Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung TV Plus er blevet konkurrent til Pluto TV på gratis-tv - FlatpanelsDK

Samsung TV Plus er blevet konkurrent til Pluto TV på gratis-tv

30 Nov 2023 | Rasmus Larsen |

Fra lanceringen i 2021 med en lille håndfuld gratis streaming-kanaler, er Samsung TV Plus med sine 94 kanaler, heriblandt Viasat og NBC, i 2023 blevet en direkte konkurrent til Pluto TV.

FAST, der står Free Ad-supported Streaming Television, vinder frem som et alternativ til de dyre tv-pakker og betalte streamingtjenester. Med FAST får man adgang til gratis tv-kanaler med reklameafbrydelser.

Danskerne blev introduceret for konceptet med Pluto TV, men LG, Samsung og TCL tilbyder også reklamefinansierede streaming-kanaler i deres nyere Smart TV.

I de indbyggede Smart TV-løsninger præsenteres brugeren for de gratis kanaler i en kanalguide ligesom det kendes fra f.eks. kabel-tv hos YouSee. Hos Samsung starter afspilning af kanalerne automatisk, når man tænder for TV'et.


Samsung TV Plus Danmark

75 nye kanaler i 2023

I 2023 har Samsung udvidet antallet af gratis tv-kanaler i Danmark med 75, så totalen nu lyder på 94. - "Danskerne er vant til at betale for tv og streaming, og for at overbevise folk om værdien af gratis tv er vi nødt til at opretholde et højt niveau af indhold. At vi har nået 94 kanaler, er en milepæl, og det viser, at Samsung TV Plus kan tilbyde indhold over en bred vifte af genrer, der passer til brugernes forskellige interesser og præferencer. Vi har store visioner, og vores fremadrettede fokus er fortsat at have højkvalitet indhold, der passer til de nordiske markeder," siger Tommy Nilsson, ansvarlig for TV/AV hos Samsung Electronics Nordics. Udvalget dækker blandt andet over Viasat Nature, Viasat Explore, Viasat History, FIFA+, NBC News Now, Real Stories og True Crime Now. Der er også en dedikeret kanal til SvampeBob Firkant. Det fulde danske katalog på Samsung TV Plus kan ses her. Samsung TV Plus virker på Samsung Smart TV fra 2017 og fremefter.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |