Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#252363
Nyt på Viaplay i juni 2017

Billede


Kæledyrenes Hemmelige Liv
Hvad laver kæledyrene, når vi ikke er hjemme? Det får vi svarene på i denne sjove familiefilm med humor til både børn og voksne. Terrieren Max’ liv bliver vendt op og ned, da hans ejer kommer hjem fra internatet med et gadekryds.
Du kan se filmen på engelsk – eller prøv den på dansk med stemmer af bl.a. Anders Matthesen, Mick Øgendahl og Amin Jensen.
Premiere: 2. juni 2017


Jason Bourne
Matt Damon er tilbage i rollen som Jason Bourne. Den ustoppelige superagent kommer tilbage til overfladen fra sin amnesia og skal nu genfinde sin familie og sin fortid. Flere kræfter forsøger dog at stoppe ham, og så begynder en kamp mod tiden.
Medvirkende: Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Vincent Cassel
Premiere: 16. juni 2017


Den store, venlige kæmpe
Steven Spielbergs anmelderroste spille- og animationsfilm fra 2016 gik direkte i hjerterne på børn og voksne, da den kørte i biograferne. Nu kan du opleve eller genopleve den utrolige historie om den forældreløse Sofie, der får et unikt indblik i kæmpernes verden og opdager, at det at være en venlig kæmpe er en ganske unormal ting.
Denne rørende fortælling modtog en pris på Heartland Film Festival for at være årets - netop - Truly Moving Picture Award. Den Store Venlige Kæmpe er en dejlig familiefilm til en fredag aften foran slikskålen.
Medvirkende: Mark Rylance, Ruby Barnhill, Rebecca Hall
Premiere: 23. juni 2017


Snowden
NSA's ulovlige overvågningsteknikker lækkes til offentligheden af et af agenturets ansatte, Edward Snowden, i form at tusindevis af klassificerede dokumenter distribueret til pressen.
Medvirkende: Joseph Gordon-Levitt, Shailene Woodley, Melissa Leo
Premiere: 27. juni 2017


Doctor Strange
Stephen Strange bliver i forbindelse med en ulykke nødt til at rejse til Kathmandu for at blive helbredt. Der møder han en alternativ og magisk verden, hvor onde kræfter ligger på lur.
Med danske Mads Mikkelsen på rollelisten og Benedict Cumberbatch som titelfiguren Doctor Strange leverede Disney en af de stærkeste superheltefilm i 2016. Filmen om den populære Marvel-karakter modtog fine anmeldelser fra både medier og biografpublikummer.
Medvirkende: Benedict Cumberbatch, Mads Mikkelsen, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams
Premiere: 30. juni 2017


Last Man on Earth sæson 1-2
En katastrofe rammer Jorden i 2022, og eneste overlevende er tilsyneladende familie- og bankmand Phil Miller. Ked af det og ensom rejser han USA, Canada og Mexico rundt i sin søgen efter andre overlevende.
Premiere: 1. juni 2017


Walking Dead sæson 6
Med godt 15 millioner seere på premiereafsnittet i USA er der ingen tvivl: The Walking Dead holder stadig. Sæson seks af den populære zombie-serie er lige på trapperne.
Premiere: 1. juni 2017


Mistresses sæson 1-3
Et drama om det skandaløse liv i en venindegruppe på fire – hver med sin egen vej til selvindsigt, mens de går igennem en turbulent tid sammen.
Premiere: 1. juni 2017


The Magicians sæson 1
Efter at være blevet rekrutteret til et hemmeligt akademi, opdager en gruppe studerende, at magien, de har læst om som børn, er ægte og væsentligt mere farlig, end de nogensinde turde tro.’
Premiere: 20. juni 2017


Preacher sæson 2
En af Viaplays stærkeste premierer i 2016 vender tilbage med en sæson to. For at overholde et løfte til sin syge far, vender Jesse Custer tilbage til det vestlige Texas for at overtage den kirke, faren har været præst i. Jesses mission bliver dog forstyrret, da hans krop bliver overtaget af noget overnaturligt, hvilket giver ham nogle utraditionelle kræfter.
Premiere: 27. juni 2017

Flere premierer i juni:
The BFG - 23. juni
The Lobster - 20. juni
Far from the Madding Crowd - 13. juni
Pete's Dragon - 9. juni
Mechanic: Resurrection - 6. juni
Secret Life of Pets - 2. juni
Café Society - 1. juni


Købe/lejefilm i juni:
xXx: Return of Xander Cage - 12. juni
Fifty Shades Darker - 15. juni
Hidden Figures - 26. juni
#253373
Nyt på Viaplay i juli 2017

Billede

Tv-serier i juli:

Mr Robot sæson 2
Rami Malek er tilbage i rollen som den unge hacker Elliot med socialangst. Elliot arbejder for den anonyme Mr. Robot, som styrer en stor hackerhær, men døjer samtidig også med sine egne problemer i den virkelige verden. Den første sæson af den populære NBC-serie satte bl.a. beskyttelse af sine online oplysninger på dagsordenen i både USA og Danmark, og mon ikke der er mere at lære i sæson to?
Medvirkende: Rami Malek, Carly Chaikin, Portia Doubleday
Premiere: 1. juli


Blindspot
En lovende serie med et stort tatoveringsmysterium. 'Jane Doe' bliver fundet på Times Square med hukommelsestab og kroppen fyldt med tatoveringer. Snart viser det sig, at der er en skjult hilsen til FBI og måske nogle ledetråde til hvem Jane i virkeligheden er.
Medvirkende: Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton, Rob Brown
Premiere: 1. juli


Wayward Pines sæson 2
En agent fra efterretningstjenesten tager til Wayward Pines i Idaho for at lede efter to FBI-agenter, der er forsvundet i landsbyen. Men han finder hurtigt ud af, han nok ikke kommer ud af byen i live. Sæson to af denne sci-fi thriller skiller sig meget ud fra den første sæson ved at have en ny hovedkarakter.
Medvirkende: Matt Dillon, Carla Gugino, Toby Jones
Premiere: 1. juli


The Fosters sæson 1-4
Det lesbiske par Stef og Lena bor i San Diego sammen med deres biologiske søn, Brandon, adoptivtvillingerne Jesus og Mariana og plejebørnene Callie og Jude. Denne hjertevarme familiedramaserie er blandt andet produceret af Jennifer Lopez og skildrer flere af de problematikker, der kan forekomme i en sammenbragt familie.
Medvirkende: Teri Polo, Sherri Saum, Jake T. Austin
Premiere: 1. juli


Law & Order: Special Victims Unit sæson 13 – 17
Som spin-off af den originale kultserie introducerer Law & Order: Special Victims Unit en ny enhed specialtrænede detektiver hos New Yorks politi, der undersøger kriminalsager mod sårbare ofre. Som i den originale serie er sagerne i afsnittene løst baseret på ægte kriminalsager.
Medvirkende: Christopher Meloni, Mariska Hargitay, Richard Belzer
Premiere: 10. juli


Burn Notice sæson 1-7
Med over 10 millioner seere per sæson var Burn Notice et hit i USA frem til dets slutning i 2013. Nu kan du få alle syv sæsoner om Michael Westens søgen efter synderen bag stoppet i hans karriere som spion. Grundet fyringen bliver hans afskåret sine kontakter i miljøet hos CIA og må arbejder under radaren for at lade retfærdigheden ske fyldest.
Medvirkende: Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell
Premiere: 17. juli


You’ve Been Tagged sæson 2
Tre teenagere bliver hængt ud af en anonym mobber på sociale medier – og finder ud af, at de tre er valgt, fordi deres fortid hænger sammen. En moderne fortælling med fokus på, hvor nemt det er at gemme sig bag anonymitet på nettet.
Medvirkende: Lia Marie Johnson, Lulu Antariksa, Katelyn Nacon
Premiere: 20. juliFilm i juli:

Hitman: Agent 47
Baseret på det storhittende, danskproducerede spil, kommer den nyeste film om manden med stregkoden i nakken. Et snigmorderhold teamer op med en kvinde for at hjælpe hende med at finde sin far og opklare mysterierne om hendes herkomst.
Medvirkende: Rupert Friend, Hannah Ware, Zachary Quinto
Premiere: 7. juli


Blair Witch
Efter at have fundet en YouTube-video af, hvad han tror er sin søster, Heather, der forsvandt for tyve år siden, tager James og en gruppe venner til en skov, som menes at være hjemsøgt af Blair Witch.
Medvirkende: James Allen McCune, Callie Hernandez, Brandon Scott
Premiere: 14. juli


The Shallows
Kun 200 meter fra kysten bliver surferen Nancy angrebet af en stor hvidhaj. Kampen for hendes overlevelse kommer til at handle om hvem der har den stærkeste viljestyrk – Nancy eller hvidhajen?
Medvirkende: Blake Lively, Óscar Jaenada, Brett Cullen
Premiere: 18. juli


