Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Tegner du abonnement på Apple TV+ ?

#301335
Der var ikke én eneste ting i deres præsentation, som fik mig til at ønske at bruge en krone på deres tjeneste. Jeg overvejede af og til at slukke for præsentationen fordi indholdet virkede så himmelråbende ligegyldigt for alle andre end amerikanerne. "The morning show"... come on.
#301339
Umiddelbart er synes jeg Disney+ lyder meget mere tiltalende, og er nok noget jeg skal have prøvet af. Apple TV+ derimod skal først "overbevise mig" inden det bliver aktuelt. Jeg er ikke engang sikker på om jeg kunne hvis jeg ville. Bliver det tilgængeligt på Apple TV3?
#301351
x99gump skrev:Umiddelbart er synes jeg Disney+ lyder meget mere tiltalende, og er nok noget jeg skal have prøvet af. Apple TV+ derimod skal først "overbevise mig" inden det bliver aktuelt. Jeg er ikke engang sikker på om jeg kunne hvis jeg ville. Bliver det tilgængeligt på Apple TV3?
Jep. Apples 'TV' app, som skal bruges til at få adgang til TV+, findes også til den ældre boks: https://www.flatpanels.dk/nyhed.php?sub ... 1553777778
#301370
Hvad angår Disney+ så ser jeg slet ikke mig selv som værende i det tilsigtede kundesegment (grundet overvægten af familievenlige Disneyfilm og Marvel larm og blingeling), mens sagen mht AppleTV+ snarere syntes af være et for tyndbenet indhold. Men jeg ville nok være et Apple TV+ abonnement nærmere end et Disney+ abonnement, med de TV-serier der trods alt er nævnt. Men med det tynde indhold skal prisen godt nok være lav - og bindingsperioden ikke eksisterende før jeg ville slå til for en måned eller to [af gangen]. Mere sandsynligt bliver det på den korte bane med en periode med Amazon Prime, når den nye TV-serie med ST-Picard ligger klar der.
#301687
Jeg må nok sige, at jeg personligt ikke tror på, at tjenesten kommer til at koste 10 dollars per måned. Hvis det sker, så må der være noget (et eller andet ekstra), som vi ikke har hørt om endnu.

Jeg tror ikke på, at nogen kan lancere en streamingtjeneste med kun en håndfuld film/serier og prissætte den højere end Netflix - i hvert fald ikke hvis man har store globale ambitioner.
#302590
Nu fik vi så noget konkret. 39 kr/md. i abonnement. Gratis 7-dages prøveperiode samt 1 års fri adgang, når man køber ny Apple-enhed. Indhold i 4K HDR og Atmos.

Apple TV+ lanceres 1. november, koster 39 kr/md.

Ændrer det på jeres planer? (i så fald kan I ændre jeres stemme i afstemningen). Status lige nu er i hvert fald, at der blandt forumbrugere her på siden er større forhåndsinteresse for Disney+.
#302603
Til den pris skal det da prøves af. Om ikke andet, så for at se hvordan de har valgt at strikke deres app sammen, hvor godt det kører, osv.

Dog er det jo nok ikke optimalt på min gamle Apple TV 3, men har længe gået og overvejet en Apple TV 4, så det kan være at det skal prøves af, nu hvor det giver et års gratis adgang...
#303149
I en pressemeddelelse siger Apple, at Oprahs Book Club også vil være at finde på Apple TV+ fra lancering den 1. november: https://tv.apple.com/show/oprahs-book-c ... bc_gen_gen

Tim Cook:
“Few people in the world can bring us together like Oprah, whose compassion and grace celebrating the power of books are unmatched. It’s our honor to provide a new platform for Oprah’s Book Club and support the American Library Association in opening hearts and minds to the joy of reading.”

Oprah Winfrey:
“I am who I am today because of the experience of learning to read at an early age. Reading opened up a whole world for me beyond the red dirt road and my grandmother’s porch in Mississippi. I want to do that for everybody. And the opportunity to do this with Apple, to speak to people all over the world about the pleasures, the excitement, the tension, the drama that a good book can bring you … I don’t know what’s better than that.”
#304351
Der er 1 uge til, så vi tog pulsen på Apple TV+. Status er, at selv mange har lyst til at snuse til sagerne, så kan de ikke, da app'en mangler på langt de fleste enheder - selv dem som blev bekræftet tidligere på året.

For danskere er status, at man skal have et meget nyt Samsung TV, et meget nyt LG TV (og sidde og fedte med sin iPhone/iPad for at starte afspilning) eller eje/købe en Apple TV 4K-boks. Og selv hvis man har en supporteret enhed fra en partner, så mødes man af begrænsninger.

En uge før lancering: Apple TV+ supporteres kun af få enheder
#304353
Jeg har lige købt en ny Iphone 8, Var der ikke noget med at der fulgte 1 års Abonnement med når man købte et nyt Apple produkt ?
Ved nogen hvordan hvordan det bliver aktiveret ?

Mvh
Gobbe