Brug dette forum til forslag og ris/ros til Flatpanels og forummet.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af orm08
#313333
Hej,

I laver meget professionelle og dybdegående test, og det sætte vi meget pris på.

I tester primært high-end TV, hvilket jeg godt forstår, mener også en af jer nævnt en sammenligning om st testkøre en Ferrari vs en Skoda...., så det er fuldt forståeligt, da i bruger en del krudt på det

Der er rigtigt mange spørgsmål herinde til mellemklasse TV, 5.000,- segmentet, men også til størrelser på 55” og derunder

Var det ikke muligt at lave “Quick test” for dette segment, så det ikke kræver Alt for meget af jer.

Er sikker på det ville blive værdsat
#313335
Der er flere aspekter i det. Dels hvad du selv nævner, men generelt så har PR-kontorerne ikke de helt billige modeller stående før sidst på året, da de ikke er populære testemner - heller ikke set med egne øjne. Vi har forsøgt, at få samlet nogle af de mere prisvenlige TV sammen i én bunke og så køre en samlet test, men det har ikke kunne lade sig gøre, at få logistikken til at gå op. I disse tider har vi kun fået bekræftet udlån fra to producenter indtil videre, hvor det ene er den HZ1000 jeg har stående nu.
#313348
En faktor er også, at det uanset TV'ets prisklasse er et stort arbejde at få leveret, opsat og returneret et TV. Efterhånden skal man til mange TV være to personer. Det er nemmere hurtigt at tage levering af en smartphone i en lille boks.

Dog kan vi som regel godt kommentere på billedkvaliteten for mange TV i mellemklassen. Det skyldes, at vi kender systemerne godt og at panelerne sjældent afviger særlig meget fra panelerne fra årene forinden.