Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips præsenterer nyt unikt DesignLine-tv - FlatpanelsDK

Philips præsenterer nyt unikt DesignLine-tv

15 Mar 2013 | Rasmus Larsen |

Philips har løftet sløret for et nyt unikt design-tv i deres DesignLine. Tv’et har ingen fod, men læner sig i stedet opad bagvæggen vha. den elegante glaskonstruktion, der i en glidende overgang bliver sort i toppen. Tv’et er en del af 8000-serien og har derfor også Smart TV og meget andet.

Philips DesignLine anno 2013

Philips nye DesignLine er opsigtsvækkende, idet Philips bevæger sig væk fra den gængse tv-konstruktion, hvor et tv står på en dedikeret fod. Det nye DesignLine er en fod i sig selv, da det læner sig op ad bagvæggen. Philips tror på, at tv’et kan blive et hit i moderne boligomgivelser.

Philips DesignLine
Philips præsenterer nyt design-tv kaldet DesignLine


Tv’et er skabt af ét stykke glas, som er gennemsigtigt i bunden og fader til sort i toppen. Tv’et har ingen synlig ramme omkring glasset, men blot en smal kant øverst omkring billedpanelet. Bag tv’et oplyses væggen med Philips Ambilight, der enten kan følge farverne på skærmen eller udsende et behageligt, hvidt lys. Ambilight fungerer på tre sider.

Smart TV, Multirum og Miracast

DesignLine er en del af Philips 8000-serie og kommer derfor også proppet med seneste billedteknik fra Philips. Billedpanelet drives af Perfect Pixel HD og Philips reklamerer med 1400 Hz PMR (Perfect Motion Rate). Der er indbygget aktiv 3D-teknologi.

Philips DesignLine
Philips præsenterer nyt design-tv kaldet DesignLine


På Smart TV-fronten har Philips bygget deres Smart TV Premium-platform ind, som fra 2013 giver adgang til b.la. Netflix. Miracast er indbygget, hvilket gør det muligt at streame video, musik og billeder fra en Android-smartphone (Android 4.0 eller nyere, læs mere om Mircast). Endelig nævnes Multirum-systemer, som gør det muligt at streame tv-kanaler til andre Philips-tv i hjemmet eller til smartphones og tablets (Android og iOS) på hjemmenetværket, samt mulighed for at optage ved at tilslutte en USB-harddisk. Wi-Fi er indbygget.

Philips DesignLine
Philips præsenterer nyt design-tv kaldet DesignLine


Fjernbetjeningen er skabt i børstet aluminium og har samme eksklusive feel, som selve tv’et, siger Philips. På bagsiden er et fuldt keyboard, hvilket kan hjælpe, når der skal søges på f.eks. YouTube eller i Netflix, ligesom man også kan bruge en smartphone eller tablet via MyRemote-app’en.

Philips DesignLine
Philips præsenterer nyt design-tv kaldet DesignLine


Philips DesignLine kommer i 46 og 55 tommer kaldet 46PDL8908S og 55PFD8908S. Vi har endnu ikke fået bekræftet de danske priser, men de norske er 20.000 og 15.000 norske kroner; hvad der svarer til nogenlunde det samme i danske.

Senere i dag publicerer FlatpanelsDK et fuldt overblik over Philips 2013-fladskærme, så følg med!

Se præsentationsvideoen nedenfor.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |