Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOppo's første UHD Blu-ray bliver angiveligt UDP-203 til $499 - FlatpanelsDK

Oppo's første UHD Blu-ray bliver angiveligt UDP-203 til $499

16 Sep 2016 | Rasmus Larsen |

Oppo har endnu ikke officielt præsenteret afspilleren, men journalisten Chris Heinonen fra Reference Home Theater har delt billeder, modelnavn, pris og estimeret lanceringsdato på Oppo’s første UHD Blu-ray-afspiller. Den skal angiveligt hedde UDP-203 og koste $499.

Oppo UDP-203 UHD Blu-ray

Samsung og Panasonic var de første to selskaber, som lancerede UHD Blu-ray-afspillere, mens Sony, Oppo og andre besluttede sig for at vente. I går præsenterede Sony så sin første afspiller og nu er de første detaljer om Oppo’s afspiller frigivet.

Oppo UDP-203


Oppo har vel og mærke endnu ikke selv udsendt materiale om afspilleren, men selskabet fremviste den til udvalgte journalister på Cedia Expo messen i USA. Chris Heinonen fra mediet Reference Home Theater siger, at den skal hedde UDP-203 og koste $499 i USA, hvilket må siges at være en overraskende lav pris for Oppo.

Hen delte også de første billeder afspilleren, som ligner klassisk Oppo design. Der er en skærm i midten, som angiveligt bliver baseret på en OLED-skærm, ifølge et opslag på Oppo’s Facebook-side, som sidenhen er slettet.

På fotoet herunder fremgår det, at afspilleren vil have 2 HDMI-udgange (en til video, en til lyd), 1 HDMI-indgang, 7.1 analoge udgange, 2 USB 3.0 porte, digital optisk og koaksial udgange, RS-232C, og et stik til internet. Det forlyder, at den også understøtter 5GHz WiFi.

Oppo UDP-203


Afspilleren opfylder naturligvis UHD Blu-ray-specifikationen, hvilket betyder understøttelse af op til 4K Ultra HD-opløsning, HDR (High Dynamic Range) og større farverum (up to Rec.2020). Den understøtter HDR10-formatet, men lader ikke til at kunne håndtere Dolby Vision (Dolby’s premium HDR-format), hvilket giver anledning til at til spørgsmålstegn ved, hvorfor den ikke er blevet lanceret tidligere.

Lanceringsdatoen for Oppo UDP-203 er ikke blevet bekræftet, men Oppo sigter efter signende mod at lancere den før årets udgang, ifølge Heinonen. Han siger, at den skal koste $499 I USA. Den europæiske og danske pris kendes ikke.

Oppo UDP-203

- Kilde: Chris Heinonen

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |