Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anmeldelser, kan du finde en tråd for hvert anmeldt produkt her.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Brugeravatar
Af Flatpanels
#258195
Anmeldelsen af BeoVision Eclipse er online. Det er B&O's første OLED-tv, bragt til verden i samarbejde med LG. Det er også deres første med Dolby Vision og første med webOS. I midten sidder 'SoundCenter'.
Find testen her: http://www.flatpanels.dk/test.php?subac ... 1507176487

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller tilføjelser, kan de placeres her i tråden og vi skal prøve at vende tilbage på dem.

God fornøjelse med læsningen.
Brugeravatar
Af Superbruger
#258203
Endnu en fremragende anmeldelse.

Når der i markedet kommer mere styr på HDR og varierende opdateringsfrekvenser (forhåbentlig inden for få år), kunne jeg godt være fristet til at købe et B&O TV, for så er billedkvaliteten ved at nå et niveau, hvor det er så godt, at man tør gå glip af yderligere småforbedringer i fremtiden, ligesom det har været med Hi-Fi-lyd i mange år. Et stereoanlæg, der var godt for 10 år siden er stadig godt, men et 10 år gammelt tv kan slet ikke måle sig med de nye, hverken på farver eller opløsning.
#258206
Det bliver spændende at se hvordan Eclipse kommer til at udvikle sig, da brugen af C7 fra LG jo må kræve lidt omstilling fra år til år. Og ikke mindst hvordan det så går hvis LG dramatisk ændrer formfaktoren på TV'et ude i fremtiden.

Men jeg er enig i det med billedkvaliteten. Der kommer nok altid et eller andet du gerne vil have alligevel, men lige nu så roder det stadig lidt, at der ikke er helt styr på hvad HDR skal være for en størrelse - og ikke mindst dét at Apple har lanceret en boks, som er pænt ligeglad med skiftende framerates :)
Af mikaelb
#258213
I SoundCenter er der en indgang til en kalibrering mikrofon. Er der noget nyt om hvornår det bliver muligt at lave en automatisk kalibrering af lyden?
Af dan.samsøe
#258224
Tak for anmeldelse :-) er der også plads til et appletv under panelerne på et 55”? Og kan kablerne føres ind forneden hvis man har vægbeslag

På forhånd tak
#258229
Yes, den kan godt være ude til venstre.

Kablerne er beregnet til at blive ført ud via toppen, men der er hul i bunden (hvor foden ellers sidder), så man kan nok undlade at montere plastic-pladen nederst hvis man bruger vægbeslag. Jeg tror næsten at pladerne bagpå er anderledes hvis du køber vægbeslag, så der skal du nok lige snakke med forhandleren om det først.

Ang. målemikrofonen, så kan den pt kun bruges til manuel indstilling af Tv og den er ikke beregnet til privat brug, men kun af installatøren.
Af JanB
#258308
Rigtig fin anmeldelse som sædvanlig : )
Hvor god er lyden på Eclipse hvis man sammenligner med eks BV11-55 eller Avant 55? Er den lysår foran eller kun et nøk eller to?
#258377
Vi ser kun på billedkvalitet når vi uddeler vores reference-Award. Og her er Sony et mulehår foran på bevægelse. Vores Top Anbefaling får den ikke pga. prisen.

Vi har ikke umiddelbart planer om at se på Loewe.
Brugeravatar
Af bbplayer
#258378
Man kan spørge sig selv hvad tankerne er bag udtalelsen i denne test.

WebOS er simpelt og velfungerende som et plus.
og
i en LG OLED test, er WebOS nu webOS opdateres ikke år-til-år som en negativ del.

Hvis platformen er den samme med visse plugin som er B&O only, så undrer det mig at det kan rykke på + og - her?
#258382
bbplayer skrev:Man kan spørge sig selv hvad tankerne er bag udtalelsen i denne test.

WebOS er simpelt og velfungerende som et plus.
og
i en LG OLED test, er WebOS nu webOS opdateres ikke år-til-år som en negativ del.

Hvis platformen er den samme med visse plugin som er B&O only, så undrer det mig at det kan rykke på + og - her?
Vi kan jo opstille samme remse for plusser og minusser når det kommer til TV-delen, som på alle de øvrige LG-TV. Hvis du kigger på forfatteren til de tests du citerer, så står jeg bag den ene og Rasmus bag den anden. Der kan være lidt forskel på hvad der fremhæves, afhængigt af hvem der skriver det sammen.

Jeg ved ikke hvilke tanker du gør dig, men der er ikke nogen større konspiration bagved...
Af Gobbe
#258385
Når man betjener tv'et med Beoremote one er det så IR eller Bluetooth ?
Den "gamle" Beo4 er jo kun en IR remote kan den så benyttes ?
Hvad bruges Bluetooth delen til i en Beoremote one ?
Mvh
Morten
#258386
Forbindelsen til Eclipse er ren Blutooth. Hvis du har ældre B&O-enheder, så kan den dog stadig sende IR ud, men du kan ikke betjene Eclipse med en Beo4, da den ikke modtager IR.

Husk på, at alle indgange på TV'et skal vælge via displayet på BeoRemote One og det kan du ikke få synkroniseret med en Beo4.
#258389
LG's er som standard Blutooth, men selve LG-delen kan godt styres af en IR-betjening fra LG. Du er dog nødt til at pille TV'et af SoundCenter, da IR-modtageren sidder nede i bunden. Men som nævnt, så kommer du til at mangle nogle features hvis du styrer den via IR eller en LG-betjening i almindelighed.