Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anmeldelser, kan du finde en tråd for hvert anmeldt produkt her.
Brugeravatar
Af Flatpanels
#253722 Anmeldelsen af Panasonic EZ950 OLED er online. Det er en 2017 OLED med 4K, HDR og Panasonics velkendte funktionalitet.
Find testen her: http://www.flatpanels.dk/test.php?subac ... 1499666962

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller tilføjelser, kan de placeres her i tråden og vi skal prøve at vende tilbage på dem.

God fornøjelse med læsningen.
Brugeravatar
Af Maximus00
#253742 Jeg ved ikke om det er det rigtige sted men jeg har en spørgsmål ang. firmware. Jeg har nu haft min 55EZ950E over 14 dage og var meget tilfreds med den.
Men for nogle dage siden har jeg opdateret til den nye firmware 3.131.
Efter dette viser min player (Pana UB900) en meddelelse, at min skærm er ikke en 4K UHD HDR!!!
Har I testet EZ950 med den nye firmware eller med den gamle? Har I oplevet nogle lignende problemer? Jeg har skrevet til kundeservice hos Panasonic men intet svar fra deres side!
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#253743 Har du aktiveret den udvidede farveskala på HDMI-porten? Den kan muligvis være resat ved opdateringen. Jeg oplevede en enkelt gang at min PS4 Pro sagde det samme, men en genstart fiksede det.
Af Lightyear
#253762 Hvor vigtigt er Dolby Vision hvis man står og skal købe nyt fjernsyn? Er det en dealbreaker at Panasonic'en ikke har det, og at man derfor er bedre stillet med f.eks. et LG B7?
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#253766 DV giver mulighed for grading af hver enkelt scene i filmen, frem for én grading for hele filmen. Det giver bedre muligheder for at vise detaljer i de mørke og lyse regioner af en film, hvis en scene primært er hhv mørk eller lys. Der er dog ikke så meget DV materiale endnu, men HDR på eks Netflix ligger i DV. Det vil nok kræve nogle side-by-side sammenligninger for at vise forskellene, men det har vi desværre ikke haft mulighed for at lave.

Jeg ville ikke betragte det som en dealbreaker, men blot en lidt ærgerlig mangel.
Brugeravatar
Af hans123
#253773 I skriver:
En lille ting, som blev savnet og som de fleste andre efterhånden har fået med, er muligheden for at navngive HDMI-kilder selv. Det kan være svært at huske hvilken port PlayStation sad på, og her ville det være kærkomment selv at kunne klistre en label på.

På DX900 kan jeg godt give dem navne troede de var meget ens i menuer
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#253777 Hmmm, kan du beskrive fremgangsmåden? de burde være ens, så hvis du har metoden, så retter jeg gerne teksten. Jeg synes jeg prøvede alverdens ting.

Jeg tænker specifikt på listen du hiver frem når du trykker på Source, samt ikonet på hjemmeskærmen, hvis du tilføjer en genvej (den ene afhænger nok af den anden).
Af Lightyear
#253791 Det burde være muligt. Se side 61 i den danske manual:

Angiv etiketter
Ved at åbne listen med indgangsnavne kan du ændre indgangsnavnet eller springe indtastningen over, hvis de ikke er tilsluttede, og dermed forbedre identifikation og valg i banneren Inputvalg.
Ser > Grundlæggende > Informationsbanner
1. Vis menuen med MENU.
2. Vælg Indstilling > Billedindstillinger > Angiv etiketter og tryk på OK for at
tilgå.
3. Indstil emnet og tryk på OK for at indstille.
● For at navngive hver indgangstilstand frit, vælg Skriv ind og indstil tegn (maksimum 10 tegn).
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#253798 Jeg har ledt i alverdens andre menuer efter den setting 😀 jeg retter anmeldelsen. Tak.

Slår det igennem på Source-listen?
Af Gomi
#253803 Hvad sker der for den kæmpe udvækst i bunden af alle de OLED skræme på markedet. Få det nu ud i en separat boks så den kan komme op og hænge. Er der nogen på markedet overhovedet som er helt flade?
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#253804 Den eneste model, som er helt flad, er LG W7 ("wallpaper"), men prisen er meget høj:
http://www.flatpanels.dk/nyhed.php?suba ... 1496988054

Man må forvente, at dette bliver mere almindeligt i de kommende år.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#253822 Der er ikke rigtig nogen der har turdet at gå all-in på de eksterne bokse ud over Samsung. Det er lidt ærgerligt, da mange ting bliver lettere og ikke mindst kønnere. Sony prøvede på deres X9 for nogle år siden, men det var ret halvhjertet, da man blot forlængede alle kabler i ét stort tykt bundt ned til en sølle lille boks.

Samsungs nyeste One Connect boks har fået lysleder-forbindelse, hvilket dog medfører, at der så er to ting der skal have et strømkabel. Den løsning måtte flere godt adoptere.
Brugeravatar
Af JanTheMan
#269651 Har lidt af et problem med HDMI 2x 2.0b og 2x 2.0 forstår ikke hvorfor alle ikke er 2.0b, jeg har 3 ting som alle kan bruge 4K med HDR samt en surround receiver som skal bruge HDMI 2, en 2.0b port, altså kun en ledig 2.0b til 3 ting.
Brugeravatar
Af JanTheMan
#269674 Eneste løsning er at købe en ny surround receiver og sende min elskede Yamaha RX-V1900 AV Receiver på pension, tiden er løbet fra den.

Så kan jeg koble alle mine ting til en ny surround receiver, den pokkers udvikling. :D :) :p
Brugeravatar
Af JanTheMan
#269676
Torben Rasmussen skrev:Yes. Sony har lavet samme ting med deres modeller. Det er ikke videre smart.


Og USB porte, 1 stk 3.0 og så 2 stk 2.0, lav dog alle til 3.0 de er jo bagudkompatible. :s