Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung lancerer nye The Frame og The Serif TV med mat skærm - FlatpanelsDK

Samsung lancerer nye The Frame og The Serif TV med mat skærm

21 Jul 2022 | Rasmus Larsen |

Samsung opfrisker sin livsstil-serie af TV så billedet på den digitale skærm i højere grad ligner de kunstværker, der fremvises. The Frame 2022 og The Serif 2022 er i handlen nu.

The Serif, der ligner Serif-fonten, var første model i Samsungs serie af livsstil-TV, som er skabt til bedre at kunne indgå i en moderne indretning. Sidenhen kom The Frame (billedrammen), The Sero (som kan rotere 90 grader) og The Terrace (udendørs-TV).

The Frame og The Serif i 2022-udgaverne skifter fra blank til mat skærm, som vist i videoen herunder. Det giver de digitale kunstværker, som man kan købe eller abonnere på i Samsungs kunstbutik, et mere troværdigt udtryk. Til gengæld vil filmoplevelsen være mindre kontrastrig.


Kan rotere til lodret position

The Frame kan nu monteres på et motoriseret, roterende vægbeslag, så kunstværker i lodret orientering kan fremvises. TV'et skulle selv kunne genkende indholdets format og rotere så det stemmer. Foruden kunstbutikken byder LCD-skærmene på 4K-opløsning (undtagen i 32"), indbyggede højttalere, nyeste udgave af Samsungs Tizen-styresystem, en pulje streaming-apps og indbyggede tunere. The Frame har den eksterne One Connect-boks til kabeltilslutning. Læs også: Oversigt: Samsung 2022 TV 2022-udgaverne er nu tilgængelige i de danske butikker. The Frame 2022 findes i 32- til 85-tommer mens The Serif findes i 43- til 65-tommer. Vi henviser til tabellen nedenfor.

Samsung The Frame og The Serif – priser & forhandlere

Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs nye OLED-monitorer er landet i Danmark

24 May 2024 |

Samsung fremviser første QD-LED (NanoLED) skærm

24 May 2024 |

Android 14 til TV får bedre ydeevne, Energi-tilstande, hjemme-hubs mm.

23 May 2024 |

DRs nye nyhedskanal kommer på kabel-tv

23 May 2024 |

Sharp trækker sig fra produktion af skærmpaneler

23 May 2024 |

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |