Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonElgiganten åbner ny butik i Lyngby Storcenter 8. december - FlatpanelsDK

Elgiganten åbner ny butik i Lyngby Storcenter 8. december

04 Dec 2023 | Rasmus Larsen |

Elgiganten åbner på fredag den 8. december en ny butik i to etager i Lyngby Storcenter. Det sker med åbningstilbud, der snart afsløres.
Opdateret 7.12.2023: Åbningstilbuddene er blevet afsløret. Se Tilbudsjagten.
Butikken i Lyngby Storcenter vil spænde over 1600 kvadratmeter. Elgiganten oplyser, at butikken får et stort gaming-område med bl.a. VR, en teleområde og en af de største Apple shop-in-shop områder i Danmark. - "Fredag d. 8. december kl. 10:00 kan vi endelig slå dørene op og byde dig velkommen ind hos Elgiganten i Lyngby Storcenter. Vi åbner et spritnyt og topmoderne varehus i to etager fyldt med den nyeste elektronik og et stort udvalg af hvidevarer – alt sammen til altid lave priser!" lyder det fra elektronikkæden. Elgiganten har tidligere haft en butik i Lyngby Storcenter, som de overtog efter opkøbet af Fona, men butikken blev lukket i 2017.

Nye åbningstilbud ugentligt

De første åbningstilbud afsløres på onsdag den 6. december kl. 20.00. Derefter afsløres yderligere åbningstilbud ugentligt frem til jul. - "Vi ser meget frem til åbningen i Lyngby Storcenter. Det er en beliggenhed, vi længe har haft i kikkerten, så det er skønt at se det blive til virkelighed. Udover at vi bliver en del af det særlige byliv i Lyngby, får vi også godt selskab fra de gode nabobutikker, vi kender i forvejen fra bl.a. Waves, Field’s, Fisketorvet og Frederiksberg Centret. Et godt butiksmiks, et stort udvalg og lave priser giver et rigtig godt udgangspunkt for at få en masse glade kunder," siger Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten. Butikken bliver at finde i Lyngby Storcenter 1, 2800 Kgs. Lyngby. Den slår dørene op på fredag d. 8. december kl. 10.00.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |