Hvis du har testet eller kort afprøvet en skærm og du ønsker at dele dine erfaringer med andre.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#4920
Efter implementering af det nye design kan brugerne have en mere aktiv rolle, og du har således mulighed for at få dine brugeranmeldelser ud til et større publikum ved at de vises på forsiden. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal skrive en lang og indholdsrig vurdering af et produkt; alle vurderinger er kærkomne, men der er nogle retningslinjer, som du bør følge for at skabe bedst mulig udnyttelse af de nye funktioner.

Overskriften generes vha. javascript på forsiden af Flatpanels.dk og du skal på den måde hverken godkendes eller selv godkende. Det sker helt automatisk. Det er dog kun de første 20 tegn der vises på forsiden, så følg så vidt muligt disse retningslinjer:

Trådens overskrift bør indeholde produktets navn i de første 20 tegn og eventuel problemstilling kan skrives efterfølgende. Eksempel: "Samsung 204B - erfaringer og vurdering.

Indholdet skal være sigende, men der er dog intet minimumsniveau. Prøv dog så vidt muligt at gøre brugeranmeldelsen længere end 9-10 linjer.

Der er fortsat åbent for debat i brugeranmeldelser, så hvis andre brugere har spørgsmål, bedes de stilles i de pågældende tråde.

God fornøjelse :)