Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#295224 Panasonics 2019 LCD-tv kommer først og derefter følger OLED-tv (formentligt i maj/juni). Lad os samle information og erfaringer med skærmene i denne debattråd.

Oversigt: Panasonic 2019 TV

Vejledende priser:
Panasonic 2019 OLED TV
Panasonic 2019 LCD TV

Få overblik over modelserierne i TV-databasen.

Læs også artikler og nyheder om Panasonics 2019 TV.
Brugeravatar
Af IT-Bruger
#295525 Er meget spændt på hvordan GX800-serien klarer sig, for man skulle mene at 2018 var et katastrofalt år for Panasonic's LED TV, hvor LG, Samsung og Sony sad på salget....og fortjenesten. Mon ikke det er forventeligt at Panasonic vil ændre på det i 2019 og forsøge at få en større del af kagen, ved at lancere noget meget seriøst der effektivt kan tage kampen op?

Især gengivelse af SD-materiale (non-HD), refleksioner og betragtningsvinkler ville være interessant at få belyst og testet. Samsung har i hvert fald oppet sig og bevæget sig støt fremad i forhold sidste år, mens det er lige før man kan sige at Sony gik et skridt tilbage med deres 2019 LED TV - de har tilsyneladende gjort fremskridt på nogle områder, men desværre på bekostning af andre områder.

Venter med STOR spænding på at de første kritiske/grundige reviews siver ud til potentielle købere og interesserede.....og det kan næsten kun gå for langsomt.

Krydser fingre for, at Flatpanels kan være blandt de allerførste der tester et Panasonic GX8xx O_O
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#296200 Hvis I åbner 'Tests' i topmenuen så fremgår GX800 nu, som en af de kommende anmeldelser. Indtil er naturligvis sikkert før skærmen står på testbænken, men Panasonic har bekræftet. Vi ved endnu ikke i hvilket format.

Vi tager senere på året en af OLED-modellerne ind. Det bliver nok GZ2000. Den kommer dog først senere på året, så det er ikke bekræftet endnu.
Brugeravatar
Af Elox
#298053 Hej Rasmus. Jeg synes der mangler en vigtig oplysning i : Oversigt Panasonic 2019 tv, og i : Se de fulde specifikationer i TV - Databasen, at man på alle OLED modellerne kan tilslutte en aktiv Subwoofer til hovedtelefonudgangen.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#298054 Du har helt ret. Det skal med. Det tilføjes om lidt under 'Specielle funktioner'. Jeg skal prøve at se om det ikke kan komme ned under Lyd-punktet, hvor de hører hjemme, men det vil kræve en kodeændring.
Brugeravatar
Af hans123
#298056 Glæder mig til der dukker test af GZ2000 op

Den lyder meget lovende. Håber den kan leve op til forventninger
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#298057 Vi har også ret store forventninger til den, så vi venter spændt på at få et sample.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#298732 Alt er i spil, men pt. virker det til, at Panasonic insisterer på selv at drive Firefox videre i det format den nu har fået.