Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Tegner du abonnement på Apple TV+ ?

Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#301327 Apple lancerer jo til efteråret egen streamingtjeneste Apple TV+. Første detaljer blev afsløret i foråret, men der er stadig meget vi ikke ved (pris, fulde indholdspalette, mv). Jeg tænkte, at vi kunne bruge denne tråd som optakt ved at samle information, trailere osv.

Apple TV+ lanceres 1. november, koster 39 kr/md.
Apple: Sådan streames 4K Dolby Vision & Atmos fra Apple TV+
Apple løfter sløret for sin streamingtjeneste Apple TV+
Apple TV+ produktside på apple.com

Om indholdet:
Apple TV+ preview
The Storytellers Behind Apple TV+
Trailer: See
Trailer: For All Mankind
Trailer: The Morning Show
Trailer: Dickinson
Trailer: The Elephant Queen
Trailer: Snoopy in Space
Trailer: Ghostwriter
Trailer: Helpsters


EDIT: Ved en fejl var afstemningen kun åbnet for tilmeldte brugere. Gæster kan nu også afgive stemme.

Billede
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#301335 Der var ikke én eneste ting i deres præsentation, som fik mig til at ønske at bruge en krone på deres tjeneste. Jeg overvejede af og til at slukke for præsentationen fordi indholdet virkede så himmelråbende ligegyldigt for alle andre end amerikanerne. "The morning show"... come on.
Af x99gump
#301339 Umiddelbart er synes jeg Disney+ lyder meget mere tiltalende, og er nok noget jeg skal have prøvet af. Apple TV+ derimod skal først "overbevise mig" inden det bliver aktuelt. Jeg er ikke engang sikker på om jeg kunne hvis jeg ville. Bliver det tilgængeligt på Apple TV3?
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#301351
x99gump skrev:Umiddelbart er synes jeg Disney+ lyder meget mere tiltalende, og er nok noget jeg skal have prøvet af. Apple TV+ derimod skal først "overbevise mig" inden det bliver aktuelt. Jeg er ikke engang sikker på om jeg kunne hvis jeg ville. Bliver det tilgængeligt på Apple TV3?


Jep. Apples 'TV' app, som skal bruges til at få adgang til TV+, findes også til den ældre boks: https://www.flatpanels.dk/nyhed.php?sub ... 1553777778
Brugeravatar
Af TBC
#301370 Hvad angår Disney+ så ser jeg slet ikke mig selv som værende i det tilsigtede kundesegment (grundet overvægten af familievenlige Disneyfilm og Marvel larm og blingeling), mens sagen mht AppleTV+ snarere syntes af være et for tyndbenet indhold. Men jeg ville nok være et Apple TV+ abonnement nærmere end et Disney+ abonnement, med de TV-serier der trods alt er nævnt. Men med det tynde indhold skal prisen godt nok være lav - og bindingsperioden ikke eksisterende før jeg ville slå til for en måned eller to [af gangen]. Mere sandsynligt bliver det på den korte bane med en periode med Amazon Prime, når den nye TV-serie med ST-Picard ligger klar der.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#301638 Ifølge Bloomberg skal Apple TV+ koste 10 dollars per måned. Og ifølge Financial Times har Apple hævet indholdsbudget ganske betragteligt.

Apple TV+ skal angiveligt koste $10/md, indholds-budget hævet med $5 mia.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#301687 Jeg må nok sige, at jeg personligt ikke tror på, at tjenesten kommer til at koste 10 dollars per måned. Hvis det sker, så må der være noget (et eller andet ekstra), som vi ikke har hørt om endnu.

Jeg tror ikke på, at nogen kan lancere en streamingtjeneste med kun en håndfuld film/serier og prissætte den højere end Netflix - i hvert fald ikke hvis man har store globale ambitioner.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#301956 Apple har frigivet trailer til tv-serien 'Dickinson'

"Dickinson is a half-hour comedy series starring Oscar® nominee Hailee Steinfeld. Created by Alena Smith, Dickinson audaciously explores the constraints of society, gender, and family from the perspective of rebellious young poet Emily Dickinson."
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#302590 Nu fik vi så noget konkret. 39 kr/md. i abonnement. Gratis 7-dages prøveperiode samt 1 års fri adgang, når man køber ny Apple-enhed. Indhold i 4K HDR og Atmos.

Apple TV+ lanceres 1. november, koster 39 kr/md.

Ændrer det på jeres planer? (i så fald kan I ændre jeres stemme i afstemningen). Status lige nu er i hvert fald, at der blandt forumbrugere her på siden er større forhåndsinteresse for Disney+.
Af x99gump
#302603 Til den pris skal det da prøves af. Om ikke andet, så for at se hvordan de har valgt at strikke deres app sammen, hvor godt det kører, osv.

Dog er det jo nok ikke optimalt på min gamle Apple TV 3, men har længe gået og overvejet en Apple TV 4, så det kan være at det skal prøves af, nu hvor det giver et års gratis adgang...
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#303149 I en pressemeddelelse siger Apple, at Oprahs Book Club også vil være at finde på Apple TV+ fra lancering den 1. november: https://tv.apple.com/show/oprahs-book-c ... bc_gen_gen

Tim Cook:
“Few people in the world can bring us together like Oprah, whose compassion and grace celebrating the power of books are unmatched. It’s our honor to provide a new platform for Oprah’s Book Club and support the American Library Association in opening hearts and minds to the joy of reading.”

Oprah Winfrey:
“I am who I am today because of the experience of learning to read at an early age. Reading opened up a whole world for me beyond the red dirt road and my grandmother’s porch in Mississippi. I want to do that for everybody. And the opportunity to do this with Apple, to speak to people all over the world about the pleasures, the excitement, the tension, the drama that a good book can bring you … I don’t know what’s better than that.”