Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix's spil virker på Google TV, Nvidia Shield, Smart TV – ikke Apple TV - FlatpanelsDK

Netflix's spil virker på Google TV, Nvidia Shield, Smart TV – ikke Apple TV

15 Aug 2023 | Rasmus Larsen |

Netflix har gjort det officielt og begynder at teste spilstreaming på TV-enheder i Storbritannien og Canada. Spillene understøttes på de fleste større TV-platforme undtagen Apple TV.

Netflix kalder det det første skridt mod at tilbyde spil, der kan spilles på TV-skærme og PC'er, foruden mobilenheder. Det er lige nu en begrænset beta-test for udvalgte brugere i Canada og Storbritannien.

På mobilenheder (Android og iOS) kan spil fra Netflix downloades, men på TV og PC streames de over internettet fra Netflix's servere til din enhed vha. Netflix appen (TV) eller Netflix.com (PC).

Under beta-testen er der kun to spil tilgængelige: Oxenfree fra Night School Studio (ejet af Netflix) og Molehews Mining Adventure; et 'gem-mining'-spil.


TV-platforme undtagen Apple TV

På PC'en kan der bruges mus og tastatur, men på TV'et kræves Netflix's nye spilcontroller-app. Det er pt. tilgængelig til iOS. - "Denne begrænsede beta er beregnet til at teste vores spilstreamingsteknologi og controller, og forbedre medlemsoplevelsen over tid. Spil på TV'et vil fungere på udvalgte enheder fra vores eksisterende partnere, herunder: Amazon Fire TV Streaming Medieafspillere, Chromecast med Google TV, LG TV, Nvidia Shield TV, Roku-enheder og TV, Samsung Smart TV og Walmart Onn. Yderligere enheder tilføjes løbende," sagde Netflix.

Netflix TV gaming

Spil fra Netflix streames til TV-enheden og styres med en app. Foto: Netflix

Apple TV er ikke understøttet af Netflix. Apple tillader pt. ikke spilstreaming inde i katalog-apps såsom Netflix og Xbox, men tillader, at et streaming-spil frigives som individuel app. En anden måde, hvorpå spil kan understøttes på Apple TV, er ved at tilbyde dem til download – ligesom Netflix-spil til mobilenheder – hvilket også vil fungere bedre på enheder med Android TV og Google TV. Selskabet oplyser, at målet er at gøre "spil spilbare på enhver enhed, hvor vores medlemmer nyder Netflix".

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Sharp trækker sig fra produktion af skærmpaneler

23 May 2024 |

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |

Discoverys kanaler vender tilbage hos YouSee

21 May 2024 |

Så er Max åben i Danmark

21 May 2024 |