Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix klargør lancering af TV-spil med ny iOS controller-app - FlatpanelsDK

Netflix klargør lancering af TV-spil med ny iOS controller-app

09 Aug 2023 | Rasmus Larsen |

Spil fra Netflix kan snart spilles på TV'et, bekræfter selskabet samtidig med lanceringen af en iPhone/iPad spilcontroller-app. Men hvad med fysiske spilcontrollere?

Netflix Game Controller App
Netflix Game Controller App
Spilcontroller appen er tilgængelig nu fra Apples app-butik. Det er en basal app, der har et styringsfelt til venstre og fire virtuelle knapper til højre. - "Kommer snart til Netflix. Spil spil på dit TV med Netflix Game Controller. Denne Game Controller app parres med dit TV og giver dig mulighed for at spille spil på Netflix ved hjælp af din telefon eller mobilenhed," skriver Netflix. Netflix tilbyder i øjeblikket spil som Asphalt Extreme, TMNT: Shredder's Revenge, Into the Dead 2, Moonlighter, Oxenfree, Oxenfree II: Lost Signals, Spiritfarer, Stranger Things 3: The Game, Valiant Hearts: Coming Home og Kentucky Route Zero. Spil er inkluderet i det normale abonnement. Det står ikke klart, om alle nuværende spil fra Netflix bliver tilgængelige på TV-skærmen, og Netflix har ikke angivet, hvilke TV-enheder, der vil blive understøttet, eller hvordan: Vil spil blive tilgængelige til download på nogle enheder eller vil der kun være tale om spilstreaming?

Fysiske spilcontrollere?

En virtuel spilcontroller på en berøringsskærm kan fungere til nogle spil, men vil den ikke fungere optimalt. Det primære problem er naturligvis, at man ikke kigger på telefonen, men i stedet på TV-skærmen. Netflix bør derfor sørge for også at understøtte fysiske spilcontrollere fra Nintendo, PlayStation og Xbox samt tredjeparts-controllere med tiden – helst ved lancering. Streaminggiganten kommer næppe til at udfordre PlayStation og Xbox inden for overskuelig fremtid, men Netflix's spiltjeneste kan måske blive et alternativ til Apple Arcade på Apple TV og Nintendo Switch på den korte til mellemlange bane.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Sony 2024 TV-skærme

05 Jun 2024 |

Netflix ophører med at virke på ældre Apple TV

04 Jun 2024 |

PlayStation VR2 virker snart med PC'en inkl. Steams VR-spil

04 Jun 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 Jun 2024 |

Første test af live-tv over 5G i Danmark

04 Jun 2024 |