Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#279644
Er der nogen af jer, der har den her nye Marvel-brugerflade på Netflix (klik for video)?

Billede

(via reddit)

Egentlig er jeg bare mest nysgerrig på, om det er et forsøg eller noget, som Netflix har tænkt sig at rulle bredt ud. Sammen med den nye venstrestillede menu, HDR-fotos i brugerfladen og nu dette, ser det ud til, at Netflix har en del fokus på brugeroplevelsen for tiden.
#279653
Jeg har set den, blev lidt overrasket men ikke sådan negativt. Den kan godt bruges til store collections , f.eks Matrix 1/2/3 , Harry potter osv, hvis de gør det, for jeg synes deres serier/film er rodet, når det kommer til rækkefølge og skal finde dem.
#279701
Den blev taget ned , dagen efter jeg så den, så det kan godt være du havde den men ikke kom ned til den kategori og så nåede de at fjerne den inden du så den.
Jeg har på sony skærm den nye Netflix originals med store billeder og video men ikke på WebOS endnu og ingen app update hvis det skulle være kravet.
#279832
Skal vi lige nævne at de igår havde endnu en nyhed i layout på...

Den layout del, som ses på hovedskærmen i toppen når man kommer ind, synes nu også at dukke op længere nede imellem ens lister? Jeg fik en linje som siger:

"coming October 10: 22 July" som 3. linje på hovedskærm. Den er ikke set før.

Igen, dette er på en Sony skærm, har ikke checket LG.
#279862
Måske det har noget at gøre med bruger profilen? 22 July har jeg længe haft som reklame trailer, i toppen når man komme ind og nede mellem forslagene (fordi du så bla bla).

Jeg synes deres sortering er noget mærkeligt noget - rækkefølgen i Netop tilføjet og Nyheder ændre sig fra gang til gang man er logget ind (det gør den i hvert fald her). Den ene dag står en film f.eks. som nr. 10 under Nyheder, næste dag står den samme film måske som nr. 1 eller 2 - det er noget værre rod synes jeg.
#279868
Det som er unikt, mener jeg, ved den "coming " tekst, er at den ligger i en række for sig selv længere nede imellem de almindelige kategorier, og når man så rammer den, fylder den hele skærmen, og så kan man rykke ned til næste linje og den har sin egen række igen, det er ikke en del af mange andre, som f.eks dem jeg har set før.

Det er nyt her.
#281220
Hej.

Jeg er gammel superhelte-nørd, som har læst mange tegneserier i tidens løb. Jeg er ofte irriteret på, at man i film eller serier tillader sig at lave meget om på tegneserie-dragterne og andre ting i forhold til hvad der er rigtigt i tegneserierne. Derfor har jeg valgt ikke at se Netflix. Der er jo i film og serier ofte tale om helt andre superhelte en dem i tegneserierne. Så en forbryder som Keglekongen er ikke det samme i film som i tegneserierne.

Kærlig hilsen
Jan Hervig Nielsen
Ejer af et 40 tommer Full HD TV
#281222
Jeg er på linie med dig JHN i mange tilfælde, jeg er også glad ved Marvel og DC Comics univers, har læst mange af tegneserierne i min barndom, og ser stadig meget af det. Og der er virkelig vekslende held med serier og film efter min mening.
Af det nyeste er en serie som Iron Fist helt væk, hovedpersonen minder eller ligner på ingen måde tegneserien, hvis de så bare havde ramt noget andet, men det har de slet ikke. Dårlig serie synes jeg. Arrow er et andet dårligt eksempel.

Punisher er en serie der sidder lige i skabet, den fanger tegneserien fantastisk, stemningen rammer godt, hovedpersonen har nuancerne på plads. Den er rigtig vellykket.
Andre der har ramt plet for mig er de gamle X-Men, de er fantastiske, Batmand med Christian Bale er jeg også glad ved. Avengers er ok, men fanger mig dog ikke som ovennævnte. Ironman er fin, de skal dog ikke lave flere af dem nu.
Skal lige nævne Deadpool som jeg lige har set 2éren af, jeg er voldsom underholdt af dem begge, virkelig go komik, lige efter min smag.
#281345
Jeg kan se at der også er en lille ændring på login skærmen på netflix nu. Hvor vi nok alle har været meget vandt til den sorte baggrund og ens forskellige profiler. Så har Netflix nu et halloween tema der som baggrund, så man ikke ser den kedelige sorte login skærm. Det er egentlig fint, kunne være sjovt hvis man selv kunne vælge baggrund :)
#281440
Hej Grandahl og Simon95.

Det lyder spænde det som I skriver med dels Punisher og Daredevil. Hvis Iron Fist ikke ligner Iron Fist i tegneserien er jeg ikke intereseret i den. Jeg kan huske at jeg som meget lille dreng havde lavet mig selv en Iron Fist maske /tørklæde og stod ude og kiggede mig i spejlet. Hihi.

Spørgsmålet om om man må lave om på superheltes dragter er en spændende problemstilling. Så vidt som jeg ved var Daredevil ikke kun råd i starten. Jeg tror, at han også var gul. Se link . Men jeg er vokset op med at han er helt rød, Så jeg synes, at han skal være helt rød. Andre er vokset op med at han kan være rød og lidt sort og synes derfor at han skal være rød og sort.

Jeg er vokset op med at Batman var grå og havde blå kappe og blå maske. Så jeg blev skugffet da jeg så Batman helt i sort i MIchael Keaton filmene. Og jeg er vokset op med at mindst 3 personer har lys hud i tegneserierne, mens de er negre i filmene. Jeg har ikke noget mod negre, men man bør ikke lave om på hudfarverne når man går fra tegneserie til film.

Første gang jeg så Wolverine var i Edderkoppen / Spiderman bladene fra 1978. Der var han i blå og gul dragt. Siden har jeg set ham i en flot brun dragt. Selvom han ikke har gul og blå dragt på i filmene, synes jeg at han ser utrolig sej ud i filmene.

Jeg har selv opfundet ca. 100 superhelte og superskurke og 50 andre figurer., som jeg skal have lagt ud på internettet på et tidspunkt.
https://www.google.dk/search?biw=1097&b ... rjL00O0nsM: