Debat om digitale tv-kanaler, HDTV og alt hvad der vedrører modtagelse af tv-signaler

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#315236
Hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det nok ikke sandt (eller i hvert fald ulovligt) :)

Jeg tjekkede lige kort siden og hvis det passer, det indtryk man får, nemlig at de kan levere alle kanaler fra viaplay, C-more osv. for 999, så er det helt sikkert ikke lovligt.
#315238
deres side skriver også

"Vores servere er baseret i Kina, Aserbajdsjan og afspejles i Holland. Ingen danske myndigheder har magten til at henvende sig til vores servere, og vi kan love dig, at dit privatliv er bevaret."

Lyder liiiidt shady ...
#315259
Som andre også har skrevet - det er pirat-tv og dermed kriminelt. Hvis du vil give kriminelle 999 kr. up-front og stole på, at de kun stjæler TV-signaler og ikke dine penge, så skal du da bare gøre det.

Jeg kan godt lide, at de skriver, at det er helt forbudt at streame deres kanaler til andre. Er det mon det, man kalder ære blandt tyveknægte.

PS: Boksen de sælger for 2.099 kr. er bogstaveligt talt et røverkøb (eller skal vi sige røversalg...)
https://www.pricerunner.dk/pl/649-46605 ... ign-Priser
#315265
LarsCJ skrev: 2. jun 2020, 14:38 Som andre også har skrevet - det er pirat-tv og dermed kriminelt. Hvis du vil give kriminelle 999 kr. up-front og stole på, at de kun stjæler TV-signaler og ikke dine penge, så skal du da bare gøre det.
Man har vidst 10-14 dages gratis prøvetid..
LarsCJ skrev: 2. jun 2020, 14:38 Jeg kan godt lide, at de skriver, at det er helt forbudt at streame deres kanaler til andre. Er det mon det, man kalder ære blandt tyveknægte.
Tror faktisk at de handler om kapacitet. de 999kr man betaler, går til at betale for én virtuel server som kan transcode den stream du skal se. Hvis andre benytter dit login, har de ikke kapacitet længere.
LarsCJ skrev: 2. jun 2020, 14:38 PS: Boksen de sælger for 2.099 kr. er bogstaveligt talt et røverkøb (eller skal vi sige røversalg...)
https://www.pricerunner.dk/pl/649-46605 ... ign-Priser
Sådan er det vel også med samtlige internetudbydere og deres routere og andet udstyr som også har en pumpet pris.
#315266
Prøvetid? 10 dage koster 79 kr.

Kapacitet? Næppe. Det handler om, at du ikke skal videresælge deres stjålne produkt til flere aftagere for en lavere pris end dem selv. Og da det er ikke så svært, gør de det måske endda selv.

Boks? Jamen så køb du da bare den der
#315268
LG tv app store har vist flere IPTV apps som man kan bruge, og det er vel klart det mest optimale, hvis man begiver sig ud på denne adfærd og har LG tv, Samsung har vist også de apps. Boksen er jo bare Android med en app som hentes på Play store.
#315683
Det er slet ikke samme teknologisk løsning som blev brudt, IPTV streaming er noget andet, og når du nævner dem som blev anholdt, så skal man huske at mange danskere deler Netflix konti og boxertv kort i massevis, og det er ikke dem som straffes der. Dem som blev straffet ville tjene penge på det, og så begynder det altså at blive alt for organiseret kriminalitet.