Debat af TV-lydsystemer, soundbarer, surround og Hi-Fi, når lydoplevelsen skal løftes

Redaktør: Moderatorer

Brugeravatar
Af Peter Pan
#304638
Millemis skrev:Men man skal da nok skynde sig at få fat i en sådan
stand.....de kan gå hen og blive halvdyre på den bla.
Billede
Måske hver at vide hvad den gulvstand kostede fra ny. O_O
Brugeravatar
Af Millemis
#304697
Mon ikke det er fra et showroom, det dér clip!

Bortset fra det, er det absolut en stabil løsning....ligner en BV11 eller 10 sat op som 5.0 - eller 5.1, hvis der er en sub under sengen :p
Hvorfor skulle ‘han’ ikke kunne stole på det?

MM
#305139
Vi har netop modtaget Stage. Desværre så har vi ikke et C9, så man kan teste sammenkoblingen, men jeg har prøvet det i andre sammenhænge, så det må blive tilføjet som noter.
#305169
Samme rum, som Ambeo blev testet i - der er et par ord om det i testen. Ikke ideelt til at bounce lyd på, da sofaen står op mod en endevæg, men Atmos-effekten i Stage er stort set fraværende alligevel. Men rummet vil jo altid påvirke lyden, så den del af ligningen kan jeg ikke tage ud.
Brugeravatar
Af Millemis
#305182
Nu skal man nok ikke forvente Atmos fra loftet med BS Stage - det tror jeg heller ikke er meningen.
Der er masser af video-lyd uden dedikerede Atmos-effekter.
Desuden er ‘Atmos-enabled’ et meget vidt begreb.

Med i bebømmelsen - selvom i nok tester den primært som tv-lyd - bør nok også indgå dens egenskaber som ren lyd-/musik-enhed.

Er spændt på testen ?

MM
#305196
Vi følger den skabelon som de øvrige soundbars trækkes igennem - den får ikke særbehandling ;) men det inkluderer også en forholdsvis lang playliste af musik.

Den umiddelbare konkurrent kunne være noget ala Sonos Playbar med sub, Bluesound 2i med en sub til eller Dali Kubik One+. Jeg har selv en Playbar stående og spiller den uden sub, så er der ikke nogen tvivl om hvad der klarer sig bedst. Selv med sub, så kan det ikke ændre på performance i mellemtone og diskant, og her er Stage bedre indstillet og har lidt flere (foruddefinerede) håndtag at justere på.

B&O har leveret et beslag med, som muliggør test af både liggende og stående position uden at man skal bore den fast, hvilket er fikst nok.
#305603
Tak. Jeg har desværre pakket Stage ned nu. Den pyntede ellers på TV-møblet.

Det er altid sjovt at vende tilbage til det udstyr man har selv, og opleve forskellene. Hvor Stage leverer bedre bund og bedre vokal end Playbar (uden sub), så vinder sidstnævnte dog lidt terræn når først baghøjttalerne spiller. Jeg har personligt ret svært ved at vælge mellem de her “front-Atmos” soundbars, som Ambeo og Sony ST5000, og så soundbars som har dedikerede baghøjttalere - når det nu skal være end soundbar altså. For nu, så får Playbar lov at leve videre herhjemme. Havde jeg ikke skiftet til et Sony OLED sidste år, så havde scenariet helt klart været et andet. C9+Stage er en virkelig fristende cocktail.
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 146