterer på selv at drive Firefox videre i det format den nu har fået.