Brug dette forum til forslag og ris/ros til Flatpanels og forummet.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af Globulus
#301538
bphhm skrev: Selv er jeg en klovn og har skiftet til en S10 for nylig uden at have undersøgt hvilken type skærm der blev brugt.
Som du selv skriver har en mobiltelefon en kortere teknologisk levetid end et TV. Bortset fra absolutte high-end modeller er anskaffelsesprisen også betydeligt lavere.

Dog skal det siges, at hvor vi tidligere hungrede efter kraftigere og kraftigere smartphones, er vi nu nået til et punkt, hvor selv en relativt billig smartphone har så gode specs at kun en fysisk defekt eller manglende opdateringer er reelle anledninger til en udskiftning. Derfor kunne jeg godt forestille mig, at man beholder sin smartphone i længere tid og dermed vil blive mere udsat for problemet.
Brugeravatar
Af bbplayer
#301540
IT-Bruger skrev:
bbplayer skrev:Hvorfor gætte når du allerede har eksempler i butikker idag? Det synes jeg er dokumentation og beviser hvor Samsung står idag , side om side med LG og er ikke et skridt videre, udover at forsøge at slå dem rent økonomisk og det er så ikke på OLED tv skærme de gør det endnu.
Ingen kan med sikkerhed sige, at Samsung står side om side med LG når de en dag sender OLED tv ud til masserne. Dét vi véd, er at Samsung har en fornem service fri for udgifter hvis man har en smartphone der er under to år gammel og den viser tegn på burn-in. Vi ved også at ikke alle LG OLED tv-ejere får tilbudt en gratis reparation OG at LG's garanti IKKE dækker burn-in.....man kan være heldig og få udskiftet sit panel, alt afhængigt af hvordan man forklarer fejlen overfor dem.
bbplayer skrev:Kan det ikke overraske dig at butikker sælger Samsung S8 modeller som er ca. 2 år gamle, og med burn-in fejl, vil du bare kalde det en bruger fejl? Præcis som det er på OLED tv skærme, uvidenhed gør man aldrig gør noget. Du tænker fordi du ved, uoplyste mennesker gør oftest intet for de ser ikke problemet og BlueCity sælger dem gladeligt, lyder det til, som stadig overrasker mig.
Det eneste der overrasker mig, at Bluecity sælger Galaxy S8 uden at vide de kunne måske kunne få dem repareret hos Samsung.....resten af din smøre giver ikke rigtig nogen mening og kan ikke rigtigt se hvor du vil hen med det?

Et billigt forsøg på, at sidestille LG OLED tv med Samsung smartphones med S-AMOLED skærme og samtidig forsøge, at hævde at situationen vil blive helt den samme for begge producenter, når vi ser Samsung OLED tv. Samsung råder over en større økonomi og kapital og mange scenarier kan udfolde sig. Feks at Samsung vil tilbyde en anderledes garantidækning. De kan afsætte resourcer der skal udvikle teknikker der kan minimere/fjerne burn-in problamtikken, fremfor den lidt "klodsede" såkaldte pixel-massage, som er at finde i stort set alle OLED tv i dag.
Måske kan teknikken raffineres og udvikles op på et mere sofistikeret og effektivt plan. Indtil da kan vi gætte....ligesom du også gør, på din egen pessimistiske facon.
Har bare svært ved, at forestille mig, at Samsung ikke vil skille sig ud og gøre noget kreativt eller tilbyde en løsning der er væsentligt bedre end den LG tilbyder med pixel-massage og afvise at lade burn-in være dækket af garantien. Min holdning er bare, at risikoen er for høj ved at købe et OLED tv i dag (selvom vi er meget delte i spørgsmålet herom), for når alt kommer til alt så er der en reel risiko for, at man kan stå tilbage med skægget i postkassen, fordi man har et dyrt OLED tv til kr 30.000 med burn-in og ikke kan få repareret/udskiftet panelet.
GO' Søndag, det er ikke tiden værd at svare på den gang BS, du har vist ikke rigtig styr på det her emne.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#301543
bbplayer skrev: GO' Søndag, det er ikke tiden værd at svare på den gang BS, du har vist ikke rigtig styr på det her emne.
Hvis den her debat skal fungere, så er det ikke specielt konstruktivt, at spille “jeg er for god til at svare”-kortet i hvert andet indlæg.
Brugeravatar
Af bbplayer
#301546
Torben Rasmussen skrev:
bbplayer skrev: GO' Søndag, det er ikke tiden værd at svare på den gang BS, du har vist ikke rigtig styr på det her emne.
Hvis den her debat skal fungere, så er det ikke specielt konstruktivt, at spille “jeg er for god til at svare”-kortet i hvert andet indlæg.
Jo, for spilleregler er personlige og har intet med virkeligheden at gøre.
Af George1
#301549
Korrekt Torben, men nogle gange hvor folk ikke læser/eller er totalt argument resistente over for hvad man skriver, og debatten bare skal køres død, må det vel være iorden at hoppe fra tråden.
Go søndag.
Brugeravatar
Af bbplayer
#301550
George1 skrev:Korrekt Torben, men nogle gange hvor folk ikke læser/eller er totalt argument resistente over for hvad man skriver, og debatten bare skal køres død, må det vel være iorden at hoppe fra tråden.
Go søndag.
Så har du og Torben jo allerede bevist, at man skal tale udenom istedet for at føre en god debat og argumentere for og imod?

Hvor henne er det lige gjort, udover at påpege andres metoder men ikke læse indholdet? Så tak for opmærksomheden på emnet, det var vist mere OT end det var fyldt med fornuftig og god argumentation der.
Af George1
#301552
Torbens og mit indlæg er jo to forskellige syns punkter, (men det vil du nok ikke se) som vel kan være ok begge. Dit indlæg siger alt med hensyn til at køre en tråd/debat død sorry bbplayer.
Senest rettet af George1 18. aug 2019, 11:32, rettet i alt 1 gang.
Brugeravatar
Af bbplayer
#301553
Hvor var dine gode argumenter, så har du ikke allerede kørt tråden død, ved at fortsætte med at køre på mine indlæg istedet for bolden, som var burn-in? Det siger mere om dine indlæg, end mit oprindelige argument som du altså ikke vil kommentere på udover at fremføre pointer som ikke handler som om skærme men brugsmønster, som vi alle ved OLED aldrig handler om, nej da... det er da løgn..