Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#240836
Ligesom vi har for Netflix er her en tråd over nyhederne fra Viaplay. Streamingtjenesten er begyndt at udsende en liste hver måned. Se her: Det findes nu her: Nye film og serier på Viaplay i Danmark

Du kan desuden få overblikket over indhold på flere streamingtjenester i Streaming-kalenderen.

I kan også få opdateringer her i tråden ind i jeres RSS-læser via: http://flatpanels.dk/flatforum/feed.php??f=25&t=36536

Se også:
Viaplay-sektionen
Netflix tråden - nye film og tv-serier
HBO tråden - nye film og tv-serier
Amazon Prime Video - nye film og tv-serier
#240837
Nyt på Viaplay i oktober 2016:


SERIER:
Scandal – sæson 1-5
Prisvindende serie hvor Olivia, en respekteret og frygtet tidligere pressesekretær til den amerikanske præsident, vier sit liv til at forsvare elitens image og holde deres hemmeligheder skjult.
Premiere 1. oktober

Blunt Talk – sæson 2
Mød Walter Blunt, en selvoptaget, britisk nyhedsvært i L.A. I denne veldrejede komedie følger vi hans forfængelige forsøg på at opdrage tv-publikummet med sin høje moral og kunnen i sit daglige nyhedsshow.
Premiere den 3. oktober

Forbandet
Viaplays egenproducerede nordiske thriller med de to danske stjerner, Sarah-Sofie Boussnina og Mathilde Norholt.
Selve handlingen udspiller sig på et forladt skisportssted, hvor en gruppe unge mennesker mødes. Det viser sig snart, at de unge mennesker hver i sær har deres egen dagsorden og skjulte motiver, og dermed forvandler den hyggelige tur sig snart til et drama, da en række uforklarlige og voldsomme begivenheder begynder at indtræffe. Serien er en kombination af den klassiske “whodunnit-genre” og et mere ungdommeligt og mystisk univers, som alt sammen indrammes af den smukke, men øde skandinaviske natur.
Premiere den 19. oktober

Before The Flood
Den oscarvindende skuespiller og miljøaktivist Leonardo DiCaprio har længe interesseret sig for verdens klimaforandringer. I de seneste to år har den populære skuespiller rejst verden rundt for at diskutere klimaudfordringer med verdens ledere lige fra Præsident Barack Obama, Bill Clinton, Pave Frans og Ban Ki-Moon til miljøaktivister og forskere. Denne rejse er blevet til den 90 minutter lange dokumentarfilm, BEFORE THE FLOOD, hvori DiCaprio forsøger at give et pragmatisk syn på de klimaudfordringer vi står overfor i dag og ikke mindst, hvad vi kan vente i fremtiden.
Premiere den 30. oktober


FILM:
Last Witch Hunter
Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood har hovedrollerne i filmen Last Witch Hunter, om den sidste heksejæger, som kæmper mod hære af hekse i NYC. For at bekæmpe heksene bliver han, mod sin vilje, nødt til at slå sig sammen med en kvindelig heks.
Premiere den 14. oktober

Zootropolis
En hjertevarmende animationsfilm som foregår i den moderne storby for dyr, Zootropolis, en smeltedigel, hvor dyr fra alle tænkelige miljøer lever side om side og et sted. Men den nytilkomne Betjent Judy Hopps må sande, at det ikke er spor nemt at være den første kanin i et politikorps af store hårdføre dyr.
Premiere den 21. oktober

Dirty Granpa
Zac Efron og Robert De Niro spiller henholdvis den unge beskedne advokat, Jason, og hans moralsk blottede bedstefar, Dick, i denne morsomme komedie. En uge inden Jason skal giftes, bliver han lokket til at køre sin rapkæftede bedstefar, Dick til Daytona for at fejre "spring break” og pludselig er hans kommende bryllup i fare.
Premiere den 27. oktober

Crimson Peak
Endnu en visuelt slående fantasy/gyserfilm af instruktøren Guillermo Del Toro. Forfatteren Edith forelsker sig i en fremmed. De bliver gift og flytter ind i hans palæ - snart indser hun, at noget er galt, da et spøgelse begynder at hjemsøge hende
Premiere den 28. oktober
#240838
Nyt på Viaplay i november 2016

(Viaplay inkluderede ikke beskrivelser for nyhederne i denne måned)

Billede

- Grey's anatomy (sæson 1-12), 1/11
- Black Swan, 2/11
- Independence Day: Resurgence, 7/11
- Animal Kingdom, 9/11
- Goosebumbs, 10/11
- Carol, 11/11
- The Night Before, 17/11
- Exodus Gods and Kings
- Legend of Tarzan, 21/11
- StartUp, 23/11
- Krampus, 24/11
- Kollektivet, 25/11
#240930
Viaplay har et par gode film og nogle enkelte serier - alt kan man nå at se på den gratis mnd. de tilbyder.

Så med mindre man er vild med reality-tv så er resten en omgang crap.
#245002
Nyt på Viaplay i februar 2017

(Viaplay har ikke udsendt en liste for december 2016 og januar 2017)

Billede

24: Legacy
Fra skaberne af Homeland og den Golden Globe Award-vindende serie, 24TIMER kommer der nu en genindspilning af den populære serie - 24: Legacy. En ung krigshelt vender hjem til USA, men hans fortid forfølger ham. Gennem 24 adrenalin-pakket timer, forsøger han i et intens kampløb mod tiden at stoppe, hvad der potentielt ville kunne udvikle sig til at blive det største terrorangreb i amerikansk historie. For at lykkes, bliver han nødt til at få hjælp fra CTU - Enhed for bekæmpelse af terrorisme.
24: Legacy udspiller sig i realtid med en ny begivenhedsrig time i hvert afsnit.
Skuespillere: Corey Hawkins (Straight Outta Compton), Miranda Otto (Homeland, Ringenes herre: de to tårne)
Premiere: 7. februar

Storkene
Storkene har ændret deres business. I stedet for at levere babyer til døren, flyver storkene nu over hele verden med pakker for et online fragtfirma. Junior, virksomhedens bedste fragt-stork har sat næsen op efter en forfremmelse, da han ved et uheld kommer til at aktivere babymaskinen og ud kommer den mest nuttede lille pige. Da den lille pige ikke har et hjem, bliver Junior nødt til at finde nogle forældre til hende i en fart, da chefen ikke må opdage det. Vil det lykkedes Junior at finde et hjem til hende i tide og få forfremmelsen eller han har ødelagt fremtiden for både barnet og dig selv?
Stemmer: Andy Samberg (Hotel Transylvanien 2), Jennifer Aniston (Venner), Katie Crown (Eventyrtid), Kelsey Grammer (Toy Story 2)
Premiere: 6. februar

Inferno
Robert Langdon, en Harvard professor i symbolik, befinder sig i hjertet af Italien, da han trækkes ind i en verden, som står i centrum for en af historiens mest mystiske litterære mesterværker: Dantes Inferno. Snart kæmper Langdon indædt imod en iskold fjende, mens han prøver at opklare et genialt, multi-dimensionelt mysterium, som tager ham med på en rejse gennem klassisk kunst og skjulte gange.
Skuespillere: Tom Hanks (Forrest Gump), Sidse Barbett Knudsen (Den Eneste Ene), Felicity Jones (Theory of Everything), Irrfan Khan (Life of Pi)
Premiere: 13. februar

The Blacklist: Redemption
Successerien, The Blacklist, vender tilbage med det længeventede spin-off om Elizabeth Keens mand, spionen Tom Keen. I The Blacklist: Redemption følger man Toms søgen efter Elisabeths overfaldsmænd, samtidig med at han slår sig sammen med den geniale og ikke mindst udspekulerede Susan "Scottie" Hargrave, som er leder for en hemmelig organisation med lejesoldater, som løser de opgaver regeringen ikke tør røre ved.
Skuespillere: Ryan Eggold (The Blacklist), Edi Gathegi (StartUp), Famke Janssen (Taken)
Premiere: 24. februar

Trolls
Trolls er dette års feel-good film fra DreamWorks, som bl.a. står bag filmene Shrek og Kung Fu Panda 3. Trolls er et eventyr fyldt med musik om de små faverige trolde, som lever langt inde i skoven. Her bor både den glade trold, Poppy, og den negative trold, Branch. Dette umage par bliver pludselig nødt til at samarbejde, da de skal befri deres venner, som pludselig bliver bortført af de frygtelige borkere. Justin Timberlake står bag musikken til denne visuelt spektakulære animerede familiefilm.
Stemmer: Anna Kendrick (Pitch Perfect), Justin Timberlake, (The Social Network), Zooey Deschanel (New Girl)
Premiere: 27. februar


