Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

By ultra
#305478
Er det bare mig...?
Hold op hvor er DR blevet "træls" efter opdatering. Ser ofte nyhederne derpå og når der er noget som jeg lige vil "spole" henover er der nu mørk skærm med info om hvad denne udgave handler om. Fornemmer også det virker mere træg med at "spole" end før.

Oplever i det samme?
#306926
Jeg oplever at dr’s nye plat form går istå, og vender tilbage til forsiden, så man skal starte programmet forfra igen, det er ret irriterende.
Dr. erkender at der er et problem med “appletv” og dr’s nye platform, og at de arbejder på en løsning.
Er der andre som oplever noget lignende.
By ultra
#306950
Hvor erkender de det henne? Har skrevet til dem og jeg fik svar at de ville sende det til udvikler og de vil kigge på det... men ikke mere derfra.

Det er godt nok øv den måde det virker på nu..
#306951
Jeg synes, at brugerfladen ude i indholdslisterne er løftet, men videoafspilleren har flere problemer. Udover træls spoling, så oplever jeg også, at topmenuen er en klar nedgradering. Den glider ikke længere nede og man skal nu swipe op to gange for at få den væk. DR bør bruge Apples standard-topmenu. Videoafspilleren understøtter heller ikke AirPlay-lydoutput til AirPlay-højttalere.

Oplever desuden et lign. problem som Ntslagelse. Går man ud af app'en, så husker app'en ikke hvor man var sidst. Den 'genstarter'. Det er særligt irriterende, når man lige springer over på en anden kilde - f.eks. en PlayStation - og så vil vende tilbage til det man har set på DR.

Hvis vi kan samle problemerne sammen i listeform i denne tråd, så vil jeg gerne gå videre med listen til DRTV's tekniske udviklere.
#307137
ultra skrev: 5. dec 2019, 06:13 Hvor erkender de det henne? Har skrevet til dem og jeg fik svar at de ville sende det til udvikler og de vil kigge på det... men ikke mere derfra.

Det er godt nok øv den måde det virker på nu..
Jeg fik fra dr’s program service besked om, at der vat et af dr erkendt problem i samspillet med dr’s nye set up og appletv, og at der blev arbejdet på det.
Om det er sandheden, at de abejder på det eller det blot var for at lukke samtalen, er jeg usikker på.
#307822
Jeg har også lige skrevet til dem. Problemerne er:

- Man kan ikke længere spole med andet end Apples egne fjernbetjeninger, det kunne man før. Årsagen er måske ikke officiel Apple videoafspiller i den nye app.
-App gemmes ikke i ram og nulstiller hver gang, man forlader den.
-Thumbsnails for "Min liste" er meget små og de er ikke arrangeret efter nye programmer først, det var tilfældet før.

Det var lige det, jeg kunne se / komme på.
#308591
Stadig meget buggy. Nogle der ved om DR arbejder på det?
Det er noget bøvl at spole også med Apples egen fjernbejening.
Jeg har set “hak” ved amerikansk materiale, det kunne appen godt finde ud af før, når den stod til 50hz.