Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#204080
Har nu haft en UE55HU8505 i knap en måned. Det meste lever op til forventningerne, dog er der en del som ikke holder hvad Samsung lover.

I maj måned fik jeg, efter adskillige opkald, fat på en produktspecialist, som overbeviste mig om at twin tuneren i One Connect boksen vil virke ligesom den gør på f.eks. en Canal Digital HD Sat boks. Dvs. 2 Sat indgange og 1 programkort.

Delvis på baggrund af dette købte jeg så TV-et for at slippe af med ekstra bokse.

Men nu viser det sig, at man skal have 2 CA-moduler, samt 2 Canal Digital programkort for at få PIP, Multiscreen og optagelse på 1 kanal, mens man ser et andet, til at virke.

Lader til, at den har 2 single tunere med samme opsætning og hver sit CI interface. Dvs at man skal af med ekstra 1000 kr. for CA moduler, for at få det til at spille. Ikke just hvad Samsungs specialist sagde. Udover det har jeg allerede 4 programkort til diverse værelser, så jeg kan ikke engang få flere fra Canal Digital.

Efter en måned med frem og tilbage på mail og telefon, har jeg stadig ikke fået et endegyldigt svar fra Samsung. Rimelig irriterende!

En anden underlig ting er, at Samsungs egne 4k formater ikke understøttes. F.eks. kan den ikke genkende mp4sub eller um4. Det er da også uheldigt, for så er der ikke meget 4k at teste på, udover lidt på Netflix.

Buet skærm er nok mest et design feature. Har hverken oplevet positivt eller negativt med det. Bortset fra at konen bedre kunne lide den O_O

Er der andre her der har oplevet de samme ting?

Mvh
Roland