Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonWarner Bros Discovery varmer op til dansk Max-lancering med reality - FlatpanelsDK

Warner Bros Discovery varmer op til dansk Max-lancering med reality

31 Oct 2023 | Per Fanefjord Laursen |

Den nye sammensmeltede streamingtjeneste, Max, introduceres i Danmark til foråret. Indtil da vil der være fokus på at få tv-kanalerne op i gear med bl.a. reality og bred underholdning.

Warner Bros Discoverys (WBD) danske afdeling har netop lanceret en ny kritisk dokumentarserie, Politi i forfald, der kan ses på hovedkanalen Kanal 5 og på discovery+. Dokumentaren bygger bl.a. en undersøgelse af dansk politi udført af Kantar Gallup i samarbejde med Kanal 5 og Warner Bros. Discovery.

De næste måneder følger flere lanceringer af både nye og velkendte formater på Kanal 5 og discovery+, og samtidig glæder den danske afdeling sig til næste års vigtige begivenhed, nemlig lanceringen af den nye streamingtjeneste, Max, der er en sammenlægning af indhold fra HBO Max og discovery+ i ét streamingprodukt. 


Nye indholdsmuskler i foråret

Max udrulles trinvist i hele Europa i 2024, og den danske lancering sker i foråret. Det står klart, at Max kommer med betydelige indholdsmuskler i starten af 2024, som tidligere beskrevet på Flatpanels. Max arbejder bl.a. på en Game of Thrones-prequel, A Knight of the Seven Kingdoms, og Max har forpligtet sig til at fortsætte Harry Potter historierne i nye serier, der dykker ned i alle bøgerne. Der er ikke sat premieredato på disse nye serier.

Knight of the Seven Kingdoms

Der er endnu ikke kommet dato på den næste Game of Thrones-prequel. Foto: Max

Streamingtjenesten Max slutter sig til selskabet af flowkanaler i WBDs portefølje, hvor Kanal 5 fortsat er hovedkanalen.
Kristian Porsgaard Rosasco
Kristian Porsgaard Rosasco, WBD
- "Vi lancerer den nye Max næste år, og det er en positiv nyhed, der beviser at vores bagland i USA tilpasser sig tv-markedet. Men henover nytår og ind i 2024 kører vi en flow-tv classic model," sagde den danske programdirektør for WBD, Kristian Porsgaard Rosasco på CPH TV Festival, hvor Flatpanels lyttede med. Han indtog først jobbet i maj 2023, men har en længere tv fortid i Discovery-koncernen og i Warner Brothers' danske produktionsselskab. Tidligere har han arbejdet i en årrække hos DR som både redaktør og vært på forskellige nyheds- og aktualitetsprogrammer.

Fokus på reality i flere varianter

Frem mod lanceringen af et nyt, samlet streamingprodukt retter man blikket på porteføljen af flow-kanaler, der skal have fuld fokus de næste måneder efter den klassiske opskrift. - "Mens vi venter på Max, ser vi på de gode gamle flow-kanaler, som skal op og flyve. Især med fokus på Kanal 5. De fire ingredienser er bred underholdning, "blå blink" (tema om politiet, red), crime og reality, der favner så bredt som muligt," sagde Kristian Porsgaard Rosasco og mindede om, at WBD har sat gang i en lille håndfuld produktioner hen over sommeren. Læs også: Discovery-indhold begynder at dukke op på HBO Max i Danmark Der er ikke dansk fiktion på vej i nærmeste fremtid. WBD holder fast i reality-genren, der findes i mange varianter som en af grundpillerne i programplanerne, f.eks. Over Atlanten og Ex-on-the-Beach, der udkommer med nye sæsoner på WBD's platforme i 2024.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |