Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digital bygger nyt tv-univers baseret på Android TV - FlatpanelsDK

Canal Digital bygger nyt tv-univers baseret på Android TV

25 Sep 2017 | Rasmus Larsen |

Tv-udbyderen Canal Digital er i gang med at udvikle en ny tv-oplevelse baseret på Googles Android TV-styresystem. Det foreløbige resultat blev for første gang vist frem for omverdenen på IBC-messen.

Samler kanaler, streaming & mere

Google afholdte på IBC-messen et møde om seneste udvikling indenfor Android TV. Her deltog repræsentanter fra Canal Digitals produktudviklingsafdeling for at give første fremvisning af, hvad de har arbejdet på.

Der er konkret tale om ”et helt nyt TV-univers” baseret på Googles styresystem, som giver fleksibilitet til at kombinere indholdskilder. Det oplyses ikke om der er tale om en ny tv-boks eller alene en app. Det oplyses dog, at løsningen skal samle tv-kanaler, streaming og andre tjenester i samme brugerflade.

Et billede af brugerfladen lægger op til, at der tilbydes film og serier til streaming, tv-kanaler, arkiv, optagelser og tv-guide.


Canal Digital Android TV


- ”Det er både glædeligt og spændende for os at være med til at skabe næste generation af TV-oplevelser. Baseret på Android TV-platformen vil kunderne få en total ny TV-oplevelse med fuld integration mellem live-TV, streaming og andre tjenester. Med den her platform vil vi opfylde vores kunders behov i takt med, at de udvikler sig,” siger Ragnar Kårhus, CEO for Canal Digital.

Dermed tilslutter Canal Digital sig Stofa og YouSee, som også har skabt løsninger til Android TV. Stofa vil bygge en tv-boks baseret på Android TV, mens YouSee har udgivet en app til platformen.

Canal Digital siger, at de har arbejdet på løsningen i et stykke tid. Den er endnu ikke klar, men laneringsdatoen bliver offentliggjort ”inden udgangen af 2017”.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |

Discoverys kanaler vender tilbage hos YouSee

21 May 2024 |

Så er Max åben i Danmark

21 May 2024 |

Ny Max app findes til disse enheder – se også UHD-support

21 May 2024 |