Hvis du har testet eller kort afprøvet en skærm og du ønsker at dele dine erfaringer med andre.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af rwarroinga
#204414
Har nu haft en UE55HU8505 i knap en måned. Det meste lever op til forventningerne, dog er der en del som ikke holder hvad Samsung lover.

I maj måned fik jeg, efter adskillige opkald, fat på en produktspecialist, som overbeviste mig om at twin tuneren i One Connect boksen vil virke ligesom den gør på f.eks. en Canal Digital HD Sat boks. Dvs. 2 Sat indgange og 1 programkort.

Delvis på baggrund af dette købte jeg så TV-et for at slippe af med ekstra bokse.

Men nu viser det sig, at man skal have 2 CA-moduler, samt 2 Canal Digital programkort for at få PIP, Multiscreen og optagelse på 1 kanal, mens man ser et andet, til at virke.

Lader til, at den har 2 single tunere med samme opsætning og hver sit CI interface. Dvs at man skal af med ekstra 1000 kr. for CA moduler, for at få det til at spille. Ikke just hvad Samsungs specialist sagde. Udover det har jeg allerede 4 programkort til diverse værelser, så jeg kan ikke engang få flere fra Canal Digital.

Efter en måned med frem og tilbage på mail og telefon, har jeg stadig ikke fået et endegyldigt svar fra Samsung. Rimelig irriterende!

En anden underlig ting er, at Samsungs egne 4k formater ikke understøttes. F.eks. kan den ikke genkende mp4sub eller um4. Det er da også uheldigt, for så er der ikke meget 4k at teste på, udover lidt på Netflix.

Buet skærm er nok mest et design feature. Har hverken oplevet positivt eller negativt med det. Bortset fra at konen bedre kunne lide den O_O

Er der andre her der har oplevet de samme ting?

Mvh
Roland
Af rwarroinga
#204425
Takker :-)

Tja, jeg havde håbet på at der var flere på Flatpanels der havde haft erfaringer med dette TV. Men da den lå sidst i et langt indlæg mente jeg at det måske var bedre at starte en ny tråd ;-)
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#204430
Jeg har flyttet emnet til "brugeranmeldelser". Håber det er OK.
Af rwarroinga
#204431
Yep, helt ok. Håber bare på at få flere reaktioner på mine oplevelser. Samsung er åbenbart ret ligeglade med deres falsk reklame for produktet.
Af Nauticay
#204434
Du kan vel optagebog se på en anden kanal... De må bare ikke være kodet begge to, så nogen begrænset brug er der.
- panasonic AS750 har 2 CI slot til, så her vi du kunne optage to kodet kanaler samtidig.
Af rwarroinga
#204435
Det virker fint med 2 forskellige CA moduler. Det har jeg testet. De må bare ikke fra samme satellit. Ellers kræver det 2 CA moduler og 2 kort for at det virker. Det er jo lidt uheldigt.

Problemet er, at man ikke kan bruge samme programkort til både at se og optage.

Men det groteske er at jeg, inden jeg købte TV-et, havde fat på en Samsung produkt specialist, som forsikrede mig at det vil virke ligesom f.eks en Canal Digital boks. Dvs. 2 indgange og 1 kort.
Af Sylvest
#204638
Ja desværre så er du kommet til at stole på en såkaldt produkt specialist fra Samsung, de er i min mening ikke meget værd.

Fx. oplever jeg den spøjse ting på min HU7505 at når jeg sætter et USB stick i, så danner tvøet automatisk en mappe kaldet 'UHD Content' og inde i mappen ligger en fil 'World_War_Z.smi' på 3.5mb da jeg spurgte Samsung om det fortalte deres produkt-'specialist' at det var en standard funktion. Men de kunne naturligvis ikke fortælle hvorfor eller hvad der skulle kunne.

Man kunne mistænke dem for at de ikke kan styre deres firmware helt eftersom filmen World War Z er med på den 500GB UHD harddisk man får i USA ved køb af et HU8505, men nej i stedet for at indrømme en fejl så udnævner de det til standardfunktionalitet :-)

Jeg føler med dig og håber at du får løst dit CI problem.
Af rwarroinga
#204645
Ja, samme spørgsmål har jeg også stillet dem mht til de UHD formater den ikke kan genkende. Den skubber de bare på at det er et anderledes TV i Nordic region. Den køber jeg heller ikke!

Men ja, håber de kommer med en fornuftig firmware update på et tidspunkt.
Af Blackknight
#214688
Det er sådan det er for andre producenter også, at man skal bruge 2 kort der, ikke noget galt fra samsungs side. :)
Af thg
#214689
Jeg har nogen lign. erfaringer med netop Samsung, med en skærm jeg købte for ca. 2 år siden hvor forhåndsoplysningerne ikke stemte overens med virkeligheden.

På alle tilgængelige billeder af skærmen, var der vist at antennestikket sad i siden, som netop var hvad jeg søgte, for at kunne montere skærmen tæt op ad væggen. Det viste sig at det sad bagpå, så jeg var nødt til at lave et hul i væggen ved antennestikket, med et stort kopbor!
Af rwarroinga
#214697
Det kan meget vel være, men når man først har haft en dybtgående diskussion med én af deres produktspecialister, som forsikrer mig at det virker med 1 kort, så er man skuffet alligevel.

Det virker så stadig ikke i dag selvfølgelig og UHD filer mp4sub (én mp4 og 3 mp4sub udgør 4xHD og vil forme et stort 4k billede) og um4 virker heller ikke.