Fantastic Four
I genindspilningen af Fantastic Four-serien bliver fire unge outsidere teleporteret til en alternativ verden, hvor de hver især tilegner sig nye evner. De fire må lære at kontrollere deres nyfundne kræfter og arbejde sammen for at redde jorden fra en tidligere ven, der nu er fjende.
Medvirkende: Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara
Premiere: 21. juli


Nerve
Teenagepigen Vee finder sig selv i en identitetskrise og kaster sig derfor ud i reality-spillet ”Nerve”. Her kan publikum finde på udfordringer, som Vee skal udføre i den virkelige verden for at tjene penge. Hun teamer op med spilleren Ian, men er han til at stole på – og hvordan vinder man overhovedet spillet?
Medvirkende: Emma Roberts, Dave Franco, Juliette Lewis
Premiere: 25. juli


Rogue One: A Star Wars Story
Første film i Star Wars spin off-trilogien med Felicity Jones i hovedrollen som Jyn Erso blev taget virkelig vel imod af Star Wars-fans verden over. Nu er den populære film klar til at blive streamet i stuen. Disney passer godt på Star Wars-franchisen og har også danske Mads Mikkelsen på rollelisten som Jyns far.
Medvirkende: Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn
Premiere: 28. juli
Købe/lejefilm i juli:

Logan
Tredje film om hele verdens Wolverine, der i år 2029 er ved at være træt og modløs mens han arbejder som chuffør. De øvrige mutanter er nærmest væk, og hans eneste allierede er alvorligt syg. Håbet om at forblive i det skjulte svinder samtidig ind, da en kvinde kommer til Wolverine med et brændende ønske.
Medvirkende: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Richard E. Grant
Premiere: 3. juli


Kong: Skull Island
Historien om kæmpe-aben. Et hold forskere opdager en ubeboet ø i Stillehavet og begiver sig sammen med kaptajn James Conrads svært bevæbnede folk ind på øen. Her begynder en masse uforklarlige hændelser at indtræffe, samtidig med at det går op for dem, at de nok er det svageste led i fødekæden trods deres våben...
Medvirkende: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman
Premiere: 3. juli


T2 Trainspotting
Efter 20 år i udlandet, vender Mark Renton hjem til Skotland og genforenes med sine gamle venner Sick Boy, Spud og Begbie. T2 er efterfølgeren til den ikoniske film Trainspotting, der formåede at samle en hel generations tidsånd i én film om det værste af Edinburghs ungdom.
Medvirkende: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller
Premiere: 10. juli


Beauty and The Beast
Det klassiske eventyr om Belle om det hæslige, egoistiske udyre genskabt i en fortryllende, smuk og storslået version. Oplev ægte Disney-magi, som du sjældent har set det før.
Medvirkende: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans
Premiere: 20. juli
#254366
Nyt på Viaplay i august 2017

Billede

Film i august:

Sausage Party
Selvom denne animationsfilm om madvarer kunne ligne et familiehit, så er denne komedie IKKE for børn. Pølsen Frank tror, man kommer i madhimlen, når man endelig bliver samlet op af en kunde i supermarkedet, men han bliver hurtigt klogere på, hvad der skal ske med ham, og hvor han kommer fra.
Medvirkende: Michael Cera, James Franco, Jonah Hill
Premiere: 2. august


Maze Runner 2: Infernoet
Dylan O'Brien har igen hovedrollen som den handlekraftige Thomas, der forsøger at afsløre sandheden om den mystiske organisation WCKD. Seriens andet kapitel byder på endnu mere action end i den første filmatisering af James Dashners romanserie.
Medvirkende: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster
Premiere: 4. august


Lyset i Havet
På en lille, australsk ø bor parret Tom og Isabel, der brændende ønsker sig et barn. Da de så finder et spædbarn efterlad i en båd, ser Isabel det som et tegn fra ovnen. Tom derimod kender barnets fortid og kæmper med sin samvittighed for, om han skal sige sandheden.
Medvirkende: Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz
Premiere: 8. august


Inferno
Tom Hanks er tilbage i rollen som Robert Langdon i endnu et Dan Brown-drama på niveau med Da Vinci Mysteriet og Engle & Dæmoner. Hanks spiller over for stjerner som Felicity Jones, Omar Sy og danske Sidse Babett-Knudsen.
Medvirkende: Tom Hanks, Felicity Jones, Omar Sy
Premiere: 11. august


Deep Water Horizon
Hvad skete der op til katastrofen i 2010, hvor en olieboreplatform eksploderede og skabte det største olieudslip i amerikansk historie? Den historier skildrer bl.a. Mark Wahlberg i hovedrollen som en maskinmester, der sammen med resten af besætningen kæmper for sit liv på platformen.
Medvirkende: Mark Wahlberg, Kurt Russell, John Malkovich
Premiere: 18. august


The Martian
Hvordan overlever man alene på en fremmed planet? Matt Damon spiller hovedrollen som en astronaut, der fejlagtigt bliver erklæret død og efterladt af sit hold på Mars, i dette smukke science fiction-drama instrueret af Ridley Scott.
Medvirkende: Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig
Premiere: 25. august

Flere filmpremierer:
Kubo and the Two Strings - 29. august
I.T. - 22. august
Iqbal og superchippen - 17. august
Masterminds - 15. august
Klassefesten 3: Dåben - 09. augustTv-serier i august:

Uncle Buck sæson 1
Baseret på 80’er-filmen med samme navn, er her en komedieserie – kun filmet med ét kamera – om onkel Buck Russells nyfundne opgave som babysitter for sin brors børn. Hvis du er til de danske Min Søsters Børn-film, vil du garantere elske denne her lunefulde familieserie.
Medvirkende: Mike Epps, Nia Long, James Lesure
Premiere: 1. august


The Night Shift sæson 3
Nattevagterne på San Antonio Medical Center går ikke stille for sig. Tre kiruger arbejder på skift på disse tjanser og må holde hovedet koldt, selvom klokken er mange, når der skal træffes beslutninger, der kan være et spørgsmål om liv eller død.
Medvirkende: Eoin Macken, Jill Flint, Ken Leung
Premiere: 1. august


Penny Dreadful sæson 1-3
Denne gyserserie har fået stor succes med at genoplive flere horror-karakterer fra 1800-tallets britiske fiktion. De tre første og indtil nu eneste sæsoner ligger klar til at binge – men hav en natlampe i nærheden, hvis du er bange af dig.
Medvirkende: Reeve Carney, Timothy Dalton, Eva Green
Premiere: 1. august


Ray Donovan sæson 1-3
Denne krimiserie slog alle rekorder, da den fik premiere på amerikansk TV i 2013. Den irsk-amerikanske Ray Donovan arbejder i et stort advokatfirma, hvor han anvender lyssky metoder for at vinde sine klienters retssager.
Medvirkende: Liev Schreiber, Paula Malcomson, Eddie Marsan
Premiere: 1. august


The Goldbergs sæson 4
I byen Jenkintown, Pennsylvania, bor familien Goldbergs. Vi er tilbage i 1980’erne – en pinlig tid som ung teenagedreng med dårligt selvværd. De sjove episoders plot er skabt på minder fra barndommen hos producerne bag showet.
Medvirkende: Wendi McLendon-Covey, Jeff Garlin, Sean Giambrone
Premiere: 1. august


Frasier sæson 1-6
En af verdens bedste sitcoms kommer nu til Viaplay! Dr. Fraiser Crane er psykiater og arbejder som radiovært på en lokalstation i Seattle, Washington. Hans privatliv kunne dog sagtens trænge til en kærlig hånd, når Fraiser prøver at finde fodfæste som nyskilt og samtidig skal holde styr på sin skøre familie.
Medvirkende: Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce
Premiere: 4. august


Nashville sæson 5 (part 1)
Serien Nashville om to countrysangerindes kamp for at overleve i musikbranchen har været uhyggeligt populær og er tilbage med en 5. sæson, der bl.a. starter dramatisk ud med et flystyrt.
Medvirkende: Connie Britton, Hayden Panettiere, Clare Bowen
Premiere: 11. august


The Whispers sæson 1
En række børn bliver udsat for nogle udsædvanlige hændelser, og én ting har uheldene til sammen: Alle børnene legede med deres usynlige ven Drill. En specialagent fra FBI bliver sat på opgaven og får kamp til sit hår i håbet om at løse mysteriet.
Medvirkende: Lily Rabe, Barry Sloane, Milo Ventimiglia
Premiere: 15. augustKøbe/lejefilm i august:

Logan
La La Land
Skønheden & Udyret
Aminas Breve
Ghost in the Shell
#256186
Nyt på Viaplay i september 2017

Billede


HASSEL – SÆSON 1
Olav Svedelids ikoniske romaner om politimanden Roland Hassel bliver filmatiseret i Viaplays nye originalserie. "Hassel" er en realistisk, nuanceret og usminket thrillerserie på 10 episoder og er løst baseret på den ikoniske politimand Roland Hassel, som er hovedpersonen i 29 bøger skrevet af den svenske forfatter Olov Svedelid. I første sæson følger vi Roland Hassel og hans kolleger i kampen mod den stadig tiltagende og voldelige kriminalitet i Stockholm.
Da Hassels chef og mentor brutalt myrdes på gaden, bliver Hassel pludselig trukket ind i en hensynsløs verden med magt, penge og korruption - en gråzone, hvor intet er, som det ser ud, og alt synes at hænge sammen. Jo tættere Hassel kommer på sandheden, desto farligere bliver det for hans familie. Der findes en udvej for Hassel, men det betyder også at han vil blive tvunget til at krydse alle moralske grænser.
Premiere: 8. september


THE BLACKLIST – SÆSON 5
The Blacklist - en af Viaplay mest populære serier - er tilbage med endnu en sæson! Serien handler om agenten Elizabeth Keen (Megan Boone) og den kriminelle Raymond "Red" Reddington (James Spader). Helt uventet overgiver Red sig til FBI og tilbyder dem hjælp med at fange nogle af verdens mest farlige kriminelle.
Premiere: 28. september


OKKUPERET – SÆSON 2
Efterfølgeren til den meget omtalte norske thrillerserie ”Den Russiske Ambassadør”, som nu på dansk kommer til at hedde “ Okkuperet". TV-serien, der er baseret på en idé af den kendte norske forfatter, Jo Nesbø, og som i sin tid var Norges hidtil dyreste dramaserie, har skiftet kanal. Den nye sæson får premiere på Viaplay 29. september, mens sæson 1 kan ses allerede nu.
I den nye sæson fortsætter den russiske besættelse af Norge. Den politiske situation besværliggøres yderligere af, at EU ikke kan beslutte sig for, hvordan de skal handle, samtidig med at USA styres af en egenrådig præsident, der ikke har en interesse i at beskytte andre end sig selv. Norge bliver trukket tættere på Rusland, og samtidig bliver begreberne "modstandshelt" og "terrorist" sværere at adskille.
Premiere: 29. september


OUTLANDER – SÆSON 3
Den britisk sygeplejerske Claire Randall fra 1945 bliver på mystisk vis kastet tilbage i tiden og ender i Skotland i det 16. århundrede. Her gifter hun sig med Jamie Fraser, der vil beskytte hende mod den britiske borgerkrig. Mens Claire prøver at rette op på historien, prøver hun også at finde en vej hjem til sin samtid og sin mand i det 20. århundrede.Premiere: 29. september
Premiere: 11. september


LETHAL WEAPON – SÆSON 2
I denne nyproduktion af Lethal Weapon, baseret på filmserien af samme navn, følger vi den klassiske politiduo Martin Riggs og Roger Murtaugh i deres hverdag, hvor de bekæmper kriminalitet i Los Angeles. Deres partnerskab fungerer godt – hvis altså ikke Riggs får dem slået ihjel undervejs…
Premiere: 11. september


WILL & GRACE – SÆSON 9
Den prisvindende serie er tilbage igen efter elleve år. Will and Grace bor sammen i en lejlighed i New York. Han er en homoseksuel advokat og hun er en heteroseksuel indretningsarkitekt.
Premiere: 29. september


TRANSPARENT – SÆSON 4
Den prisvindende og hyldede serie om L.A-familien, som får deres fortid og fremtid vendt på hovedet, da faderen i familien, den pensionerede professor Mort Pfefferman, fortæller hemmeligheden, som han har båret rundt på hele sit liv; nemlig at han er transseksuel. Se Transparent sæson 4, eksklusivt på Viaplay.
Premiere: 23. september


EMPIRE – SÆSON 4
Empire er et kraftfuldt drama om en familie i den glamourøse og farlige hiphopverden. Serien handler om familien Lyon og deres medieselskab Empire Entertainment, hvor grundlæggeren – Lucious Lyon – er en rigtig hiphopkonge. Men det store foretagende bliver truet af hans egen familie i form af ekskonen Cookie og de tre sønner Jamal, Hakeem og Andre.
Premiere: 28. september


PEPPY PALS – SÆSON 1
Ny Viaplay Original-serie skal lære danske børn om følelsesmæssig intelligens. De prisbelønnede bøger og app'en "Peppy Pals" lærer allerede børn fra hele verden om menneskelige værdier som empati, følelser og venskab gennem leg og humor. Nu kommer "Peppy Pals" også som tegneserie.
Den succesfulde børne-app er blevet downloadet i over 150 lande og handler om de fem unisex-dyr Gabby - den generte kanin, Sammy - den loyale men klodsede hest, Reggy - den eventyrlystne hund, Izzy - den kloge ugle og Kelly - den forfængelige kat. Ligesom i det virkelige liv har dyrene forskellige personligheder, som børnene kan identificere sig med.
Premiere: 9. septemberFlere premierer i september:
Okkupert sæson 2 - 29/9
The Blacklist sæson 5 - 28/9
Empire sæson 4 - 28/9
Lethal Weapon sæson 2 - 27/9
Once Upon a Time sæson 1 - 6 - 26/9
Aber Bergen sæson 2 19/9
En Skam for Sverige - 22/9
Outlander sæson 3 - 11/9
Hassel sæson 1 - 08/9
Dead of Summer sæson 1 - 01/9
NCIS sæson 12 - 01/9
Billions sæson 1 - 01/9
11.22.63 sæson 1 - 01/9
The Walking dead sæson 6 - 01/9
#257029
Nyt på Viaplay i oktober 2017

Billede


Greys Hvide Verden sæson 13 - premiere 15. oktober
Siden 2005 har flere millioner TV-seere fulgt Dr. Meredith Greys hverdag på Seattle Grace Mercy West Hospital, ligesom serien har været vældig populær blandt de danske Viaplay-brugere. Nu er Grey og co. endelig tilbage - endda med nyeste sæson 13 på stammen.

StartUp sæson 2 - premiere 4. oktober
StartUp undersøger, hvad der sker, når en brilliant, men kontroversiel, teknikidé bliver finansieret med sorte penge fra tre entreprenører i Silicon Valley. Det opslidende arbejde at starte en virksomhed er intet i forhold til at forsøge at holde den i live, især da en voldelig FBI-agent gør alt for at knække alle, han kommer i kontakt med - og ikke altid af de rigtige årsager.

Couple Thinkers – premiere 9. oktober
Komikeren og den tidligere vært på ”Late Late Show” Craig Ferguson rejser verden rundt med sin kone Megan for at tale med nogle af de mest intelligente, indflydelsesrige og innovative personer, vi har her på kloden.

Yes No Maybe – premiere 13. oktober
I en humoristisk dansk serie om nutidens digitale datingverden følger vi den nyudklækkede single Mads. Efter at være blevet droppet af sin kæreste til fordel for en mere succesfuld mand, bliver Mads en mere deprimeret og patetisk version af sig selv. I et forsøg på at booste sin selvtillig, installerer Mads’ venner appen ”YesNoMaybe” på hans telefon – og derfra begynder dette skandaløse eventyr. Trods både impotens og usikkerheder om sig selv lykkes det Mads at blive en heftig seriedater som hele tiden er på jagt efter nye scoringer. I hver afsnit træffer Mads en ny date for at undersøge, om folk i virkeligheden søger kærligheden i dagens vanedannende knaldedatingverden.


Alle serie-premierer på Viaplay i oktober:
The Affair sæson 1-2 - 1.10
Code Black sæson 1-2 - 1.10
NCIS:LA sæson 5 - 4.10
NCIS sæson 13 - 4.10
Fresh off the Boat sæson 1-2 - 8.10
Last Man on Earth sæson 1-2 - 8.10
Parenthood sæson 1-6 - 9.10
The Night Shift sæson 4 - 11.10
Grey's Anatomy sæson 1-13 - 15.10
Graceland sæson 3 - 23.10

Alle film-premierer på Viaplay i oktober:
Underverden - 17/10
Gold - 3/10
Jackie - 6/10
Queen of Katwe - 10/10
Spionernes Bro - 13/10
Passengers - 20/10
Mistress America - 24/10
Morran & Tobias - 26/10
Syng - 27/10
#257107
Rasmus Larsen skrev:Viasat/Viaplay har startet 4K-udsendelser op igen efter sommerpause
http://www.flatpanels.dk/nyhed.php?suba ... 1504948894

Manchester United – Basel (Champions League) i aften.

