Debat af TV-lydsystemer, soundbars, surround og Hi-Fi, når lydoplevelsen på tv-skærmen skal hæves

Redaktør: Moderatorer

Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#297705
Listen er dynamisk og viser udelukkende de produkter vi har anmeldt. Der er ikke medtaget produkter vi ikke selv har testet.
Brugeravatar
Af bbplayer
#297706
Måske en god rettesnor, at gøre som tilbudsjagten da den også er dynamisk, som der skrives.

Fjerne dato i toppen som er misvisende, og sætte en boks op, så man kan se nyeste produkter tilføjet og dato som i tilbudsjagten. Så sker der ikke disse misforståelser. :)
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#297707
Alle vores artikler tidsstemples, da de jo ligger i et CMS. Tilbudsjagten var vi nødt til at gøre noget specielt ved, da vi Disqus håndterede den enorme mængde kommentarerer ret dårligt. Man kunne ikke slette kommentarer fra systemet, så siden blev blot mere og mere sløv. Med en statisk side så kan vi selv styre måden Disqus kører på.

At gøre det samme for alle vores sider vil blive lidt af en belastning, da vi så skal til at rette i HTML-sider frem for at kunne rette via CMS. Vi skriver i toppen af artiklen:
Her finder du en oversigt over alle de karakterer, som er uddelt til TV-lydprodukter. Listen opdateres automatisk hver gang vi publicerer en ny anmeldelse, så bogmærk gerne siden.
Det er muligt, at vi skal gøre visse undtagelser, så oversigterne ikke har datostempel, men det ligger ikke lige i kortene for nu, da vi forholdsvis ofte ændrer lidt i tingene. Personligt vil jeg være afskåret fra at rette noget til, da jeg ikke har FTP-adgang og HTML/Java-værktøjer på alle mine enheder.
Brugeravatar
Af moose74
#297961
Overvejer at sælge mit velfungerende JBL SB400 soundbar, og købe nyt med ATMOS.

Hvad kan man mon få for sit JBL
Og kan LG Sk9y (3000kr) anbefales og vil det spille max med XF9005 tv
Syntes jeg har hørt om det soundbar godt kan drille hvis det ikke er samme frabrikant som tv.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#297965
Det spørgsmål hører ikke til her i tråden. Opret venligst - som du er blevet bedt om flere gange - en dedikeret tråd hvis du vil stille egne spørgsmål.
Brugeravatar
Af moose74
#297976
Torben Rasmussen skrev:Det spørgsmål hører ikke til her i tråden. Opret venligst - som du er blevet bedt om flere gange - en dedikeret tråd hvis du vil stille egne spørgsmål.
Syntes snart det ligemeget hvad, hvor, og hvordan man skriver så det forkert! Billede


Sent from my iPhone using Tapatalk
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#297980
Det skyldes, at du møver dig ind i andres tråde med dine egne spørgsmål, som ikke vedrører det emne tråden har, eller at du opretter nye tråde hver gang du vil spørge videre omkring et emne, du allerede har en tråd kørende om.

Opret ÉN tråd pr. emne og hold dig til den. Lad være med at highjacke andres tråde.
Af orm08
#297987
Det vigtigste, lyt til den inden du køber, alt for mange af dem har en plastik agtig lyd

Har fornyeligt lyttet til Samsung HW-R660 m. Woofer, utroligt skuffende, hvorimod Bose Soundbar 700 m. Woofer lyder virkeligt godt, også til at spille musik.

Men der er også en ret stor prisforskel.....

Har selv et 5.1 surround anlæg, og det er at foretrække hvis man vil bruge det til fil, og har plads

Hvis du vil spille musik er det heller ikke lige meget, hvordan der kan streames til soundbaren, alle kan bluetooth, men der findes bedre kvalitet

Men lyt til den inden du køber