Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Tegner du abonnement på Disney+ ?

Af TBC
#301366
Ser slet ikke mig selv som værende i det tilsigtede kundesegment (overvægt af familievenlige Disneyfilm og Marvel larm og blingeling)
#301586
Nu taler Disney om 4K HDR men ved man om det bliver i HDR10 eller DV? Er der nogen oplysninger om lyddelen?

Skiverne samler støv herhjemme så 4K HDR er da næsten grund nok i sig selv til at give tjenesten et skud (når Disney nu gør det så svært andre steder).
#301611
Danmark er tilsynelande ikke med i første lanceringsbølge. Det er Holland derimod. Det må nemt kunne omgås med DNS-trick.

De har også bekræftet, hvilke platforme/enheder, som man vil kunne streame på. Godt nyt for boks-ejere. Dårligt nyt for de fleste Smart TV.

Disney+ vil kunne streames på bl.a. Apple TV, Android TV & konsoller

I Holland skal tjenesten koste 7 Euro per måned, så mon ikke den lander nogenlunde på det samme i Danmark?
#301785
Rasmus Larsen skrev:Disney har vist ikke kommenteret på HDR-format. De har heller ikke sagt noget om Atmos (eller lydformat i det hele taget).
Tak for svar. Krydser fingre for at det bliver hele pakken!
#301798
Rasmus Larsen skrev:Danmark er tilsynelande ikke med i første lanceringsbølge. Det er Holland derimod. Det må nemt kunne omgås med DNS-trick.

De har også bekræftet, hvilke platforme/enheder, som man vil kunne streame på. Godt nyt for boks-ejere. Dårligt nyt for de fleste Smart TV.
Håber det bliver lidt som netflix, hvor man bare kan nøjes med en VPN til landet når man opretter sig.
For så bliver det på min amerikanske itunes konto. For den kan vel slet ikke hentes på en dansk itunes konto, selv om man bruger VPN eller noget DNS?
#301834
Rasmus Larsen skrev:Disney har vist ikke kommenteret på HDR-format. De har heller ikke sagt noget om Atmos (eller lydformat i det hele taget).
Så er der nyt:

Disney isn't holding anything back at its D23 Expo. The company kicked off the event on Thursday with a couple of major reveals

https://www.engadget.com/2019/08/23/dis ... -d23-expo/

That's on top of the fact Disney+ will stream content in 4K, HDR and Dolby Atmos -- which is included with the standard $6.99 plan
#301841
Spændende..

"Disney lave tre 'Star Wars'-serier, hvor Ewan McGregor, der spillede jediridderen Obi-Wan Kenobi i 'Star Wars Episode I, II og III', vender tilbage i samme rolle"

Disney har også præsenteret planerne for flere nye serier i 'Marvels' populære superhelteverden, og nye 'Marvel'-serier som 'Ms. Marvel', 'Moon Knight' og 'She-Hulk

https://nyheder.tv2.dk/udland/2019-08-2 ... ars-serier
#301925
Alternativt en DNS-tjeneste. Herhjemme bruger vi SmartDNS ( https://www.smartdnsproxy.com ) til at få adgang til både europæiske og amerikanske tjenester. Her vælger man hvilken region en given tjeneste skal fungere som, indtaster DNS-serveren i netværksindstillingerne på f.eks. Apple TV, og så virker skal man ikke aktivere/deaktivere noget efterfølgende.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17