Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogles nye fjernbetjeningsapp styrer Android TV & Google TV - FlatpanelsDK

Googles nye fjernbetjeningsapp styrer Android TV & Google TV

24 Sep 2021 | Rasmus Larsen |

Vil man styre Android TV og Google TV fra smartphone så er det fremover Google TV appen, man skal have fat i. Den dårlige nyhed er, at Danmark stadig ikke er officielt supporteret.
Opdatering: Parring med Android TV kræver, at Android TV-enheden også kører version 5.0 af 'Android TV Remote Service'. Det sker automatisk på et tidspunkt, men den kan installeres manuelt for at fremskynde det, som beskrevet her.

Styr TV med din smartphone

Den originale 'Android TV' fjernbetjening-app blev for flere år siden efterladt, så det er positivt, at Google nu implementerer TV-styring i sin nye app, der har TV-piletaster, hjem, tilbage, lydstyrke og mute knapper. - "Fra og med i dag kan du finde noget godt at se på dit Google TV, selv når sofaen har spist din fjernbetjening. Vi har indbygget fjernbetjeningsfunktioner direkte i din Android-telefon, så du kan tænde dit TV, navigere gennem dine anbefalinger eller endda starte dit yndlingsprogram direkte fra din telefon. Og du kan bruge telefonens tastatur til hurtigt at skrive komplicerede adgangskoder, filmnavne eller søgeudtryk. Prøv det på dit Google TV eller andre Android TV OS-enheder ved at tilføje fjernbetjeningen til hurtig-indstillinger på din Android-telefon eller ved at åbne Google TV appen – den kommer til 14 flere lande i løbet af de næste par uger," annoncerede selskabet.

Google TV remote

Brug din telefons tastatur til at indtaste tekst på Android / Google TV

Stadig ikke officiel dansk support

Den dårlige nyhed er, at appen – ligesom Google TV-platformen i sin helhed – endnu ikke er officielt supporteret i Danmark. Den virker, men ikke fuldt ud ligesom i USA, og det kan kræve visse krumspring. Det er denne app, der skal downloades på din smartphone. Det kan pt. kræve, at man har en amerikansk Google-konto. Google gør det dog klart, at de agter at udvide tilgængeligheden. Appen skal styre både Android TV-enheder som ældre Sony TV, Philips TV og Nvidia Shield samt Google TV-enheder som den nye Chromecast og 2021 Sony TV. Læs også: Test: Chromecast med Google TV Google TV appen til smartphone udvides i de kommende uger fra kun at virke officielt i USA til også at virke i Australien, Belgien, Canada, Frankrig, Indien, Irland, Italien, Japan, Mexico, Spanien, Schweiz, Storbritannien, Tyskland og Østrig. Der er endnu ikke sat dato på dansk lancering.
- Kilde: Google via 9to5Google

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Massiv stigning af tv-pirater i Norden

03 Jun 2024 |

Acer afslører sine første 480Hz OLED-monitorer & Google TV-monitorer

03 Jun 2024 |

Netflix appen fjernes på 2014 Sony TV

03 Jun 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Amazon i juni

02 Jun 2024 |

Test: Canvas

31 May 2024 |

Mere 4K-indhold efter Max-relanceringen

31 May 2024 |