Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee vil angiveligt lancere 4K-boks til sommer - FlatpanelsDK

YouSee vil angiveligt lancere 4K-boks til sommer

02 Feb 2017 | Rasmus Larsen |

YouSee forventer at have en ny tv-boks, som kan håndtere 4K Ultra HD, klar til sommer. Det her YouSee meddelt på informationsmøder overfor boligforeninger, ifølge Digitalt.tv.

Ny 4K-boks fra YouSee

Det er under et år siden, at YouSee lancerede sin nuværende tv-boks, men de er angiveligt klar til at lancere en ny allerede i sommeren 2017. Det har YouSee efter sigende fortalt på møder med boligforeninger.

Den store nyhed bliver, at boksen kan håndtere 4K Ultra HD. YouSee tilbyder i dag ikke kanaler i den høje opløsning bl.a. fordi den nuværende boks højest kan modtage HD-kvalitet.

Herudover forlyder det, at boksen bliver mindre og at den vil kunne gemme optagelser i skyen, så der ikke kræves indbygget harddisk.

YouSee-boks


Halser efter konkurrenter

På nuværende tidspunkt leveres sportskanalen 'Viasat Ultra HD' hos Viasat via parabol og hos Stofa via kabel-tv. Waoo er på vej med samme kanal i sortimentet.

Visse konkurrenter har allerede lanceret tv-bokse med understøttelse af 4K, men kanalen kan også modtages direkte via tv-tuneren i Ultra HD-tv med HEVC-dekodning.

YouSee har endnu ikke kommenteret offentligt på den nye boks eller strategien for indhold i 4K-opløsning, men vi jagter yderligere detaljer.

Opdatering 3.2.2017:
- "Lige nu kan jeg desværre ikke sige så meget mere end, at vi hele tiden arbejder på at gøre vores tv-produkt bedre på de områder, vores brugere efterspørger. Vi håber at komme med mange spændende lanceringer i 2017, og når vi har detaljer på plads, kommer der mere information," siger YouSee til FlatpanelsDK.

Danmarks største tv-udbyder er netop nu i gang med en større kanalomlægning, som øger kvaliteten på HD-kanaler, tilføjer alle seks DR-kanaler i HD og slukker FM-radio. Du kan læse mere om hvornår denne kanalomlægning påvirker dit nærområde på yousee.dk.

- Kilde: Digitalt.tv

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |

Discoverys kanaler vender tilbage hos YouSee

21 May 2024 |

Så er Max åben i Danmark

21 May 2024 |

Ny Max app findes til disse enheder – se også UHD-support

21 May 2024 |