Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLoewe lancerer 77" OLED TV med indbygget 1TB harddisk - FlatpanelsDK

Loewe lancerer 77" OLED TV med indbygget 1TB harddisk

20 Jul 2023 | Rasmus Larsen |

Loewe, der producerer TV i luksusklassen, har lanceret et nyt 77-tommer OLED TV kaldet bild i 77. Det har egen TV-platform og en integreret harddisk til optagelse.

Loewe er tilbage på scenen efter en periode med konkursbeskyttelse og kan i år fejre 100 års jubilæum som TV-producent.

Det tyske selskab udvider nu sin 'bild i' serie – pt. tilgængelig i 48, 55 og 65 tommer – med et 77-tommer OLED TV bygget på LG Displays WOLED-panel (ikke MLA-udgaven) med 4K-opløsning og HDR-support (HLG, HDR, Dolby Vision).


Indbygget 1TB harddisk

TV'et har en indbygget 1TB harddisk til optagelse og pause af live-tv. Dette har været et centralt komponent i Loewe TV gennem årene og harddisken integreres stadig på trods af overgangen til streamingtjenester i mange husstande.

Loewe bild i

Loewes 'bild I' serie af OLED TV findes nu også i 77-tommer. Foto: Loewe

Loewe bruger egen TV-platform kaldet Loewe os7, bygget på Vidaa-platformen fra det nye moderselskab Hisense. Der er adgang til apps som Apple TV+, Amazon Prime, Disney+ og Netflix, men mange lokale danske apps mangler, hvorfor man bør overveje en ekstern boks såsom Apple TV eller Chromecast.

Stangstativ

Loewe er kendt for sine fleksible installationsmuligheder og til bild i findes bl.a. gulvstativ og et gulv-til-loft stangstativ, der fås i op til 2,9 meter. TV'et er skabt til den kræsne køber, der er villig til at betale ekstra for designfinesser. Det kan ses som en konkurrent til danske Bang & Olufsens OLED TV, som dog stadig er væsentligt dyrere, fremfor mere udbredte modeller som dem fra LG og Samsung. Ligesom Bang & Olufsen benytter Loewe i øjeblikket udelukkende OLED-paneler fra LG Display.

Loewe bild i

Loewes gulvstand. Foto: Loewe

Loewe angiver, at TV'et er udstyret med fire HDMI 2.1 porte, men angiver ikke, hvilke HDMI 2.1 funktioner der understøttes udover eARC. TV'et har en integreret soundbar, der er skjult, og understøtter trådløse multiroom-lydsystemer som DTS Play-Fi, Apple AirPlay og Chromecast. Loewe bild i 77 er tilgængelig nu i Danmark for 50.000 kroner.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |