Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason'Dune: Part 2' og andre film udskudt til 2024 pga. Hollywood-strejke - FlatpanelsDK

'Dune: Part 2' og andre film udskudt til 2024 pga. Hollywood-strejke

25 Aug 2023 | Rasmus Larsen |

Hollywood-strejken fortsætter uden løsning i sigte og det har fået Warner Bros til at udskyde sci-fi filmen Dune: Part 2 til 2024. Sony Pictures har også udskudt store titler.

Premieredatoen var sat og alt kørt i stilling til, at Dune: Part 2 skulle ramme biograflærreder til november i år. Det sker dog ikke alligevel.

Warner Bros meddeler, at Dune: Part 2 er udskudt til midten af marts 2024.


Dune Part 2

Du må vente lige længere på andet kapitel i Dune. Foto: Warner Bros

Studiet har desuden udskudt Godzilla x Kong: The New Empire til april 2024, mens den animerede Ringenes herre-film først kommer til december næste år. Det sker som konsekvens af den strejke for bedre vilkår, der har ramt Hollywood, hvilket forhindrer skuespillere i at tage ud og promovere færdige film. Strejken havde allerede bremset produktionen af en lange række film og serier, hvilket er dårligt nyt for en branche, der kæmper med at komme sig over nedlukningerne under coronapandemien. Det betyder samtidig, at biografer kommer til at mangle store film i den kommende.

Sony Pictures forsinker film

Sony Pictures har ligeledes rykket rundt på filmudgivelserne. Kraven the Hunter og en efterfølger til Ghostbusters: Afterlife er begge blevet udskudt til 2024. Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, den tredje animationsfilm i serien, er blevet helt fjernet fra udgivelseskalenderen, efter tidligere at have stået til at udkomme i marts 2024. MGM har udskudt Challengers til 2024. De andre førende Hollywood-studier har foreløbigt ikke justeret planerne på baggrund af strejken.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Sharp trækker sig fra produktion af skærmpaneler

23 May 2024 |

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |

Discoverys kanaler vender tilbage hos YouSee

21 May 2024 |

Så er Max åben i Danmark

21 May 2024 |