Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple TV app rygtes på vej til Xbox - FlatpanelsDK

Apple TV app rygtes på vej til Xbox

28 Sep 2020 | Rasmus Larsen |

Apple TV app'en kan være på vej til Xbox-konsoller. En ejer, der er tilmeldt Xbox' betaprogram, hævder at app'en kortvarigt fremgik af brugerfladen.

Apple TV app på Xbox

På trods af uenigheder om Microsofts Xbox spil-streaming på Apples platforme, så lader de to selskaber til at være tæt på en lancering af Apple TV app'en på Xbox-konsoller. Det ville gøre den tilgængelig for millioner af konsolejere. En bruger på reddit (Tzunami_Sapp), som er tilmeldt det offentlige Xbox Insider-program med adgang til beta-software, hævder at have set Apple TV app'en i Xbox insider-hubben; komplet med logo og beskrivelse. Han siger, at app'en gav en fejl, da han forsøgte at åbne den, hvorefter den forsvandt. Han bakker sine påstande op med et foto.
Did anyone else see Apple TV in their insider hub? 👀 It was there. But when I clicked on it it gave me an error then disappeared all together. from r/xboxinsiders
Apple TV app'en giver adgang til abonnementstjenesten Apple TV+, det fulde iTunes-filmkatalog (inklusiv alle film i 4K HDR) samt partnerkanaler. Foruden Apple-enheder så findes app'en til udvalgte LG, Samsung, FireTV, Vizio og Roku TV. Den kommer senere på året til Sony TV. Læs også: Oversigt: TV med Apple TV app, TV+, AirPlay 2 og HomeKit Indtil videre er det kun et rygte. Ingen af de to selskaber har offentligt annonceret noget. Der er ej heller annonceret planer om at få Apple TV app'en ud til PlayStation eller nogen anden konsol for den sags skyld. - Kilde: Reddit (Tzunami_Sapp)

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |