Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#9408
For at sikre kvaliteten af dette forum, har vi udarbejdet en lille checkliste du bør følge hvis du påtænker dig at oprette en tråd.

1. Søg først efter lignende tråde i forum så vi undgår tråde med samme spørgsmål. Hovedparten af trådene herinde omhandler indkøb af nyt TV, så der er gode muligheder for at finde information om f.eks. indkøb heri. Husk at vi har en officiel liste over TV vi anbefaler, som du kan finde i menuen på forsiden.

2. Hvis dit spørgsmål omhandler specifikke teknologier i forbindelse med TV, såsom DVB, MPEG4, 1:1 pixelmapping, fuld HD osv. så kan du med stor sandsynlighed finde informationer om disse ting på forsiden af flatpanels.dk. Kig i vores menu under "TV skærme" og se om ikke du finder svaret her. Du kan ligeledes søge efter termer på forsiden, som giver dig adgang til materialet i vore mange nyheder og fokusartikler.

3. Når du opretter en ny tråd, så vælg din overskrift med omhu. En overskrift som "Nyt TV" eller "Råd til køb af TV" fortæller tæt på ingenting om det pågældende spørgsmål, så giv tråden en mere sigende overskrift der f.eks. kan indeholde: Skærmstørrelse, prisniveau og anvendelsesformål. Eksempel: "Indkøb: 37" til max. 15000 kr. til stuen"

4. Inkluder de tanker du har gjort omkring TV'et. Hvis du har set en model du kunne lide, så inkluder et link til den, så man ikke behøver søge vidt og bredt efter den.

5. Undgå at oprette dobbelttråde med enslydende spørgsmål. Hvis du allerede har en tråd kørende kan du evt. fremhæve tråden igen ved at skrive et indlæg i tråden. Undgå overdreven "bumping" (fremhævning af tråde) og giv brugerne en dags tid eller to til at få læst din tråd, før du fremhæver den igen.

Disse ting skulle gerne hjælpe med at gøre fremtidige søgninger i forum, så effektive som muligt og herved være en slags "hjælp til selvhjælp".

Hvis du ikke har gjort det (men det har du jo!), så bedes du ligeledes læse vore generelle retningslinjer her:
http://www.flatpanels.dk/flatforum/view ... hp?f=7&t=7