Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anmeldelser, kan du finde en tråd for hvert anmeldt produkt her.
Brugeravatar
Af Flatpanels
#234833 Anmeldelsen af Philips 6501 er online. Det er en 2016-model i mellemklassen med Ambilight, Android TV og Ultra HD.
Find testen her: http://www.flatpanels.dk/test.php?subac ... 1467872558

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller tilføjelser, kan de placeres her i tråden og vi skal prøve at vende tilbage på dem.

God fornøjelse med læsningen.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#234835 Som nogen af jer nok husker, fik storebroderen 7101 kritik af os for at presse alt indhold ud i større farverum.

Et af billederne i testen af 6501 illustrerer ret godt forskellen, synes jeg. Nu fanger vores spejlrefleks ikke det store farverum og jeres PC-skærme viser det heller ikke, men man kan alligevel tydeligt ane forskellen på disse to fotos:
Philips 6501 (gør det rigtigt): http://www.flatpanels.dk/billeder/phili ... arge_8.jpg
Philips 7101 (gør det forkert): http://www.flatpanels.dk/billeder/phili ... rge_13.jpg

Billedet der er brugt er det samme. Det skulle have været gengivet på samme måde på begge skærme. 7101 har bare trukket alle tonerne ud i mere mættede farver efter behag. Det gør det reelt umuligt for dem som skaber indholdet at vide, hvordan farverne gengives på skærmen. En specifikt tone af grøn/blå/rød ændres bare til en anden tone. Det må være utroligt frustrerende for alle der sidder i månedsvis og retter farver, stemning og andet på film- og serie-produktioner.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#234845
KimKaos skrev:43" modellen kan vel bruges som et billigt alternativ til sommerhuset eller børneværelset?


Jep. Android TV delen er også mere stabil end sidste års modeller, så med Android TV + Google Cast kan man nok få bygget en løsning, der ikke kræver antennestik, hvis man da ikke har det til rådighed i sommerhuset eller mindre værelser.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#234846 Det sidste sommerhus vi brugte var forsynet med et Philips Android TV (godt nok en mindre og meget ringe model uden håndtag til billedjusteringer) og det var ret brugbart at kunne caste fra alle de bunker af film-apps vi hver især havde med os. Det kan naturligvis opnås med en Chromecast 2 også på ethvert andet TV...