Andre nyheder:
The O.C. - 1/2
Once Upon a Time - 2/2
Captain America: Civil War - 3/2
Deepwater Horizon - 6/2
Don´t Breathe - 6/2
Eddie The Eagle - 8/2
Skønheden og udyret - 10/2
My big fat greek wedding 2 - 10/2
The Shallows - 13/2
Inferno - 13/2
Miracles From Heaven - 13/2
Wild - 16/2
Alice Through the Looking Glass - 17/2
Lego City - 17/2
Blair Witch - 20/2
Storkene - 20/2
Siv sover vilde - 20/2
Jack Reacher: Never go back - 20/2
Equity - 20/2
Den russiske ambassadør - 20/2
Eye in the Sky - 23/2
London Has Fallen - 24/2
The Second Best Exotic Marigold Hotel - 28/2
#245311
Hej

Håber rigtige tråd.

Det drejer sig om at se tv/sport forsinket på Viaplay. På app'en på mobil eller iPad kan man se kampe fra dagene før/tidligere på dagen uden problemer. Jeg har dog lige købt et LG-tv, hvor jeg i den pre-installerede app dér kun kan se lagerindhold (a la Southpark) og "live" tv. Er der en måde at omgås dette (der ikke involverer min Chromecast, jeg synes der forringer kvaliteten lidt og i øvrigt giver et måske unødvendigt ekstra step)?

Det er især relevant på mandag, hvor jeg gerne vil se Super Bowl fra natten før.

PFT :)
#247130
Viaplay nyheder i marts 2017

Billede

Black-ish, sæson 1-2
Komedie: Amerikansk sitcom om en sort familiefar og hans genvordigheder med at bo med sin familie i et hvidt middelklassekvarter.
Premiere: 1. marts

The Royals, sæson 1-3
Drama: Dramaserie om en fiktiv engelsk kongelig familie med alt hvad det indebærer af tradition, pligt, intriger, bedrag, jalousi og stiff upperlip
Premiere: 1. marts

Dicte, sæson 1-2
Dansk drama: Dansk dramaserie med Iben Hjejle i hovedrollen som reporteren Dicte
Premiere: 1. marts

Underground (Viaplay Exclusive), sæson 2
Drama: En gruppe slaver planlægger en vild og farefuld flugt fra en plantage i Georgia:
Premiere: 3. marts

Shots fired, sæson 1
Drama: Spændende ny krimi-dramaserie om efterspillet efter en sort betjent skyder en hvid teenager i en lille (fiktiv) by i USA
Premiere: 23. marts



Film:
Sisters – 8/3
The Huntsman: Winters War – 10/3
The Angry Birds movie – 3/3
#249990
Nyt på Viaplay i april 2017

Billede

Film:
Spy - 28/4
Warcraft - 21/4
Neighbors 2: Sorority Rising - 14/4
The Drop - 11/4
Now You See Me 2 - 7/4
Money Monster - 4/4


Tv-serier:
Black Widows, sæson 2 - 13/4
Veni Vidi Vici, sæson 1 (Viaplay original) - 13/4
Mad Men, sæson 1-7 - 10/4
Nashvill, sæson 1-4 - 10/4
Weeds, sæson 1-8 - 10/4
Prison Break: Sequel, sæson 1 - 5/4
The Catch, sæson 1 - 1/4
American Crime, sæson 1-2 - 1/4
Supernatural, sæson 9-10 - 1/4
Frikjent, sæson 1 - 1/4
White Collar, sæson 1-6 - 1/4
Salem, sæson 1-2 - 1/4
Vampire Diaries, sæson 6 - 1/4


Til børn:
Breadwinners, sæson 1-2 - 28/4
Wreck-It Ralph (2012) - 28/4
Pig Goat Banana Cricket, sæson 1 - 21/4
The Lion King 2: Simba's Pride (1998) - 21/4
The Lion King 1 1/2 (2004) - 14/4
T.U.F.F Puppy, sæson 2-3 - 14/4
Sanjay & Craig, sæson 1 (20 eps) - 7/4
Monster vs Aliens, sæson 1 - 7/4
The Lion King (1994) - 7/4
Thunderbirds, sæson 1 (26 eps) - 1/4
#251007
Nyt på Viaplay i maj 2017

