Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple arbejder på 'flere next-gen monitorer' inkl. smart home-skærm - FlatpanelsDK

Apple arbejder på 'flere next-gen monitorer' inkl. smart home-skærm

03 Jul 2023 | Rasmus Larsen |

Apple er i gang med at udvikle flere nye monitorer inkl. en stor udgave med iOS-chip, der også fungerer som en skærm til det smarte hjem, ifølge Bloomberg.

Ud over desktop Mac-computere med indbygget monitorer, sælger Apple for tiden to eksterne monitorer; '6K Pro Display XDR' og '5K Apple Studio Display'.

Begge er udstyret med konventionelle LCD-paneler med eller uden LED-zonestyring. Selskabet planlægger at skifte til OLED i iPad og Mac over de kommende år, så et interessant spørgsmål er naturligvis, om OLED også når ud i en ekstern monitor fra Apple.



Flere nye monitorer

Bloombergs Mark Gurman rapporterede søndag, at Apple arbejder på flere "næste-generations" monitorer. Han kommer ikke ind på, om der er tale om LCD eller OLED. - "Jeg har fået at vide, at Apple arbejder på flere næste-generations monitorer, inklusive et storskærmspanel med en iOS-enhedschip og softwarestak. Idéen er, at skærmen kan fungere som en Mac-monitor og et smart home-monitor med en lavenergi-tilstand," skrev Mark Gurman, Bloomberg.

6K Pro Display XDR

LED-baglyset i Apples 6K LCD-monitor har kun 576 zoner

Kommer tidligst i 2024

Han fremhæver, at den nuværende dyre 6K-monitor mangler nogle af elementerne fra den nyere, billigere udgave såsom et kamera og en A-serie chip, men kommer ikke ind på konkrete forhold hvad angår de nye produkter. Læs også: Apple Vision Pro: Micro-OLED med 3800x3000 pixels & 90/96Hz – et paradigmeskift En stor monitor til styring af det smarte hjem vil være en nyhed. At dømme ud fra beskrivelsen er der ikke tale om en TV-skærm. - "Men jeg tror ikke, der kommer en lancering før allertidligst næste år," tilføjede Mark Gurman hvad angår smart home-skærmen.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |