Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anmeldelser, kan du finde en tråd for hvert anmeldt produkt her.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Brugeravatar
By Flatpanels
#297999
Anmeldelsen af Sony ZG9 er online. Det er Sonys første 8K-tv, som vi har spenderet en dag i selskab med til en mini-test. Tv'et har også 'Backlight Master Drive', der giver HDR liv.
Find testen her: https://www.flatpanels.dk/test.php?suba ... 1559200297

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller tilføjelser, kan de placeres her i tråden og vi skal prøve at vende tilbage på dem.

God fornøjelse med læsningen.
By lennon
#298017
Betragtningerne omkring 3D lignende effekt,er måske lidt en overbygning på det flere af os oplevede ved de første gange, at se HDR på OLED ?
Ellers fornemmer jeg, at det nok er mere sandsynligt at mit næste TV bliver i omegnen af 85” - end at det bliver 8k . . .
#298030
PrebenBakkeOsnes skrev:Jeg vet ikke hvem som imponerer mest; At LG leverer 4 2.1 HDMI porter på alle sine OLEDs, eller Sony og Samsung, som knapt klarer å få på plass 1(!) port på deres high end 8K.
Ja, det giver i hvert fald stof til eftertanke. Nogle af disse 8K-tv lader til at have forladt udviklingslokalerne lige hurtigt nok.

At visse producenter i 2018 lancerede 8K-tv helt uden en eneste HDMI 2.1 port, mener jeg, er meget problematisk og det kaster desværre lidt en skygge over 8K-udvikling og branchen som helhed.
#298031
lennon skrev:Betragtningerne omkring 3D lignende effekt,er måske lidt en overbygning på det flere af os oplevede ved de første gange, at se HDR på OLED ?
Ellers fornemmer jeg, at det nok er mere sandsynligt at mit næste TV bliver i omegnen af 85” - end at det bliver 8k . . .
Jep. Det bliver endnu mere udpræget med 8K HDR på så store skærme. Indholdet spiller naturligvis også en stor rolle. Det var særligt udpræget i denne optagelse fra det brasilianske karneval: https://www.flatpanels.dk/billeder/Sony ... rge_26.jpg

Sharp har optaget noget indhold sammen med japanske NHK, der er endnu bedre til at demonstrere effekten. Det er denne sekvens - også fra en opvisning: https://www.flatpanelshd.com/news.php?s ... 1536145129