Viaplay oplyser, at deres seneste tv-serie, Hassel, også skulle ligge i Ultra HD.
Hvis I ikke har sportspakken, men gerne vil prøve Viaplays 4K, så oplyser de følgende om Hassel tv-serien:
- "Hvis du starter en Hassel-episode på en Windows-computer med en 7-generations Intel CPU i Browser Edge, vælges HEVC automatisk som codec, som er i 4K. Casting fra enhver enhed til en Chromecast Ultra er det det samme."
#259572
Nyt på Viaplay i november 2017

Billede


Nye tv-serier på Viaplay i november

Alex sæson 1
Ny Viaplay Original – Thrillerserien Alex handler om den hårdføre og korrupte politimand Alex, som beslutter sig for at komme på ret køl, men "vennerne" fra det kriminelle miljø ønsker ikke at slippe ham, hvilket fører til, at både Alex og hans families liv er i fare. Samtidig får Alex en ny partner, Frida, som også har en hemmelig agenda.
Premiere: 03. november 2017 eksklusivt på Viaplay


S.W.A.T. sæson 1
En lokal fyr, født og opvokset i gaderne i L.A., bliver leder for et S.W.A.T.-team. Pludselig står han overfor sit livs største dilemma, hvor han skal kæmpe en kamp mellem den loyalitet, han føler overfor gaderne og sin hjemby, og hans nye forpligtelser som leder for en specialstyrke, hvor de skal bekæmpe kriminaliteten i selvsamme gader.
Premiere: 03. november 2017


Kevin Can Wait sæson 2
Kevin James, kendt fra og som Kongen af Queens, er tilbage i en sæson 2 i denne Viaplay Exclusive sitcom. Som nyligt pensioneret politimand glædede Kevin sig til et simpelt liv med drikkeri i dagtimerne og baseball i TV. Desværre havde hans familie andre planer for Kevins pensionistliv. I den nye sæson skal Kevin vænne sig til den nye livssituation, hvor han er tilbage på arbejdsmarkedet – efter sin kones død – og nu med sin gamle rival, som makker og ikke mindst som enlig forældre til deres tre børn. Tingene er ikke blevet nemmere for Kevin.
Premiere: 09. november 2017


Bordertown sæson 1
I byen Mexifornia, ved grænsen mellem USA og Mexico, bor to familier side om side. Faderen i den ene familie er en konservativ, amerikansk grænsebetjent, mens faderen i den anden familie er en ambitiøs immigrant, der elsker at bo i USA med sin familie. Følg de to familiers uundgålige venskaber og konflikter i denne animationsfilm for voksne.
Premiere: 01. november 2017


Castle sæson 1 – 8
Richard Castle er en berømt krimiromanforfatter. Derfor bliver han kaldt ind for at hjælpe politiet, da et mord bliver begået præcis som i en af hans bøger.
Premiere: 01. november 2017


Nashville sæson 5 part ll
Anden halvdel af sæson 5 på den populære serie om fejden mellem den ældre og de yngre countrystjerner, der kæmper om spotlyset i musikverdens svar på Hollywood: Nashville, Texas.
Premiere: 10. november 2017


Bob’s Burger sæson 6
Den elskede animationsserie om Bob og hans familie er tilbage med en sæson 6. Som altid kæmper Bob med at holde sin bugerbiks kørende samtidig med, at han prøver at holde styr på sin kone og sine børn. I denne sæson kæmper Bob dog også med bl.a. hårtab, nye venner og en operation efter et uheld.
Premiere: 01. November 2017


Family Guy sæson 13-14
Familien Griffin har været populær i årevis, og nu skal de forholde sig til nye dilemmaer. Blandt andet møder de The Simpsons, rejser tilbage i tiden og ender ombord på Titanic, og skal forholde sig til voldtægtsanklager og en ADHD-diagnose.
Premiere: 01. november 2017


Last Man Standing sæson 1 – 5
Som eneste hane i hønsegården kæmper faderen og ægtemanden, Mike Baxter (Tim Allen), med familielivet og ikke mindst med at opretholde sin mandlighed. Det gør især hans tre teenagedøtre svært for ham.
Premiere: 01. november 2017


Bosch sæson 3
Morddektektiv Harry Bosch er tilbage i en ny sæson i denne anmelderroste serie, hvor han løser selv de mest kryptiske mordgåder. Men i denne sæson lærer han også mere om morderen, der slog hans egen mor ihjel.
Premiere: 01. november 2017Nye film på Viaplay i november

Dræberne fra Nibe
Ole Bornedals sorte komedie fra i år om to håndværkere, der bliver så trætte af deres koner, de vælger at bestille en lejemorder til at gøre af med dem. Det er jo immervæk billigere end at betale for en skilsmisse. Med Ulrik Thomsen, Nicolas Bro, Mia Lyhne og Lene Maria Christensen i hovedrollerne.
Premiere: 14. november 2017


Me, Earl and the Dying Girl
Vinder af 17 filmpriser. De to teenagedrenge Greg og Earl har kendt hinanden siden, de var små, og bruger det meste af deres fritid på at lave film. De bliver venner med pigen Rachel, der har leukæmi, og beslutter sig for at lave en film om Rachels sygdomsforløb. Greg begynder imidlertid på at droppe skolen for at lave filmen færdig.
Premiere: 03. november 2017


Joy
Jennifer Lawrence spiller titelrollen Joy, en fraskilt mor til to, der stadig har sin eksmand boende i sin kælder og sin sæbeopera-hele-dagen-gloende mor ovenpå. Træt af den tunge tilværelse beslutter Joy sig for at opfinde et nyt husholdningsprodukt, hun kan tjene penge på. Men det er ikke alle, der finder hendes idé lige så god som hende selv.
Premiere: 24. november 2017


Alletiders Kvinder
Nomineret til to Golden Globes. Året er 1979. Den 15-årige Jamie går i high school i Santa Barbara, Californien. Han bliver opfostret af sin mor og to andre kvinder. De prøver alle sammen at gøre, hvad de mener er bedst for hans opdragelse, men deres forståelser af verden er vidt forskellige.
Premiere: 28. november 2017


Office Christmas Party
Nogle gange må man feste som om, ens job afhang af det. Da administrerende direktør i et IT-selskab forsøger at lukke sin brors filial, skal broren og vennenJosh, mobilisere alle, der arbejder ved filialen og arrangere en episk julefest på arbejdspladsen. Festen er beregnet til at imponere en potentiel kunde til at lande en kontrakt, der vil sikre alles job.
Premiere: 17. november 2017


Northpole: Open for Christmas
Da Mackenzie Reed arver sin elskede mosters gamle hotel, bestemmer hun sig for at prøve at sælge det inden jul. Men at renovere det slidte, gamle hotel – samtidig med, hun skal være chef for hotellets personale og håndtere alle de krævende gæster - er vanskeligere, end hun forudser. Lige indtil julens magi bevæger sig ind.
Premiere: 23. november 2017


Dog’s Purpose
Historien om menneskets bedste ven fra dens eget perspektiv. Ved at fortælle om sine mange forskellige liv med forskellige ejere, som han har oplevet gennem utallige reinkarnationer, finder hunden Bailey meningen med sit liv.
Premiere: 15. november 2017


Paterson
Vinder af en Palm Dog til Cannes Filmfestival. En buschauffør lever et stille, men lykkeligt liv sammen med sin kone. Med sig har han altid sin lille, sorte bog, hvor han skribler små digte ned baseret på episoder fra hverdagen. Med Adam Driver i hovedrollen.
Premiere: 07. november 2017


Collide
En amerikansk fidibus i Køln dropper sit job, da han bliver forelsket i en pige, der ikke vil have noget med narkohandlere at gøre. Parret finder sammen og alt ånder fred og ro, indtil hun bliver syg, og han er nødt til at vende tilbage i sit gamle arbejde for at få råd til hendes behandling.
Premiere: 02. november 2017
#262680
Nyt på Viaplay i december 2017

Billede


Nye tv-serier på Viaplay i december

Swedish Dicks sæson 2
Èn af Viaplay mest sete serier vender tilbage med en ny sæson. Historien om de to svenskfødte privatdekektiver i Los Angeles, der altid bliver kaldt ud til byens mest bizarre sager, vender nu tilbage i endnu en stjernespækket sæson. Blandt andet er Keanu Reeves endnu engang at finde på rollelisten, ligesom navne som Lori Petty (Orange is the New Black), Haley Joel Osment (Den Sjette Sans, Sillicon Vally), Justin Chambers (Greys Hvide Verden) og Traci Lords (Eastsiders, Blade) vil assistere Peter Stormare og Johan Glans i fortsættelsen af Viaplays første Original-serie.
Premiere: 25. december 2017


Absentia
Den eftertragtede krimidrama-serie Absentia lander eksklusivt på Viaplay den 5. december, dagen efter den amerikanske premiere. Serien, der er blevet yderst anerkendt af anmeldere, handler om FBI-agent Emily Byrnes' (spillet af Stana Katic from Castle) mystiske forsvinden under en sag om en seriemorder. Seks år senere bliver hun fundet i en hytte, knap levende og helt uden hukommelse. Serien er en rigtig mind-twister og skal ses!
Premiere: 5. december 2017


Gossip Girl
Alle seks sæsoner af en af verdens største ungdomsserier vender tilbage til Viaplay. Hvem er den mystiske Gossip Girl, der skriver alt det seneste sladder om eleverne på Constance Billard School for Girls og St. Jude’s School for Boys, hvor især Serena Van Der Woodsen og hendes venner, kærester, ekskærester og fjender er under luppen?
Premiere: 1. december 2017


Futurama
En ikonisk sci-fi-animationskomedie for voksne flytter ind på Viaplay med hele 140 episoder. Pizzabuddet Phillip J. Fry, bliver ved en fejl nedfrosset den 31. december 1999 og bliver først tøet op igen 1000 år senere. Her vågner Fry op i New New York City, der er opført på ruinerne af New York City, og verden er langt fra, som den var, da han forlod den.
Premiere: 1. december 2017


Philip K. Dick's Electric Dreams
Den 18. december kommer den omtalte Philip K. Dick's Electric Dreams eksklusivt på Viaplay. Hver episode er uafhængig og baseret på den velkendte sci-fi-forfatter Philip K. Dicks noveller. Og med et stjernebesat gæstecast, kan det ikke blive andet end en succes.
Premiere: 18. december 2017Nye film på Viaplay i december

Skønheden og Udyret
En af årets flotteste film får premiere på Viaplay 1. december. Se Emma Watson spille den smukke bogorm Belle, der prøver at finde sin plads i landsbyen, hun bor i. I et desperat forsøg på at redde sin fars liv, lader hun sig blive holdt som fange af det ensomme udyr på et fortryllet slot. Den klassiske Disney-tegnefilm har fået nyt liv i denne fantastiske indspilning, der helt klart er værd at se, selv hvis du kender originalen til fingerspidserne.
Premiere: 1. december 2017


La La Land
En af årets allerstørste film, der hev næsten alle priserne hjem til Oscar-uddelingen i vinter. Denne moderne musical har to af verdens største skuespillere i hovedrollen, nemlig Ryan Gosling og Emma Stone. Parret har før spillet over for hinanden, men deres stormende kærlighedshistorie i den storslåede La La Land er noget ud over det sædvanlige. Filmen var elsket af alle kritikere og har sunget og danset sig ind i hjerterne på de fleste.
Premiere: 8. december 2017


The Revenant
Oscar-vindende film med Leonardo DiCaprio i hovedrollen som Hugh Glass, en pelsjæger, der i år 1823 tager ud i vildmarken med sit hold. Det ender dog helt galt, og Glass ender med at søge den ultimative hævn efter mytteri.
Premiere: 5. december 2017


A Christmas Carol
Det klassiske eventyr af Charles Dickens om den julehadende Ebenezer Scrooge, der ryster alle forsøg på god stemning af med "Bah, humbug!". I denne version af Disney fra 2009 spiller Jim Carrey rollen som Scrooge, hvilket sikrer en hjertelig humor i den ellers tragiske historie om en ensom herre og hans endnu mere tragiske skæbne, hvis ikke han finder sin indre julestemning.


Northpole: Open For Christmas
Se med og find ud af hvem der kan hjælpe med at redde julens elskede traditioner….Magien, der gør Julemandens kane i stand til at flyve tværs over kloden, er aftagende! Efter Clementines held med at redde julen sidste år, giver Julemanden hende til at opgave, at hjælpe ham endnu en gang.


Office Christmas Party
Nogle gange må man feste som om, ens job afhang af det. Da administrerende direktør i et IT-selskab forsøger at lukke sin brors filial, må broren og hans ven arrangere en episk julefest på arbejdspladsen. Festen er beregnet til at imponere en potentiel kunde til at lande en kontrakt, der vil sikre alles job, men festen tager en skarp drejning, og pludselig er alle på den anden ende.


Krummerne - Så er det jul igen
Ingen jul uden Krummerne. Og denne gang skal Krumme-familien hjælpe selveste Julemanden! Han har nemlig mistet sin julebog, der indeholder opskriften på den julegrød, der giver ham de magiske kræfter, der gør, han kan nå at uddele gaver til alle børnene juleaften. Se blandt andet Dick Kaysø som Krumme-far, Waage Sandø og Birthe Neumann som julemanden og hans kone, og Peter Schrøder og Jarl Friis-Mikkelsen som banditterne Ivan og Boris.


Pejsehygge - de perfekte flammer
Ingen julehygge uden en buldrende pejs. Til alle Jer som ikke har en pejs eller, som har prøvet at tænde op et utal af gange, men som ikke kan få ilden til at tage fat. Hos Viaplay finder du de perfekte flammer, som både giver den rette stemning og med lidt fantasi også en hel del varme. Desuden behøver du aldrig at skulle hente ny brænde til pejsenhjælp.


Muppets juleeventyr
Synes du godt om Charles Dickens' klassiske fortælling "Et juleeventyr", kan du også se den i en mindre uhyggelig Muppet-udgave. Gonzo spiller Charles Dickens, som fortæller om den julehadende, gnier Ebenezer Scrooge, som i sidste øjeblik får chancen for at ændre sit liv, bl.a. hjulpet af sin bogholder – som spilles af Kermit The Frog..


Det Store Eksperiment
“Det Store Eksperiment” er en børnejulekalender, som kombinerer videnskab og pædagogik på underholdende vis. Hovedformålet med serien er at appellere til børnenes naturlige nysgerrighed og lyst til at lære, og de unge seere vil derfor gennem 24 afsnit få udvidet deres viden inden for emner som kemi, musik og matematik, og dét samtidig med at serien er underholdende og nervepirrende spændende. Som medvirkende er blandt andet den folkekære skuespiller Kurt Ravn og børnenes favorit Mille Gori, som også er kedt som "Motor Mille".Nye købefilm på Viaplay Store i december

Baby Driver
Den unge, forældreløse "Baby", spillet af Ansel Elgort (En Flænge I Himlen) er endt i kløerne på den storkriminelle Doc (Kevin Spacey), og betaler en stor gæld af ved at agere flugtchauffør ved Docs røverier. Filmens omdrejningspunkt er musikken, der fungerer som soundtrack for Baby hele tiden, om end han går på gaden for at købe kaffe eller om han kører i den forkerte vejbane i et desperat flugtforsøg fra politiet. En af årets største film.
Premiere: 11. december 2017 på Viaplay Store


Biler 3
Disney-elskernes kære Lynet McQueen, en racerbil med store drømme, er tilbage! Sammen med resten af vennerne fra Kølerkildekøbing, skal Lynet igen ud på uventede eventyr. Denne gang skal den garvede racerrotte bevise overfor den nye generation af racerbiler, at han sagtens stadig kan køre fra dem.
Premiere: 11. december 2017 på Viaplay Store
#263831
Nyt på Viaplay i januar 2018

Billede


Nye film på Viaplay i januar

Moonlight
Ved den dramatiske kåring af Årets Film ved Oscar-uddelingen i starten af 2017, endte Moonlight overraskende med at vinde den prestigefyldte pris. Derudover har filmen ifølge IMDB vundet hele 216 priser for sin smukke skildring af en ung, sort, homoseksuel mands liv i benægtelse. Vurdér selv, om den har fortjent alt den kærlighed, når filmen får premiere på streamingtjenesten Viaplay 16. januar.
Moonlight fortæller historien om Chiron, der vokser op i det fattige miljø i Miami, Florida. Her er der ikke meget plads til at drømme stort, især ikke, når Chiron bliver mobbet i skolen og har en mor, der er afhængig af crack. Chirons liv bliver vist gennem nedslag i barndom, ungdom og voksenliv. Fælles for alle tre er, at Chiron er nødt til at lære at acceptere sin egen person, men det er svært, når man kommer fra et miljø, hvor det vigtigste er at have paraderne oppe hele tiden.
Premiere 16. januar.


Manchester By The Sea
Da hans bror, står Lee Chandler pludselig med ansvaret for sin nevø. Derfor er han tvunget til at vende tilbage til sin hjemby i Massachusetts, som han ellers havde forladt af en grund. Dette stille, men smukke drama vandt en Oscar for bedste manusskript og for bedste mandlige hovedrolle til Casey Affleck.
Premiere 26. januar.


Pirates of the Caribbean: Salazars Hævn
Seneste kapitel i filmatiseringen af Jack Sparrows liv som flamboyant, fordrukken og halvuheldig kaptajn. Denne gang skal Jack hjælpe en ung mand ved navn Henry med at ophæve den forbandelse, som havguden Poseidon har kastet over Henrys familie. Det kan kun ske ved hjælp af Poseidons trefork, som Jack og hans besætning af skæve eksistenser sammen på prøve at skaffe.
Premiere 5. januar.


Resident Evil: The Final Chapter
'Resident Evil: The Final Chapter' er den sjette, og eftersigende sidste film, i serien om Alice og mennesker forvandlet til zombier. Som eneste overlevende efter et stort slag mod de levende døde, må Alice rejse tilbage til Raccoon City, hvor alting startede. Her forbereder The Umbrella Coorporation et sidste angreb mod menneskeligheden, som Alice må gøre alt for at få stoppet.
Premiere 19. januar.


Dan Dream
I denne danske komedie, skabt af Casper Christensen og Frank Hvam, vil iværksætteren Thorkild bygge verdens første elbil og rykker med sit hold til provinsen for at bygge den. I provinsen skal man dog vænne sig til de nymodens københavnere, der kommer ind fra højre.
Premiere 17. januar.


Split
Tre unge kvinder bliver kidnappet af en skizofren mand, som bliver mere og mere ubehagelige for hver af sine 23 personligheder, han præsenterer for sin ofre. Pigerne må prøve at flygte, inden den 24. personlighed melder sin ankomst. Utrolig og ubehagelig psykologisk thriller.
Premiere 12. januar.


T2: Trainspotting
I den længe ventede toer af kultfilmen Trainspotting vender Mark Renton tilbage til Edinburgh efter at have tilbragt de seneste 20 år i Amsterdam, som han stak af til, da han stjal 20.000 pund fra sine venner. Hjemme venter Spud, Sick Boy og Begbie, der alle er optagede af deres egne problemer med tilværelsen. Men den fængslede Begbie har ikke glemt Rentons bedrag, og er opsat på at få sin længeventede hævn.
Premiere 2. januar.


Flere film i januar
Sameblod 9. januar
Life 10. januar
The Shack 11. januar
Patriot's Day 23. januar
Smølferne: Den Hemmelige Landsby 24. januar
You Get Me 25. januar
Shot Caller 30. januar
The Last Dragonslayer 31. januarNye tv-serier på Viaplay i januar

X-Files - sæson 11
Den nye sæson af den episke science fiction-dramaserie X-Files fra 1993 får premiere på Fox TV i USA 3. januar, og allerede dagen efter vil første afsnit være at finde på Viaplay. Med David Duchovny som Fox Mulder og Gillian Anderson som Dana Scully er det originale cast klar til at løse flere opgaver. Vigtigst af alt skal Mulder og Scully findes deres forsvundne søn William.'
Premiere 4. januar.


Mord i vildmarken
Jakob Oftebro, kendt fra Lev Stærkt og 1864, spiller med i denne medrivende thriller om en lille landsby i det allernordligste Norge, der bliver raseret af en række mord. Efterforsker Hedda Hersoug er flyttet tilbage til byen for at leve et roligere liv. Men det ønske får hun ikke ligefrem opfyldt, da hun bliver kastet direkte ind i en voldsom sag. Ikke nok med det, så tvinges hun også til at samarbejde med den egenrådige og ambitiøse karrierepoltimand Joel Dreyer fra kriminalpolitiet i Sydnorge.
Premiere 19. januar.


Counterpart
J.K. Simmons spiller manden Howard Silk en ansat i FN, der opdager, at de har hemmeligholdt en portal til en parallel dimension. Sammen med sit andet jeg går Silk på opdagelse i sin egen og den anden verden for at opleve de gode og dårlige sider ved begge universer og ikke mindst sig selv.
Premiere 22. januar.


Flere serier i januar
Unforgettable s1-4 1. januar
Criminal Minds s1-12 1. januar
Catastrophe s1-2 1. januar
Baskets s2 1. januar
#265964
Nyt på Viaplay i februar 2018

Billede


Advokaten
Som børn var søskendeparret Frank (Alexander Karim) og Sarah (Marlin Buska) vidne til mordet på deres forældre. Efter den tragiske hændelse blev Frank sendt i familiepleje, mens Sarah boede hos deres mormor.
Flere år senere er Frank blevet en succesfuld advokat og arbejder på et af Sveriges førende advokatkontorer, der er drevet af den excentriske stjerneadvokat Svend-Erik Wiesén (Nicolaj Kopernikus), mens søsteren Sarah arbejder i politiet, har et barn fra et tidligere forhold og et skjult stofmisbrug, som hun prøver at få bugt med. Sarah har aldrig sluppet mordet på deres forældre og har længe efterforsket sagen i det skjulte. Frank prøver derimod at glemme det hele og har længe taget afstand til søsterens efterforskning, men da Sarah finder et tungtvejende bevis, kan ingen af dem ignorere de kolde fakta. Dette bliver startskuddet på en lang og intens søgen efter deres forældres morder, hvilket bringer dem i forbindelse med gangsteren og klienten Thomas Waldman (Thomas Bo Larsen).
Premiere: 28. februar


Stella Blómkvist sæson 1
Heida Reed spiller den slagfærdige advokat Stella Blómkvist i denne neo-noir krimi, der er lige så sexet, som den er farlig. Stella er ikke den typiske advokat. Klog, kold og ubarmhjertig med en mørk fortid, en fremtrædende seksualitet og en smag for whiskey og nemme penge. Stella tager kun de mest farlige sager og elsker kun regler, når hun bryder dem.
Premiere: 9. februar


Deadpool
Den karismatiske, atypiske antihelt Deadpool fortæller historien om sin underlige vej ind i superheltefaget. Fantastisk morsomme Ryan Reynolds spiller titelfiguren og er overrakende elskværdig i rollen som dumt svin.
Premiere: 2. februar


3 ting
Fra manusforfatteren til Pusher kommer en dramathriller med Nikolaj Coster-Waldau i hovedrollen som sprængstofseksperten Mikael. Mikael har været med til at røve en værdicentral i Taastrup for 60 millioner kroner. Han ender dog som kronvidne i sagen, da han er den eneste, der overværede mordet på en betjent under røveriet.'
Premiere: 14. februar


Kung Fu Panda 3
Den klodsede kung fu-mester Po er tilbage i denne hjertevarme 3'er i serien om Kung Fu Panda. Po bliver genforenet med sin far og sin familie ud af det blå, og Po skal derved balancere med at redde sin race og samtidig passe og træne til andre lige så klodsede pandaer.
Premiere: 16. februar


Sælgeren
Vinderen af Oscaren for bedste udenlandske film i 2017. Et par i Tehran får vendt op og ned på deres tilværelse, da de flytter i en ny lejlighed. Den tidligere kvindelige lejers fortid dukker nemlig op - og den er ikke behagelig.
Premiere: 13. februar


Legion sæson 1
Med en IMDB-rating på 8,5 er Legion en af de mest elskede nyere TV-serier. En ung, skizofren mand opdager, at han har nogle overnaturlige kræfter. Serien er prisbelønnet og rost for sin uforudsigelighed og ubegribelige spænding.
Premiere: 1. februar


Atlanta sæson 1
Multitalentet Donald Glover er geniet bag dette hip hop-komediedrama om en ung og intelligent fyr, der prøver at vende fiaskoerne i sit liv. Det går umiddelbart ikke så godt. Han bor stadig med sin ekskæreste, moren til deres fælles datter, har ikke kontakt til sine forældre og har et skodjob som kreditkortssælger i en lufthavn. Har vundet to Golden Globes.
Premiere: 1. februar


Scandal sæson 1-6
Populær politisk thriller-serie om firma-ejer Olivia Pope og hendes forhold til Den Amerikanske Præsident, hun tidligere har arbejdet sammen med. Pope har startet sit eget krisemanagement, men det er ikke kun hendes klienter, der har kriser, hun bliver nødt til at prøve at løse. Har vundet en Golden Globe og adskillige Emmys.
Premiere 1. februar
#267709
Nyt på Viaplay i marts 2018

Billede

Viaplay har en gratis prøvemåned, hvis I vil prøve tjenesten.

Get Out
En anmelderrost gyserfilm er blandt de sjældne syn. En Oscar-nomineret gyserfilm endnu mere sjælden. Som debuterende instruktør har Jordan Peele med sit paranoide og dystre indspark i race-debatten fået masser af ros for filmen Get Out. Så meget ros, den er nomineret til fire Oscars, heriblandt Årets Film og Årets Mandlige Hovedrolle til Daniel Kaluuya i rollen som Chris.
Chris skal på weekendbesøg hos sin kærestes forældre, og han er en smule nervøs over, hvordan de vil tage imod ham, da han er sort. Kæresten siger, han skal slå de negative tanker ud af hovedet, men måske har Chris mere ret, end han selv turde frygte.
Premiere: 23. marts


Spider-Man: Homecoming
Peter Parker prøver at balancere mellem livet som almindelig gymnasie-elev i Queens og sit superhelte-alterego Spider-Man. Det er dog svært, når man pludselig finder sig selv igang med at prøve at redde New York fra undergang. Det er første gang, vi ser Tom Holland folde sig ud som Peter Parker i en Spider-Man film - en rolle, han har fået meget ros for.
Premiere: 30. marts


The Fate of the Furious
Den ottende film i Fast & Furious-franchisen. Dom Toretto og resten af banden har trukket sig tilbage fra livet med fart og ræs for at leve deres almindelige liv igen. Men da en mystisk kvinde lokker dem til at hjælpe hende, vender vennerne snart tilbage i hinandens selskab.
Premiere: 2. marts


The Edge Of Seventeen
Hailee Steinfeld, der blev Oscar-nomineret for sin rolle i True Grit, spiller i The Edge Of Seventeen den 17-årige Nadine. Nadine er træt af at være teenager, og da hendes bedste veninde fra skolen bliver kærester med hendes storebror, er ungdommen endnu tungere at komme igennem.
Premiere: 27. marts


Loving
Den sande historie om parret Mildred og Richard Loving, der i 1958 i staten Virginia, USA, bliver gift ulovligt, da det dengang var ulovligt for en hvid mand og en farvet kvinde at sige ja til hinanden. Filmen var nomineret til både en Oscar og to Golden Globes for hovedrolleindehavernes forrygende skuepil.
Premiere: 6. marts
Mozart In The Jungle sæson 4
Den Golden Globe-vindende successerie Mozart In The Jungle vender tilbage med en ny sæson i ti episoder.
Serien omhandler Lola Kirke, en meget dygtig oboist, der knytter et tæt bånd til den kontroversielle maestro Rodrigo, der har skabt en del røre hos The New York Symphony, efter han for tre sæsoner siden blev ansat.
Premiere: 9. marts


Blindspot sæson 2
Endelig er der nyt i Blindspot; Historien om Jane Doe, der bliver fundet i en taske på Times Square uden hukommelse og med mystiske tatoveringer på sin krop. De mange tatoveringer bliver en slags skattekort for Jane Doe og FBI, der i samarbejde prøver at regne ud, hvad der er sket med Jane, og hvad gerningsmændene vil med FBI-agent Kurt Weller.
Premiere: 21. marts


Alex, Inc. sæson 1
Zach Braff (Scrubs) har instrueret, produceret og spiller hovedrollen i denne nye serie om en familiefar i midt-trediverne, der dropper sit almindelige, faste arbejde for at starte eget firma.


LA to Vegas sæson 1
En flyvetur fra Los Angeles til Las Vegas tager ingen tid, men for et lille lavflyselskabs crew er de ture hele deres liv. Oplev blandt andet Swedish Dicks-stjernen Peter Stormare som kabinepersonale i denne skøre komedie.


Star sæson 1
Oplev bl.a. Queen Latifah i dette musikalske komediedrama om en kvindelig poptrio, der prøver at slå igennem i Atlanta, Georgia. Serien har haft gæsteoptrædener af blandt andet Lenny Kravitz, Naomi Campbell og Missy Elliott.


Secrets and Lies sæson 1-2
Ben Crawford er hovedmistænkt for mordet på sin nabos 5-årige søn. For at redde sig selv, går Ben ind selv ind i sagen for at få anklager mod andre på bordet.
#269536
Nyt på Viaplay i april 2018

Billede

Viaplay har en gratis prøvemåned, hvis I vil prøve tjenesten.


Månedens film

The Mummy (2017)
Se Tom Cruise i hovedrollen på denne reboot af den berømte The Mummy-franchise, hvis første film er helt tilbage fra 1932. I rollen som sergent Nick Morton opdager Tom Cruise en gammel sarkofag i Irak, som han transporterer til England. Hvad han dog ikke ved, er, at mumien inde i sarkofagen stadig er levende - og har en mission.
Premiere: 27. april


X-Men: Apocalypse
Den ottende film om Marvel-superheltene. Denne gang er skurken den gamle, egyptiske mutant Apocalypse, der kræver total underkastelse fra menneskeheden, hvis ikke han skal splitte hele Jorden fra hinanden. Professor X, Mystique og resten af X-Men holdet står dog klar til at kæmpe imod.
Premiere: 20. april


Like Crazy
Den britiske studerende Anna rejser til USA og forelsker sig i Jacob under sit studieophold. Beklageligvis overskrider hun reglerne for sit uddannelsesvisum og må derfor ikke rejse tilbage ind i USA, efter hun har holdt ferie hjemme i London. Parret må derfor nøjes med et langdistanceforhold på godt og ondt.
Premiere: 26. april


Norm Of The North
I denne animationsfilm bliver isbjørnen Norms hjem - Arktis - belejret af turister. Derfor rejser Norm til New York for at få et arbejde og tjene penge til at kunne redde sit hjem. Det går dog ikke helt som planlagt, og pludselig står Norm og skal redde sin gamle bedstefar, der er blevet kidnappet af en rig forretningsmand.
Premiere: 24. april


Kidnapning
Filmatisering af Bjarne Reuter-bogen af samme navn. Bertram og hans familie bliver tvunget ud i at hjælpe Onkel Georgs forsøg på at kidnappe en rig dreng for at skaffe penge til et lejlighedskøb.
Premiere: 17. april


Girls Night Out
Den stringente kommende brud Jess (Scarlett Johansson) tager noget modvilligt med pigerne til Miami for at holde polterarbend. Men hvis du tror, det her blot er en klassisk komedie, hvor alt går galt, så tro om igen. Denne her film bliver pludselig meget mørk, og pigerne står i værre dilemmaer end de typiske moralske tømmermænd efter en vild aften i byen.
Premiere: 13. april


Slepless
Jamie Foxx spiller hovedrollen i denne her actionthriller, hvor han som betjent ender i et dilemma og må overtræde loven for at hjælpe sin partner. Det ender med at gå ud over hans søn, der bliver kidnappet af hævngerrige skurke.
Premiere: 06. april


It Comes At Night
Mens en ukendt trussel terroriserer menneskeheden, har Paul, hans kone og 17-årige søn gemt sig i en hytte ude i en skov. Deres tilværelse bliver endnu mere presset, da et ungt par og deres 5-årige søn beder om hjælp. Samtidig lurer den ubekendte derude og skaber ballade.
Premiere: 03. aprilMånedens serier

The Brave sæson 1
En specialstyrke sendes ud for at passe på amerikanerne i verdens brandpunkter. Det betyder ture til Ukraine, Rusland, Mexico etc. for Adam Dalton, Patricia Campbell og deres hold af militær-agenter.
Premiere: 01. april


Family Guy sæson 15
I snart tyve år har historien om Peter Griffin og hans skøre familie fået folk over hele kloden til at grine. Nu kommer der tyve nye afsnit, hvor flere af dem handler om aktuelle emner såsom anti-vaccination, Tinder og Uber.
Premiere: 01. april


Wilfred sæson 1-4
Elijah Wood spiller hovedrollen som den deprimerede mand Ryan Newman i denne absurde komedieserie. Ryan bliver bedt om at passe naboens hund Wilfred og opdager, at han er den eneste, der ser hunden som en stor fyr i et hundekostume.
Premiere: 01. april


Timeless sæson 2
Dette historiske sci-fi-drama blev taget af skærmen efter første sæson, men efter massivt pres fra fans på sociale medier, valgte NBC at genoptage serien. Nu er sæson to klar, hvor vi fortsat kan følge en historiker, en soldat og en ingeniørs forsøg på at nutiden, som vi kender den, ved at rejse tilbage i tiden for at fikse historien.
Premiere: 04. april


Marvel's Agent Carter sæson 1
Agent Carter er tilbage. Året er 1946. Peggy Carter arbejder på et kontor i New York City. Hun har lige mistet sit livs kærlighed. Hun lever i tiden lige efter anden verdenskrig. Og så prøver hun at hjælpe en mand af med alvorlige anklager om ulovlig våbenhandel i sin fritid.
Premiere: 15. april
#270875
Nyt på Viaplay i maj 2018

Billede

Viaplay har en gratis prøvemåned, hvis I vil prøve tjenesten.

Film

Baby Driver
Baby (Ansel Elgort) er en ung knægt, der er endt i et forkert selskab og derfor agerer flugtbillist for den storkriminelle Doc (Kevin Spacey). Da et kup går galt, og Baby får skylden, må han træde sømmet i bund og prøve at redde den skønne Debora (Lily James), der bliver målet for den hævngærige Buddy (Jon Hamm).
Premiere: 18. maj


Grusomme Mig 3
De gule, skøre minions er tilbage - og det er deres leder Gru også. I den tredje film om Grusomme Mig, opdager Gru, at han har en tvillingebror. Én, der er flottere, mere charmerende og mere succesrig, og det passer ikke Grus ego særlig godt. Især ikke, når man er et ondt geni.
Premiere: 11. maj


Tv-serier

Scream Queens - sæson 2
I anden sæson af horrorkomedien Scream Queens er endnu en seriemorder løs, og Kappa-huset hos Wallace University må igen tage sin tørn for at skabe fred og ro i lokalområdet. Denne gang foregår historien på et hospital, hvor Chanel (Emma Roberts) og hendes entourage får jobs. I første sæson var der gæsteoptrædener fra bl.a. Ariana Grande, og i den nye sæson er selveste Brooke Shields med.
Premiere: 1. maj


Valor
Der bliver kæmpet mellem disciplin og menneskelighed i denne nye dramaserie. En af en amerikansk militærbases allerførste kvindelige helikopterpiloter er involveret i en mislykket mission, og det skal nu opklares, hvad der gik galt. Serien kører i skift mellem nutid og datid for at få flettet sammen, hvad der gik galt i mission.
Premiere: 10. maj


Gone
Hele verdens Mr. Big spiller i denne krimiserie FBI agenten Frank Booth, der sammen med sine kollegaer løser bortførelser af børn og voksne. Han ansætter i den forbindelse en kvinde, der selv blev bortført som barn, og siden har brugt sin opvækst på at lære kampsport og brug af skydevåben.
Premiere: 03. maj


Animal Kingdom - sæson 3
Familien Cody er tilbage i en ny sæson af denne velproducerede, anmelderroste serie, der scorer hele 8,1 på IMDB. Den kriminelle familieklan tog unge J til sig, da hans mor døde af en heroin-overdosis. Nu hjælper han sin bedstemor og sine vilde onkler med at leve på den forkerte side af loven.
Premiere: 30. maj


Quantico - sæson 1 & 2
På akademiet Quantico for træning af nye FBI-agenter begynder der at lure en frygt for, at der er en terrorist blandt rekrutterne. Agenten Alex Parrish bliver hovedmistænkt for et angreb og må kæmpe for sin uskyld.
Premiere: 1. maj


Last Man Standing sæson 6
Komedieserien med Tim Allen i hovedrollen som Mike. Mike ejer butikken Outdoor Man med friluftsudstyr og lever selv op til de klassiske stereotyper om en mandemand. De værdier bliver dog tit sat på prøve af Mikes kone og deres tre voksne piger, der dater, bliver gift og får børn selv.
Premiere: 1. maj


Fresh Off The Boat sæson 3
I den nye sæson af komedieserien om familien Huang, der tager fra Taiwan til USA for at finde lykken, tager familien tilbage til hjemlandet. Her opdager familien for alvor forskellene på, hvad de kom fra, og hvad de har nu hjemme i de forenede stater.
Premiere: 1. maj


It's Always Sunny In Philadelphia sæson 12
Den vanvittige serie om en gruppe usympatiske venner er tilbage i en ny sæson, hvor bl.a. racisme, børneopdragelse, overvågning og homofobi kommer under kærlig behandling på mest upassende måde muligt.
Premiere: 1. maj


Last Man On Earth sæson 3
Phil troede, han var den eneste mand tilbage på jorden, efter en dødelig virus udryddede verdens befolkning. Men flere overlevende har der vist sig at være, og i sæson tre af denne post-apokalyptiske komedieserie skal gruppen kæmpe mod en ukendt, potentiel trussel.
Premiere: 1. maj
#271795
Nyt på Viaplay i juni 2018

Billede

Viaplay har en gratis prøvemåned, hvis I vil prøve tjenesten.


Film

Rig 45
Snart er der premiere på den internationale Viaplay Original Rig 45. Andrea (Catherine Walker), en tilsynsmand fra Benthos Oil, sendes ud til boreplatformen Rig 45 to dage før jul for at undersøge en dødsulykke. Da hun begynder at undersøge sagen, finder Andrea ud af, at besætningen ikke er meget for at tale med hende, og hun har svært ved at finde ud af hvad der i virkeligheden er sket.
Da bordeplatformen bliver ramt af en orkan, og alle former for kommunikation til fastlandet bliver afskåret, indser besætningen, at ulykken ikke bare er en fatal ulykke, men et mord, og de ved nu, at de er i reel fare.
Med en morder blandt dem bliver der stillet spørgsmålet – hvem er gerningsmanden? Denne internationale Viaplay Original har masser af store, skandinaviske stjerner på rollelisten, blandt andet danske Søren Malling, Daniel Dencik og norske Jakob Oftebro, der har spillet med i flere større, danske produktioner så som 1864 og Guldkysten.
Premiere: 08. juni


Thor: Ragnarok
I den tredje solofilm fra Marvel om den nordiske gud Thor, prøver Chris Hemsworth i hovedrollen at forhindre Asgårds undergang. Dødsgudinden Hel får nemlig det helt store Ragnarok til at rykke tættere og tættere på. Hemsworth spiller overfor blandt andet Tom Hiddlestone, Cate Blanchett og Idris Elba.
Premiere: 22. juni


Gud taler ud
Denne dunkle, danske komedie er filmatiseringen af Jens Blendstrups selvbiografiske bestseller. Søren Malling spiller hovedrollen som liguster-patriarken Uffe Blendstrup fra Risskov, en psykolog der slet ikke arbejder efter bogen. Hverken når det kommer til arbejde, opdragelse eller ægteskab.
Da far Blendstrup bliver syg af kræft, må der andre boller på den klamme suppe, han normalt brygger på boullion, snaps og upillede løg. Han begynder derfor at skrive en bog og isolerer sig fra familien, der har brug for kærlighed.
Premiere: 21. juni


Darling
Danica Curcic spiller i dette drama balletdanserinden Darling, der efter flere år i udlandet kommer hjem til Det Kongelige Teater for at opføre klassikeren "Giselle" til stor glæde for balletchefen, der spilles af Ulrich Thomsen.
Desværre bliver Darling ramt af en alvorlig skade, og sandsynligheden for at komme på scenen nogensinde igen svinder ind til en minimal chance. Det er en prøvelse ikke kun for Darling, men også for hendes mand Frans, der er koreograf på stykket og aldrig i karrieren har arbejdet uden hende.
Premiere: 28. juni


Independence Day: Resurgence
Efter tyve års fred siden sidste invasion fra rummet, er Jorden endnu engang truet af fremmede kræfter fra en fjern galakse. Efterfølgeren til den legendariske, originale Independence Day er igen instrueret af Roland Emmerich, der har vundet adskillige priser for skelsættende film så som Godzilla, The Day After Tomorrow og The Patriot.
Premiere: 28. juniTv-serier

Preacher sæson 3
Dominic Cooper er tilbage i rollen som den rygende, drikkende prædikant Jesse Custer i den hypede serie Preacher. Sammen med den irske vampyr Casssidy og veninden Tulip rejser Jesse rundt i det sydlige USA for at finde Gud. I denne sæson vender Jesse tilbage til Angelville i Louisiana, hvor han voksede op – et sted han har undgået lige siden. Jesse bliver konfronteret med fortidens dæmoner og får brug for vennernes hjælp samtidig med, at et par gamle fjender også dukker op.
Premiere: 25. juni


American Woman sæson 1
I 1970'ernes Beverly Hills vælger Bonnie (Alicia Silverstone) at blive skilt fra sin mand og opdrage sine to døtre alene. Sammen med et par veninder går Bonnie utraditionelle veje for at få råd til at leve, da veninderne nægter at være klassiske husmødre, der kun passer børn og hjem.
American Woman er historien om andenbølgefeminismens indtog i et USA, der havde en helt anden struktur kønnene imellem dengang - især i det glamourøse Los Angeles.
Premiere: 08. juniAlle premierer denne måned

Film:
Acts of Vengeance 05-06-2018
The Rocky Horror Picture Show: Let's Do the Time Warp Again 07-06-2018
The Big Sick 08-06-2018
What Happened to Monday 12-06-2018
Rock Dog 15-06-2018
Karen Kingsbury's The Bridge 2 17-06-2018
Final Destiny 19-06-2018
Hampstead 26-06-2018
The Emoji Movie 29-06-2018

Serier:
Angel s1-5 01-06-2018
The Cleveland show s1-4 01-06-2018
Brickleberry s1-3 01-06-2018
Making History s1 01-06-2018
Black-ish s1-3 01-06-2018
The Magicians s2 20-06-2018
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7