Billede


Juno
Det nyklassiske drama om teenagepigen Juno, der bliver gravid midt i gymnasietiden, vil nu være at finde igen på Viaplay. Oplev bl.a. Michael Cera - hvis karriere for alvor tog fart efterfølgende -spille den kejtede, kommende far, som Juno ikke kan finde ud af, om hun elsker eller ej. Samtidig skal Juno balancere mellem at være almindelig teenager og passe sin skole og gå til lægetjek og skal finde en plejefamilie til sit ufødte barn, alt imens terminen rykker tættere og tættere på.
Medvirkende: Ellen Page, Michael Cera, Jennifer Garner, Jason Bateman
Premiere: 2. maj 2017


Captain Fantastic
Oplev danske Viggo Mortensen i dette utrolige, amerikanske komediedrama, hvor hans skuespilspræstation fik ham nomineret til adskillige awards – en af dem resulterende i prisen som Best Actor ved Sattelite Awards. Mortensen spiller Ben Cash, som står alene med seks børn, efter hans kone begår selvmord. Cash skal kæmpe mod sin egen familie og samfundet i håbet om at få opfyldt sin kones sidste ønske.
Medvirkende: Viggo Mortensen, Frank Langella, Kathryn Hahn, Steve Zahn
Premiere: 5. maj 2017


Ghostbusters
Den ikoniske spøgelseskomedie fra 1984 fik sig noget af en kontroversiel revival, da den blev genindspillet sidste år. De mandlige hovedroller fra originalen blev nemlig byttet ud med kvindelige skuespillere, hvilket fik feministdebatten til at rase i USA og herhjemme i Danmark. Det til trods var filmen den største i verden på premiereweekenden i sommer. Den klassiske titelsang er blevet genindspillet af poprockgruppen Fall Out Boy ved hjælp fra Missy Elliott og er også med til at give historien et nyt twist, og nu kan du altså selv bedømme, hvad du synes om spøgelsesjagende kvinder frem for mænd, når Ghostbusters får premiere på Viaplay.
Medvirkende: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones
Premiere: 12. maj 2017


Central Intelligence
Komikeren Kevin Hart spiller overfor The Rock i denne sjove actionfilm fra 2016. Sammen spiller de to gamle high school-kammerater, Calvin og Bob, som får kontakt til hinanden gennem Facebook efter tyve år med to vidt forskellige liv. Mere forskellige end først lige antaget, opdager Calvin, da CIA pludselig dukker op i hans hjem for at lede efter The Rocks Bob, som er beskyldt for at have dræbt en betjent.
Medvirkende: Kevin Hart, Dwayne Johnson, Amy Ryan, Aaron Paul
Premiere: 19. maj 2017


Rocky Horror Picture Show
En af verdens største kultfilm er på vej til dig, så du kan godt varme sangstemmen op og finde dit vildeste 70’er-drag makeup-look frem. Transvestitten Dr. Frank-N-Furthe tager på sit gamle slot imod parret Brad og Janet, hvis bil bryder sammen på en kold og stormfuld aften. Herefter kommer 100 minutters vanvittig parodi på horror-genren inklusiv et genialt soundtrack og flot skuespil fra bl.a. Susan Sarandon og sangeren Meatloaf.
Medvirkende: Tim Curry, Susan Sarandon, Barry Bostwick, Richard O'Brien
Premiere: 22. maj 2017


Paper Towns
Fra filmholdet bag kæmpehittet En Flænge I Himlen kom i 2015 Paper Towns med det unge stjerneskud Cara Delivengne som den rodløse Margo, der stikker af hjemmefra og efterlader det til barndomsvennen Q at finde hende igen. Denne vinder af tre Teen Choice Awards-priser er baseret på succesromanen af John Green.
Medvirkende: Nat Wolff, Cara Delevingne, Halston Sage, Austin Abrams
Premiere: 26. maj 2017


Criminal Minds – sæson 1 – 11
Hop i de bløde bukser og sæt dig godt til rette i sofaen, for den ultimative binge-weekend ligger klar foran dig med denne serieklassiker. Criminal Minds har kørt i tolv år og er stadig højt elsket blandt sine fans. Den Emmy-nominerede krimi har modsat mange andre krimiserier ikke mordet som hovedhistorie, men derimod den kriminelle og dennes tanker bag sine handlinger. Vi giver dig elleve sæsoner, du kan nyde hvor som helst og når som helst.
Premiere: 1. maj 2017


Freakish – sæson 1
En ny kult teenageserie har set dagens lys. Denne amerikanske horrorserie var nomineret til en Shorty Award, hvilket er passende, når de fleste medvirkende er kendte for deres engagement på sociale medier. En plante proppet med kemikalier eksploderer og smitter flere med en underlig mutation. De ikke-smittede skal nu kæmpe for deres overlevelse i high school på et helt andet niveau end almindelige teenagere.
Premiere: 18. maj 2017


Top Gear Special – Patagonia
Den originale Top Gear-trio rejser gennem Argentina og Chile i tre bilklassikere i anledning af V8-motorens 60-års jubilæum. Og med Jeremy Clarkson i en Porsche 928, Richard Hammond i en Ford Mustang og James May i en Lotus Esprit, er underholdningen allerede sikret i denne to timers special, hvor du blandt andet kan grine over en fodboldkamp med bilerne som spillere.
Premiere: 23. maj 2017


Animal Kingdom – sæson 2
Historien om den unge Joshua, der flytter ind hos den kriminelle familien Cody, er nu tilbage. Sæson to er lige på trapperne, og du får den synkront med, at afsnittene udkommer i USA - kun på Viaplay. Den amerikanske dramaserie fik kæmpe succes sidste år, og du kan allerede nu gå ind og se eller gense sæson 1, så du er klar.
Premiere: 31. maj 2017



KØBE/LEJEFILM
Dræberne Fra Nibe
Ole Bornedals seneste biografsucces er proppet med store stjerner som Ulrich Thomsen, Nicolas Bro og Søren Malling. Denne sorte komedie om, hvor dyrt det er at blive skilt – og hvor meget nemmere det er at ”skille sig af” med sine koner - solgte over 250.000 biografbilletter og er nu klar til at blive lejet til din hjemmebiograf.
Medvirkende: Nicolas Bro, Ulrich Thomsen, Mia Lyhne, Lene Maria Christensen
Lej fra: 22. maj 2017


Jackie
Natalie Portman overgår sig selv med sin fantastiske portrættering af en af Amerikas mest ikoniske førstedamer, Jackie Kennedy. Udover fokus på hendes arbejde som den mest magtfulde kvinde i Det Hvide Hus, handler filmen også om tiden efter drabet på Jackies mand, John F. Kennedy, i Dallas i 1963.
Medvirkende: Natalie Portman, Greta Gerwig, Peter Sarsgaard, Max Casella
Køb fra: 22. maj 2017


Flere premierer i maj:
Criminal Minds: Beyond Borders sæson 1 - 1. maj 2017
Peter Pedal sæson 2-3 - 1. maj 2017
Peter Pedal sæson 4 - 1. maj 2017
Damien sæson 1 - 1. maj 2017
Outcast sæson 1 - 1. maj 2017
Rock a Doodle - 1. maj 2017
Second Chance sæson 1 - 1. maj 2017
The Goldbergs sæson 1-3 - 1. maj 2017
Space Buddies - 5. maj 2017
Da Vinci's Demons sæson 1-3 - 8. maj 2017
My name is Earl sæson 1-4 - 8. maj 2017
Peter Pan - 8. maj 2017
Svampebob Firkant sæson 8 - 8. maj 2017
Super Buddies - 12. maj 2017
Guidance sæson 1-2 - 15. maj 2017
Prep School Runaways sæson 1 - 15. maj 2017
The Purge: Election Year - 23. maj 2017
Top Gear Best of sæson 19 - 23. maj 2017
Top Gear Best of sæson 22 - 23. maj 2017
Top Gear sæson 19-22 - 23. maj 2017
Top Gear Special: Patagonia - 23. maj 2017
Top Gear Special: Sydney - 23. maj 2017
Top Gear: Perfect Road Trip - 23. maj 2017
Ratatouille - 26. maj 2017
Af sgb
#251013
pkmadsen skrev:Ja og viaplay er den suverænt dårligste tjeneste mht kvalitet. Kun dårlig stereolyd og 720p , ikke godt nok i 2016
Här i Sverige testar viaplay just nu att sända fotboll i Ultra HD. Jag tittade på Manchester derbyt på viaplay igår i Ultra HD via min Chromecast Ultra till min 4k LG oled tv. Fantastisk bildkvalitet.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7