Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.
Brugeravatar
Af Ausfart
#238642 Hej er der nogen der ved hvad kvalitet viaplay streamer i har gode/dårlige oplevelser med viaplay?
Brugeravatar
Af ZackGem
#238650 720P og 2.0 (!!!) lyd.

Ikke videre imponerende.

Der har været rygte om de ville opgraderer til 1080P og 5.1 lyd på deres facebookside - Men er ikke sket, og jeg tror ikke der er noget officielt på den front.
Af SimonVind
#238657 Jeg prøvede viaplay sport i en måned på Samsung 2015 tv. Flygtede derfra pga kvaliteten ift prisen. Er det sport man går efter og har man muligheden, så anbefaler jeg klart yousee og så tilvalg af ekstrakanaler. Ift Premier league fodbold er det over halv pris end viaply sport og med bedre kvalitet.
Af katbird
#238659 Hvorfor ikke bare prøve det selv ,de giver jo en måned gratis prøvetid og abonnement er uden binding.
Af katbird
#238660
SimonVind skrev:Jeg prøvede viaplay sport i en måned på Samsung 2015 tv. Flygtede derfra pga kvaliteten ift prisen. Er det sport man går efter og har man muligheden, så anbefaler jeg klart yousee og så tilvalg af ekstrakanaler. Ift Premier league fodbold er det over halv pris end viaply sport og med bedre kvalitet.

Så du giver ca 135kr for et Yousee abonnement ?
Af SimonVind
#238661 Er man, som jeg, tvunget til yousee grundpakke igennem fx forening er ekstra-kanaler et klart billigere valg end viaplay sport, hvis man "derfra" vil se PL-fodbold.

Ekstra-kanaler: 120 kr om måneden for TV3+, 6eren og tv3sport2.
Af katbird
#238662 Til gengæld viser Viaplay samtlige PL kampe,nogle forskudt dog.
Og al livesport kan ses op til 48 timer efter det er slut.
Men YouSee har højere billed kvalitet ,ingen tvivl om det.
Af SimonVind
#238663 Nu må du korrigere mig, hvis jeg tager fejl: men viser de to "modeller" ikke præcist det samme antal PL- kampe live i og med at PL er fordelt på netop nævnte kanaler - har du et viaplay sport abonnnement er det i realiteten bare de tre kanaler, du stilles om til. Også viaplay sport må jo kun må vise én kamp live lørdag klokken 16 pga krav fra rettighedsejer.
Af katbird
#238671 Det er korrekt at der kun vises én PL live kamp kl. 16.00,resten sendes forskudt .
Fordelen med Viaplay Sport er så ,at de også sender alle La Liga ,Serie A og CL ..plus en masse andet sport,som der ikke er plads til på de 3 kanaler du nævner.
Brugeravatar
Af Ausfart
#238720 Tak for svar.
Grunden til jeg spørger er jeg skal til at flytte og havde håbet jeg kunne spare lidt frem for et yousee abonoment da jeg skal se F1. Jeg tror jeg lige prøver en måneds tid og ser om det er godt nok for mig.
Brugeravatar
Af SamsungPanasonic
#238726 F1 kan du jo se på TV3+. Grundpakken hos YouSee ca. 150 kr + 50 kr TV3+. Men nogle kvalifikationer sendes på TV3 Sport 1 eller TV3 Sport 2. Hvis du kan leve med RTL for nogle kvalifikationer slipper du endnu billigere.

TV3+ - 50 kr
TV3 Sport 1 - 50 kr
TV3 Sport 2 - 30 kr
Brugeravatar
Af Ausfart
#238729 Jeg ved ikke om Yousee har prisforskel alt efter hvor man bor men når jeg søger på min afresse så koster grundpakken 269 uden nogle af de kanaler jeg skal bruge ud over RTL og jeg kan ikke vælge enkelt kanaler oveni kun +10 vælgfri kanaler og så er prisen 449. Viaplay kan jeg få til 269.
Brugeravatar
Af SamsungPanasonic
#238758 Jeg glemte at nævne BOXER TV. Der har du TV3+, TV3 Sport 1 og TV3 Sport 2 til 237 kr i alt.

Hvis du har mulighed for udendørs antenne:
http://www.harald-nyborg.dk/p2053/triax ... ntenne-lte eller http://www.harald-nyborg.dk/p3178/ufo-2 ... 360-grader

Hvis du kan har mulighed for indendørs antenne:
http://www.harald-nyborg.dk/p2893/anten ... multi-inde
Af lunddal
#238759
Ausfart skrev:Jeg ved ikke om Yousee har prisforskel alt efter hvor man bor men når jeg søger på min afresse så koster grundpakken 269 uden nogle af de kanaler jeg skal bruge ud over RTL og jeg kan ikke vælge enkelt kanaler oveni kun +10 vælgfri kanaler og så er prisen 449. Viaplay kan jeg få til 269.


Du burde kunne vælge enkeltkanaler.

YouSees hjemmeside er ikke god, men de er bl.a. nævnt her:

https://yousee.dk/tv/ekstrakanaler/best ... naler.aspx

Det er så ikke ligefrem billigt.
Af KimKaos
#238761 Jeg har nu kikket Viaplay i et par uger og kvaliteten er til at leve med så længe det er gratis ;)

Men udvalget er sgu skuffende - når man har set de få kvalitetsserier og film de har så er resten som TV3 uden reklamer og helt seriøst det er ikke til at holde ud.

Jeg dropper dem igen om et par dage.
Brugeravatar
Af Ausfart
#238768 Jeg tror jeg vil prøve at se nærmere på boxer. Det virker til jeg kan få det jeg søger hvilket stort set kun er F1, til rimelige penge.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#238786
ZackGem skrev:Der har været rygte om de ville opgraderer til 1080P og 5.1 lyd på deres facebookside - Men er ikke sket, og jeg tror ikke der er noget officielt på den front.


Jeg skrev til dem oppe i Sverige (hvor de har base), men de ville ikke kommentere på det. Omvendt afviste de det heller ikke.

Jeg har set et par gode film på Viaplay for nylig, men undervejs ærgrer det mig altså noget, at kvaliteten ikke er bedre. Med film såsom Star Wars i kataloget burde Viaplay altså prioritere god billed- og lydkvalitet.
Af SchumiFlatout
#239108 Jeg har haft samme spørgsmål omkring kvaliteten på Viaplay, og tak for nogle gode svar.

Men hvad med kvaliteten på Boxer TV? Jeg så det for nogle år siden hos en bekendt, og det var elendigt. Årsagen kan selvfølgelig være dårlig placering af antenne o.l., men det var ikke godt.

Er Boxers kvalitet den samme som YouSee?
Skal antenne stå og se grim ud i stuen? (konen, I ved...)

Som flere andre vil jeg gerne ud af Fuldpakken og vælge selv, men YouSee's "Valgfri kananer" sparer man ikke meget på.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#239114 Min oplevelse med Boxer er den samme. Det kunne trænge til et løft.

Boxer har meget begrænset kapacitet i antenne-sendenettet, så derfor bliver de nødt til at komprimere kanalerne ret betydeligt. Det er nok det, du så. Desværre bliver billedet jo ikke bedre end kilden tillader.