Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af Supergris
#306944
Ikke for at tale negativt om siden herinde, tværtimod, men med den slags oplysninger plejer displayspecifications at have ret.
En af brugerne på Philips´ egen side, skriver, der er tale om et bagbelyst TV (gør sikkert ikke den store forskel alligevel, da der ikke er tale om zoneinddeling), men det burde være nemt at konstatere udfra tykkelsen på TVét, når det er kommet hjem i stuen...
Af Elox
#306954
WHAT HI FI oplyser: The TV will be available in three sizes - 50in (50PUS8804), 55in (55PUS8804) and 65in (65PUS8804) - and each model gets three-sided Ambilight, 4K resolution and a direct LED backlight.
Af Grandahl
#306956
Det gør ingen gavn at det er , hvis det ikke er zoneopdelt samtiddig.. Og helst så mange zoner som muligt..

Synes jeg har set en del tv, hvor oplevelsen med HDR er så ringe at det er bedre foruden.
Af enoch
#307135
Fik det installeret igår og det fungere virkelig godt. Eneste var at DRTV ikke standard kan installeres via Google Store. Dog fungerede det fint via Chromecast og kan forstå der snart skulle komme end APP direkte til Android TV.
Af henrik.yde
#307136
Når Wifi er tilsluttet og du er på en af DRs kanaler, så tryk på den røde knap på fjernbetjeningen, så skulle DRTV gerne komme frem via HBBTV.
Af henrik.yde
#307147
Ok, hvis der bliver tilsluttet en simpel stueantenne, så vil det også være muligt at bruge DRTV/HBBTV, når man befinder sig på en af DRs kanaler.
Af enoch
#307162
DRTV via Chromecast er helt fint for nu. Som jeg kan forstå arbejder DR på en app direkte i Android TV. Tak til alle for hjælpen.