Debat om digitale tv-kanaler, HDTV og alt hvad der vedrører modtagelse af tv-signaler
Af thorber
#185066 Jeg har Yousee og en Yousee HD-Boks. På boksen er der ingen problemer med at finde mine kanaler. Det er der sådan set heller ikke på mine TV, når jeg kører uden om boksen.
Jeg kan dog ikke finde DR1-HD på nogle af mine TV, når jeg kører uden om boksen. Alle de andre kanaler er der ikke nogen problemer med at finde.
Jeg har TV i stuen og i soveværelset, og de opfylder alle krav til at modtage digitale HD kanaler.
Nogen der ved hvad der går galt?
Af janbau
#185067 Min far har haft selv samme problem og han går i panik ! og ringer til mig , DrHd har han til tider haft problemer med flere gange også før den sene omlægning af kanaler og kunne godt se at signalet på lige denne kanal var lavere end andre kanaler så den forsvandt til tider . Men så slog han bare over på sd udgaven .
Vi havde enda skiftet kabel og stik men efter omlægningen kunne han ikke finde Dr 1 nogle steder så han ringede igen . Jeg havde dog ikke tid så han kontaktede en ven som hjalp med at opdatere de nye omlægninger men Dr1-Hd kom stadig ikke frem . Hun sagde så at de selv havde oplevet det samme så de havde en montør ude for at løse problemet og det var signalet det var gal med .

Så i fredags havde min far så besøg af en montør ( Dog lidt imod min anbefaling da det jo kan blive en dyr fornøjelse ) Det vidste sig at det kabel som var imellem Stikket og tvet havde fået et lille Knæk ? . Og signalet ind til stikket var ok så han skiftede så kablet ud med en ny og nu spiller det bare . Han fik så også nogle andre kanaler frem . Det pågældende stik som vi havde skiftet i sin tid må jo måske have haft et knæk ? . Jeg har ikke været derude efter han har fået skiftet kablet af en montør men er da lidt ked af hvis han nu får en stor regning . Men han kan bare ikke have når han ikke kan se Tv han går helt i panik . !!!


Så det var en lang forklaring så måske du skulle få set dine kabler igennem ? . Da yousee signal på visse kanaler er meget følsomt .
Af thorber
#185069 Hej janbau

Jeg har for ikke så længe siden haft en tekniker ude (dog før problemet med DR1-HD), og hans målinger viste fin forbindelse i mine kabler, så jeg tror desværre ikke det er det der er problemet.
Jeg er også ret sikker på at mine kabler/stik er i orden.
Brugeravatar
Af Bent odense
#185162
thorber skrev:Hej janbau

Jeg har for ikke så længe siden haft en tekniker ude (dog før problemet med DR1-HD), og hans målinger viste fin forbindelse i mine kabler, så jeg tror desværre ikke det er det der er problemet.
Jeg er også ret sikker på at mine kabler/stik er i orden.

http://digitalt.tv/antennekabel-kvalitet-raad/

De følsom tider med mobilt bredbånd der benytte samme frekvensområde til at udsende signal i luften.

Stilles der støre krav til kabler/stik, dermed kunne det måske være det.

Har du også set efter om Netværks ID: frekvens står rigtig som din tv-udbyder har.

Og køre en ny kanal søgning.
.
Senest rettet af Bent odense 18. apr 2013, 17:10, rettet i alt 2 gange.
Af kronholm
#185166 bare lige så selv jeg er med....

DR1 hedder ikke DR1-HD. Den hedder bare DR1 og sender så i hd. (720p)

DR-HD er udgået, og erstattet af DR3.

Sikker på jeres DR1 ikke sender i hd? :|
Af thorber
#185229 Det er DR1 jeg mener ;)
Der stod på mine Tv's gamle kanalpladser, at DR1 (og nogle andre kanaler) nu kun sender i HD, og at jeg skal lave en ny søgning med netværks-ID 100. Jeg laver så en ny søgning af kanalerne, og mine TV finder alle kanaler lige bortset fra DR1.