Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix udfaser billigste reklamefri pakke med 720p - FlatpanelsDK

Netflix udfaser billigste reklamefri pakke med 720p

27 Jun 2023 | Torben Rasmussen |

Netflix bekræfter, at man er begyndt at udfase den billigste pakke uden reklamer. Dermed fjernes 720p som loft og det bliver i fremtiden markant dyrere for nye kunder at undgå reklamer. 

Reklamefri 'Basis'-pakke, som i Danmark koster 79 kroner om måneden, udfases først i Canada, men er allerede skjult under en fane på oprettelsessiden i andre lande, hvor Netflix tilbyder en pakke med reklamer.

- "Basis-pakken er ikke længere tilgængelig for nye medlemmer eller medlemmer, der gentiltræder. Hvis du i øjeblikket er på Basis-pakken, kan du forblive på denne pakke, indtil du ændrer pakke eller opsiger din konto," skriver Netflix Canada på en supportside.

Ændringen betyder, at Netflix udfaser pakker med 720p loft, så 1080p bliver standarden. Pakken med reklamer blev i april 2023 hævet fra 720p til 1080p.


Netflix plans

Sådan ser Netflix's udvalg ud i USA

Reklamer kun i udvalgte lande

Ved fremlæggelse af regnskab for nylig bekræftede selskabet, at de har større omsætning på pakken med reklamer end den reklamefri pakke, hvilket forklarer beslutningen. Læs også: Netflix slår nu ned på kontodeling i Danmark: Koster 39 kr. at dele Netflix sælger endnu ikke en pakke med reklamer i Danmark, hvorfor det må forventes, at Basis-pakken forbliver tilgængelig indtil lancering af reklamepakke. - Kilde: CTVNews

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |